My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Male poprawki

Dionomites - 06-08-2008, 18:49
Temat postu: Male poprawki
Nie wiem czy można by zrobić coś takiego ale po:
1.Jak jest darmowy reset stat to nie mógłby być do momentu aż gracz go nie wykorzysta,a nie tylko jest przez 1 tydzień.
2.Wprowadzić do TAGów drużyn jak było kiedyś znaki i cyfry od 0-1 i znaki !@#$%^&*()_+~`-?
3.Skasować już postacie Santa i piłkarzy? Skoro po Euro i po świętach po co mają być tzw. "przeterminowane" postaci ? To takie małe zmianki poupdatowe ;)

Skailer - 06-08-2008, 18:58

Dionomites napisał/a:
1.Jak jest darmowy reset stat to nie mógłby być do momentu aż gracz go nie wykorzysta,a nie tylko jest przez 1 tydzień.

Było..
Dionomites napisał/a:
2.Wprowadzić do TAGów drużyn jak było kiedyś znaki i cyfry od 0-1 i znaki !@#$%^&*()_+~`-?

Było..
Cytat:
3.Skasować już postacie Santa i piłkarzy? Skoro po Euro i po świętach po co mają być tzw. "przeterminowane" postaci ? To takie małe zmianki poupdatowe ;)

Ja je lubię, co ci one przeszkadzają? g:<

Dionomites - 06-08-2008, 20:25

Co z tego jak było skoro nie zostało wyjaśnione ;] ? A mi przeszkadzają skoro nie ma świąt i euro to po co Ci piłkarzyki i mikołajki ? :}
Skailer - 06-08-2008, 21:23

Dionomites napisał/a:
Co z tego jak było skoro nie zostało wyjaśnione ;] ?

Bo w regulaminie pisze żeby nie powtarzać tematów które już były wyjaśniane..
Dionomites napisał/a:
A mi przeszkadzają skoro nie ma świąt i euro to po co Ci piłkarzyki i mikołajki ? :}

Z mikołajków głównie chodzi mi o owcę ;] , a z piłkarzyków o tego gościa przypominającego thanarga..
btw. zauważyłem że admin je usunął.. chyba że znów zostały przywrócone ><

Sax - 06-08-2008, 21:25

Ale co ci szkodzi ze one sa jak C isie nie podobja te postaci to nie wybieraj ich.
ADIHC1 - 06-08-2008, 21:33

Dionomites napisał/a:

Z ekonomicznego punktu widzenia - nie. I nie ma co do tego wracać..

Bonusowe postacie zostaną niebawem zablokowane/usunięte..

Dionomites - 06-08-2008, 22:27

Wszystko wiem zamknac temat ;)