|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
¦mietnik - Nick
Edzio - 10-08-2008, 20:35 Temat postu: Nick Kiedy¶ na gry.pl zobaczyłem reklamę mfo i hasło reklamowe brzmiało:
"W 100% polski RPG"
I zadałem sobie pytanie:
Skoro tak to dlaczego w nickach nie można mieć polskich liter (±,ć,ę,ł,ó...)?
Mój pomysł jest taki, aby wprowadzić możliwo¶ć pisania polskich liter w nickach
Trzeba być dumnym, że się jest Polakiem!!!
Gdyby naród Polski był dumny ze swej mowy, języka itp. to był by dużo silniejszy i mógłby podbić s±siednie kraje!!!
Pozdrawiam
Skailer - 10-08-2008, 21:32
Edzio napisał/a: | Skoro tak to dlaczego w nickach nie można mieć polskich liter (±,ć,ę,ł,ó...)? |
A to się nie da?
Oczywi¶cie - to ¶wietny pomysł! Ja zawsze byłem przekonany że się da...
btw. Zły dział
Edzio napisał/a: | Gdyby naród Polski był dumny ze swej mowy, języka itp. to był by dużo silniejszy i mógłby podbić s±siednie kraje!!! |
Tak! tak! Od razu Niemców zaatakujmy! Albo Rosję! (Z kaczyńskim na czele )
Anonymous - 10-08-2008, 22:38
Podejrzewam, że tu nie chodzi o to że Admin nie chce, ale względy techniczne... Ale jestem pewien, że da się to zmienić.
Rafciu - 10-08-2008, 23:26
naprawde dobry pomysł... pewnie dużo nietrzeba żeby to zmienić
Ukryty_Samuraj - 11-08-2008, 00:45
Oj trochę technika ma tu do rzeczy... Powiedzcie dlaczego w adresach stron rzadko s± polskie litery, chociaż działaj±? No wła¶nie, s± jakie¶ tam kłopoty, zawsze najlepiej używać podstawowego alfabetu + ._-
Swoj± drog±, kaszubskie litery też by nikomu nie zawadziły ^^
Xianianin - 11-08-2008, 22:07
Jestem na Tak / chociaż już wyobrażam sobie, nie które nicki (np. ±ężĽvq), w każdym razie pomysł jest OKo
Dudzin18 - 11-08-2008, 23:39
Hmm pomysł ¶wietny muszę przyznać lecz to co mówił przed chwil± Xianianin, takie nicki troszke mi się zdaję że by wadziły.
burzum_knight - 11-08-2008, 23:43
co z osobami nie majacymi Polskich windowsow, polskich klawiatur? myslales na d wyswietlaniem itp? np kodowanniem w bazie? jestem an nie bo to zbedne.
SuFFy - 12-08-2008, 08:17
Xianianin napisał/a: | chociaż już wyobrażam sobie, nie które nicki (np. ±ężĽvq), w każdym razie pomysł jest OKo |
o to chodzi ^ zawsze znajdzie się rzesza nobów z nickami 'żĽć±¶ćżżż' i potem przyjdziecie tutaj się na nich żalić ^^ na NIE
Edzio - 12-08-2008, 11:52
SuFFy napisał/a: |
o to chodzi ^ zawsze znajdzie się rzesza nobów z nickami 'żĽć±¶ćżżż' i potem przyjdziecie tutaj się na nich żalić ^^ na NIE |
A co z tymi osobami, którzy maj± w imieniu, ksywce polskie litery?!
Na 5000 osób znalazła by sie 1 osoba z nickiem 'żĽć±¶ćżżż' i to nie na pewno...
Oj SuFFy...
burzum_knight - 12-08-2008, 13:13
Edzio napisał/a: | SuFFy napisał/a: |
o to chodzi ^ zawsze znajdzie się rzesza nobów z nickami 'żĽć±¶ćżżż' i potem przyjdziecie tutaj się na nich żalić ^^ na NIE |
A co z tymi osobami, którzy majom w imieniu, ksywce polskie litery?!
Na 5000 osób znalazła by sie 1 osoba z nickiem 'żĽć±¶ćżżż' i to nie na pewno...
Oj SuFFy... |
a co z osobami ktore nawet na forach pisac nie potrafia ?
Co do tematu: Po co zwiekszac problemowosc wyszukiwania, wpisy do bazy danych, kodowanie by ktos mogl napisac wyraz z polska litera ? Ile takich nowych nickow myslisz ze bedzie ? pokaz mi gre wktorej mozesz uzyc polskich liter jako nicku. Mowie o grze online.
Edzio - 13-08-2008, 11:24
plemiona.pl gra 50 razy większa od mfo
Ale nie grajcie w to gówno bo w t± grę trzeba logować się codziennie i jest 50 razy bardziej monotonna od mfo.
Anonymous - 13-08-2008, 11:31
ja bym w cale się nie obraził je¶li by wprowadzili opcje używania znaków taki np jak $ itp
burzum_knight - 13-08-2008, 12:13
Edzio napisał/a: | plemiona.pl gra 50 razy większa od mfo
Ale nie grajcie w to gówno bo w t± grę trzeba logować się codziennie i jest 50 razy bardziej monotonna od mfo. |
ostryga dla tego pana. Temat do zamkniecia. chyba nikt tu juz nic madrego nie napsize.
close();
Singami - 13-08-2008, 12:45
A ty co, moderator? Zostawiam.
|
|