|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Male poprawki
Dionomites - 06-08-2008, 18:49 Temat postu: Male poprawki Nie wiem czy można by zrobić coś takiego ale po:
1.Jak jest darmowy reset stat to nie mógłby być do momentu aż gracz go nie wykorzysta,a nie tylko jest przez 1 tydzień.
2.Wprowadzić do TAGów drużyn jak było kiedyś znaki i cyfry od 0-1 i znaki !@#$%^&*()_+~`-?
3.Skasować już postacie Santa i piłkarzy? Skoro po Euro i po świętach po co mają być tzw. "przeterminowane" postaci ? To takie małe zmianki poupdatowe
Skailer - 06-08-2008, 18:58
Dionomites napisał/a: | 1.Jak jest darmowy reset stat to nie mógłby być do momentu aż gracz go nie wykorzysta,a nie tylko jest przez 1 tydzień. |
Było..
Dionomites napisał/a: | 2.Wprowadzić do TAGów drużyn jak było kiedyś znaki i cyfry od 0-1 i znaki !@#$%^&*()_+~`-? |
Było..
Cytat: | 3.Skasować już postacie Santa i piłkarzy? Skoro po Euro i po świętach po co mają być tzw. "przeterminowane" postaci ? To takie małe zmianki poupdatowe |
Ja je lubię, co ci one przeszkadzają?
Dionomites - 06-08-2008, 20:25
Co z tego jak było skoro nie zostało wyjaśnione ? A mi przeszkadzają skoro nie ma świąt i euro to po co Ci piłkarzyki i mikołajki ? :}
Skailer - 06-08-2008, 21:23
Dionomites napisał/a: | Co z tego jak było skoro nie zostało wyjaśnione ? |
Bo w regulaminie pisze żeby nie powtarzać tematów które już były wyjaśniane..
Dionomites napisał/a: | A mi przeszkadzają skoro nie ma świąt i euro to po co Ci piłkarzyki i mikołajki ? :} |
Z mikołajków głównie chodzi mi o owcę , a z piłkarzyków o tego gościa przypominającego thanarga..
btw. zauważyłem że admin je usunął.. chyba że znów zostały przywrócone
Sax - 06-08-2008, 21:25
Ale co ci szkodzi ze one sa jak C isie nie podobja te postaci to nie wybieraj ich.
ADIHC1 - 06-08-2008, 21:33
Dionomites napisał/a: | 1.Jak jest darmowy reset stat to nie mógłby być do momentu aż gracz go nie wykorzysta,a nie tylko jest przez 1 tydzień. |
Z ekonomicznego punktu widzenia - nie. I nie ma co do tego wracać..
Bonusowe postacie zostaną niebawem zablokowane/usunięte..
Dionomites - 06-08-2008, 22:27
Wszystko wiem zamknac temat
|
|