My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - odzyskanie statystyk

gandalf-szary - 06-08-2008, 19:32
Temat postu: odzyskanie statystyk
chciałbym żeby było zrobione odzyskaj swoje statystyki jak masz naprzyklad bana na koncie na zawsze a sie nieda sprawdzic a akurat postac ci wyszla bardzo dobrze i chcesz zrobic nową na takie same statystyki też można by było za 5 mf odzyskanie statystyk zrobic a za 35 mf od 1- do tego lvl którego miales przydało by sie takie coś
SaKe - 06-08-2008, 19:38

heh po co?przeciez staty zostaja...
burzum_knight - 06-08-2008, 19:40

a to nie jest tak ze nawet jak sie daje komus bana to ta osoba moze wejsc na konto ? tylko po prostu bedzie w wiezieniu ?
gandalf-szary - 06-08-2008, 19:41

jak całkowity ban jest nieda sie a nic spojrzeć :/ , ja dostalem bana a mialem zarombistego maga a przydaly by mi sie staty od 1-30 co mailem taki lvl dal bym 35 mf nawet moze 70
SaKe - 06-08-2008, 19:42

tak ale staty sie nie zmieniaja omg... jak masz calkowitego bana to po co ci to?^^
gandalf-szary - 06-08-2008, 19:43

borze jestes jakis dziwny :D dostajesz bana na stale i niemozesz nawet wejsc do statystyk ani nigdzie żal a ktoś chcial by odzyskać staty
Xianianin - 07-08-2008, 12:03

ee... po co? Lepiej zapisz je sobie np. w notatniku i już masz te statytyki - nie kosztuje, a jest... A w ogóle na jakiej zasadzie miało by to się opierać? Tworzysz nowe konto, wykupujesz usługę i co dalej?
gandalf-szary - 07-08-2008, 13:46

żallllllllllllllllllllllllllll oto mi chodzi jak ci zbanują konto do konca życia :D to wtedy stat sie nieda odzyskac a moglo by byc odzyskaj staty od 1-tego lvl co masz za 35 mf odzyskaj statystyki na ten lvl co masz 10 mf
Dronin - 07-08-2008, 13:56

Z twojej papalniny wychodzi że moglibyśmy sobie zobaczyć staty np. Voliona
Death_Rider - 07-08-2008, 14:00

Wiem o co mu chodzi ale to jest wg mnie calkowicie niepotrzebne. Jak umiales zrobic jedna taka postac to bedziesz tez potrafil zrobic taka druga;]
geraltt - 07-08-2008, 14:19

a co... nie zapamietasz swoich statystyk ?

ja pamietam moje nawet sprzed kilku resow i nie mam problemu zeby ulozyc dorbe staty :P (gozej z eq) a co dopiero zapamietac te ktore mam tereaz :mrgreen: :mrgreen:
n/c

Lag - 07-08-2008, 14:39

Dostałeś bana, którego nie dostaje się za "pierdoły"... Musisz ponieść karę, w tym przypadku do tego dochodzi utracenie statystyk.
Anonymous - 07-08-2008, 19:30

Lag napisał/a:
Dostałeś bana, którego nie dostaje się za "pierdoły"... Musisz ponieść karę, w tym przypadku do tego dochodzi utracenie statystyk.

Dokładnie. Bylo nie grzeczyszyc... ;)masz za swoje ^^

CraZy_CrY - 08-08-2008, 08:06

Days napisał/a:
Lag napisał/a:

Dokładnie. Bylo nie grzeczyszyc... ;)masz za swoje ^^

Fakt Wiedziałeś Przecież, że dostaniesz bana więc bo co teraz ten płacz? ponieś konsekwaencje za to co robisz chcesz staty notuj je sobie np. na kartce nic trudnego, a jest przydatne właśnie w przypadku bana i po co ludzie maja tracić kase z MF na staty skoro mogą je za friko odzyskać, a przecież jeśli byś nawet je odzyskał, to i takl bys je zapisał na kartce no nie :p

Całkowicie na NIE

golden_boy - 08-08-2008, 08:44

po jakiego grzybka ? masz od tego notatnik :P