My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

¦mietnik - Nick

Edzio - 10-08-2008, 20:35
Temat postu: Nick
Kiedy¶ na gry.pl zobaczyłem reklamę mfo i hasło reklamowe brzmiało:
"W 100% polski RPG"

I zadałem sobie pytanie:
Skoro tak to dlaczego w nickach nie można mieć polskich liter (±,ć,ę,ł,ó...)?

Mój pomysł jest taki, aby wprowadzić możliwo¶ć pisania polskich liter w nickach :)
Trzeba być dumnym, że się jest Polakiem!!!
Gdyby naród Polski był dumny ze swej mowy, języka itp. to był by dużo silniejszy i mógłby podbić s±siednie kraje!!!

Pozdrawiam

Skailer - 10-08-2008, 21:32

Edzio napisał/a:
Skoro tak to dlaczego w nickach nie można mieć polskich liter (±,ć,ę,ł,ó...)?

A to się nie da? g:galy
Oczywi¶cie - to ¶wietny pomysł! Ja zawsze byłem przekonany że się da...

btw. Zły dział g:hmm

Edzio napisał/a:
Gdyby naród Polski był dumny ze swej mowy, języka itp. to był by dużo silniejszy i mógłby podbić s±siednie kraje!!!

Tak! tak! Od razu Niemców zaatakujmy! Albo Rosję! xD (Z kaczyńskim na czele :rofl: )

Anonymous - 10-08-2008, 22:38

Podejrzewam, że tu nie chodzi o to że Admin nie chce, ale względy techniczne... Ale jestem pewien, że da się to zmienić.
Rafciu - 10-08-2008, 23:26

naprawde dobry pomysł... pewnie dużo nietrzeba żeby to zmienić :mrgreen:
Ukryty_Samuraj - 11-08-2008, 00:45

Oj trochę technika ma tu do rzeczy... Powiedzcie dlaczego w adresach stron rzadko s± polskie litery, chociaż działaj±? No wła¶nie, s± jakie¶ tam kłopoty, zawsze najlepiej używać podstawowego alfabetu + ._-

Swoj± drog±, kaszubskie litery też by nikomu nie zawadziły ^^

Xianianin - 11-08-2008, 22:07

Jestem na Tak / chociaż już wyobrażam sobie, nie które nicki (np. ±ężĽvq), w każdym razie pomysł jest OKo
Dudzin18 - 11-08-2008, 23:39

Hmm pomysł ¶wietny muszę przyznać lecz to co mówił przed chwil± Xianianin, takie nicki troszke mi się zdaję że by wadziły.
burzum_knight - 11-08-2008, 23:43

co z osobami nie majacymi Polskich windowsow, polskich klawiatur? myslales na d wyswietlaniem itp? np kodowanniem w bazie? jestem an nie bo to zbedne.
SuFFy - 12-08-2008, 08:17

Xianianin napisał/a:
chociaż już wyobrażam sobie, nie które nicki (np. ±ężĽvq), w każdym razie pomysł jest OKo

o to chodzi ^ zawsze znajdzie się rzesza nobów z nickami 'żĽć±¶ćżżż' i potem przyjdziecie tutaj się na nich żalić ^^ na NIE

Edzio - 12-08-2008, 11:52

SuFFy napisał/a:

o to chodzi ^ zawsze znajdzie się rzesza nobów z nickami 'żĽć±¶ćżżż' i potem przyjdziecie tutaj się na nich żalić ^^ na NIE

A co z tymi osobami, którzy maj± w imieniu, ksywce polskie litery?!

Na 5000 osób znalazła by sie 1 osoba z nickiem 'żĽć±¶ćżżż' i to nie na pewno...

Oj SuFFy...

burzum_knight - 12-08-2008, 13:13

Edzio napisał/a:
SuFFy napisał/a:

A co z tymi osobami, którzy majom w imieniu, ksywce polskie litery?!

Na 5000 osób znalazła by sie 1 osoba z nickiem 'żĽć±¶ćżżż' i to nie na pewno...

Oj SuFFy...

a co z osobami ktore nawet na forach pisac nie potrafia ?

Co do tematu: Po co zwiekszac problemowosc wyszukiwania, wpisy do bazy danych, kodowanie by ktos mogl napisac wyraz z polska litera ? Ile takich nowych nickow myslisz ze bedzie ? pokaz mi gre wktorej mozesz uzyc polskich liter jako nicku. Mowie o grze online.

Edzio - 13-08-2008, 11:24

plemiona.pl gra 50 razy większa od mfo

Ale nie grajcie w to gówno bo w t± grę trzeba logować się codziennie i jest 50 razy bardziej monotonna od mfo.

Anonymous - 13-08-2008, 11:31

ja bym w cale się nie obraził je¶li by wprowadzili opcje używania znaków taki np jak $ itp ;]
burzum_knight - 13-08-2008, 12:13

Edzio napisał/a:
plemiona.pl gra 50 razy większa od mfo

Ale nie grajcie w to gówno bo w t± grę trzeba logować się codziennie i jest 50 razy bardziej monotonna od mfo.

ostryga dla tego pana. Temat do zamkniecia. chyba nikt tu juz nic madrego nie napsize.

close();

Singami - 13-08-2008, 12:45

A ty co, moderator? Zostawiam.