My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Nazwy ekwipunku, avatary i nazwy bossów

Miguel - 07-08-2008, 12:23
Temat postu: Nazwy ekwipunku, avatary i nazwy bossów
Uważam że te rzeczy zostały kompletnie zrobione na odwal a dla wielu graczy to na prawdę ważne, avatary są okropne jak z jakiś kreskówek a można było zrobić lepsze, bo są od tego tutaj graficy
Nazwy ekwipunku w ogóle, orle rzeczy są z jastrzębia albo nazwy np. Złowroga przecież już jest złowroga różdżka na 40któryś lvl
Myślę że można było bardziej się przyłożyć i ładniej by to wyglądało estetyka też jest ważna w grze

Sheep - 07-08-2008, 12:26

O jakie avatary ci chodzi? My robimy avatary jeśli ktoś się zgłosi nie bedziemy robić każdemu graczowi MF. A jeśli chodzi o te ludziki to nie rozumiem czego się czepiasz, skoro ci się nie podoba zrób swoje i daj adminowi.
SaKe - 07-08-2008, 13:22

zlowroga rozdzka z 42lvla nazywa sie teraz inaczej...rozdzka zla bodajze
Corso - 07-08-2008, 13:38

Co do avatarów to się zgodzę - branie z RPG Markera (czy jak to tam) i nawet jakiekolwiek tło nie dodane... biała pustka...
Lag - 07-08-2008, 14:42

O ile nazwy ekwipunku ujdą, to popieram, że avatary niektórych bossów, są "na odwal" zrobione... Same postacie ujdą jednak, tło katastrofa :wink:
Corso - 07-08-2008, 14:50

Już nawet na deviantarcie da się znaleźć coś ładnego...
Skailer - 07-08-2008, 16:21

Cytat:
Już nawet na deviantarcie da się znaleźć coś ładnego...

Znajdź nowy avatar do każdego bossa, daj adminowi, a on to wrzuci i będziecie szczęśliwi. g:>

Sheep - 07-08-2008, 18:33

aaa to tote avatary x) w sumie admin mógłby zrobić takie wielkie zamówienie na avatary bossów :D
Skailer - 07-08-2008, 18:53

Cytat:
aaa to tote avatary x) w sumie admin mógłby zrobić takie wielkie zamówienie na avatary bossów :D

Nie wierze że komuś by się chciało robić g:> , ale temat na pewno by wzbudził zainteresowanie x d

Pitazboras - 07-08-2008, 19:00

Miguel napisał/a:
można było zrobić lepsze, bo są od tego tutaj graficy

Są? Gdzie?

Cytat:
Co do avatarów to się zgodzę - branie z RPG Markera (czy jak to tam)

Jeszcze gorzej - nie z RPG Makera, a z Googla... Ale ja się nie dziwię - zrobienie zestawu pasujących avatarów to nie hop-siup. To nie hip-hop. To nie hula-hop. Tematów odnośnie zmiany avatarów bossów było całe mnóóóóóóóóstwo, aż mi palców szkoda na wklejanie linków do tematów - w końcu nie tylko ja mam dostęp do szukajki, sami możecie znaleźć. :) Wszystkie te tematy sprowadziły się do jednego - będą nowe lepsze avatary, to admin na pewno nie będzie się bronił przed zmianą. Nie ma avków, nie ma zmian (póki co, bo admin raczej sam z siebie się nie zajmie tą sprawą).

Aesso - 07-08-2008, 19:01

jakby Ci dal ~50MFow/avek to bys robil od zaraz ;]