|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Ochrona
CraZy_CrY - 10-08-2008, 18:19 Temat postu: Ochrona Hello, chciałbym, aby na mapie widać było czas ochrony ludzi z naszej drużyny.Otóż byłoby to bardzo przydatne, w przypadku noobów czychających, aż naszemu największemu lv, z teamu skończy się prot, i wtedy zaatakuje, bez problemu wygrywając, i zgarniając cały ranq.Gdybyś my widzieli czas ochrony całego teamu, to byśmy zmyli się z pola w momencie, zakończenia się prota, przez kolegę z teamu. Czekam na krytykę z Waszej strony
Jeśli następujący temat już był proszę TEN skasować
Skailer - 10-08-2008, 19:51
Wątpię że to było nie proponowane..
Pomysł mi się podoba.. bo nie raz stoisz np. w 2 osoby na polu, nagle podlatuje 4 noobów i rozwalają nas 4vs2 tak przynajmniej będzie wiadomo kiedy uciekać jak qumplowi skończy się prot, a jest off
FraekS - 10-08-2008, 20:01
pomysł bardzo przydatny, jestem oczywiście na TAK
CraZy_CrY - 10-08-2008, 20:25
Skailer Dobrze Mnie Zrozumiałeś
[ Dodano: 10-08-2008, 21:26 ]
@edit Emo Mi Się Pomyliło
Kraien - 11-08-2008, 08:50
Skailer napisał/a: | Wątpię że to było nie proponowane..
Pomysł mi się podoba.. bo nie raz stoisz np. w 2 osoby na polu, nagle podlatuje 4 noobów i rozwalają nas 4vs2 tak przynajmniej będzie wiadomo kiedy uciekać jak qumplowi skończy się prot, a jest off |
Skailer zostawiłbyś swojego kumpla na pastwę losu cóż z Ciebie za kolega
Pomysł jest fajny ale wątpię żeby wszedł najprawdopodobniej zostanie zamknięty jak to najczęściej bywa z fajnymi pomysłami . Ale ni wolno tracić nadziei może przejdzie
marceli96 - 11-08-2008, 09:32
Zgadzam się z Kraien,ponieważ gdy kolega jest off a stoicie we dwóch,ty zejdziesz a kolegę zostawisz Ale ten pomysł jest dobry,ale tylko po to żeby zobaczyć kto z drużyny ile ma prota.
Skailer - 11-08-2008, 13:07
marceli96 napisał/a: | Zgadzam się z Kraien,ponieważ gdy kolega jest off a stoicie we dwóch,ty zejdziesz a kolegę zostawisz |
Ale kolega już nie będzie narażony na TvsT które jest z góry skazane na przegraną...
TrOjAnEk_BiKe - 11-08-2008, 17:59
Dobry pomysl ja juz od dawna o tym myslalem
Sax - 11-08-2008, 18:01
to co tam kolega ma stracić rank,zloto i doświadczenie gdzie w walce TvT starci tylko expa i złoto
Nhadala - 11-08-2008, 18:06
TrOjAnEk_BiKe napisał/a: | Dobry pomysl ja juz od dawna o tym myslalem | ]
To trzeba było założyć temacik facet A nie tutaj teraz starać się spamować
Wracając jednak do tematu... Będąc obiektywną i patrząc na całą sprawę z dwóch stron wzięłam pod uwagę fakt, że sprawa byłaby przydatna podczas walki z takimi noobami. Można byłoby jej uniknąć, jednak teraz sam musisz się mieć na baczności. Teraz przynajmniej możesz zapytać się o coś swoich "kumpli" z teamu, a po wprowadzeniu nawet zdania z nimi nie zamienisz ^^ - żartuje...
A tak na serio moim zdaniem pomysł powinien przejść, dajmy mu odrobinę szans na zaistnienie, ale to tylko moje skromne zdanie...
Pozdrawiam (jestem królem świata )
CraZy_CrY - 11-08-2008, 18:19
Kraien, marceli, a kto stoi na polu off z teamu? tylko high lv
marceli96 - 19-08-2008, 08:34
CraZy_CrY nie tylko high lv.Niektórzy wylogowują się i zostawiają postać.Z kolei ta druga z którą stoisz boi się że przegracie i schodzi.Kolega może miał dużo ranku,a tu mu wyskakuje jakiś noobstat i BUH po nim.
CraZy_CrY - 19-08-2008, 20:32
Marceli, a jaki ranqowiec zostawi postać na polu?
Arkadiu-666-Zap - 24-08-2008, 19:49
Znam paru ludzi Nie wiem czy znasz Borubaka? Koleś ma 4.5k ranq i spokojnie siedzi sobie na polu... Niestety ma tak dobrą postać że chyba tylko nubstat jest go w stanie pokonać.
A pomysł godny wprowadzenia!
CraZy_CrY - 25-08-2008, 21:16
Arkadiu-666-Zap napisał/a: | Znam paru ludzi Nie wiem czy znasz Borubaka? Koleś ma 4.5k ranq i spokojnie siedzi sobie na polu... Niestety ma tak dobrą postać że chyba tylko nubstat jest go w stanie pokonać.
A pomysł godny wprowadzenia! |
OMG kto to jest, chłopok nie dość, że min. szalony to jeszcze głupi , mówię że nie znam żadnego rankera który zostawi postać na polu ( od upka dzieje się to w Balis), ale po za tym musi mieć pewność siebie.
PS. pisać się naucz
|
|