My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Generator Nicków

tazioo - 12-08-2008, 08:17
Temat postu: Generator Nicków
Czy nie denerwują was nicki typu:
-6234325456
-m4ciex
-noobstat
-wojomag
-(inne tego typu które nie pasują po prostu do klimatu gry)

Piszę z propozycją dania generatora nicków... Piszcie co o tym sądzicie

PS: Szukałem podobnego tematu nie znalazłem, jeżeli jest taki temat to po prostu ten zamknijcie

Aesso - 12-08-2008, 08:44

Generator nickow jest nie potrzebny, wez pod uwage ze u wujka google masz na pewno ponad tysiac takich generatorow, jakos sa. tutaj chodzi bardzej o mentalnosc ludzi... "wszedzie zachowujemy sie jak dzieci, przeciez tyle jest tych dzieci neo, jedno wiecej czy mniej :roll: "
Dess - 12-08-2008, 09:21

Ten generator nic nie da. I tak gracze będą nadal tak robić.
Pomysł był kiedyś - nie przeszedł :wink:

tazioo - 12-08-2008, 09:47

Tak robić czyli jak? Przecież nie mogliby wpisać swojego nicku tylko generował by się nick
Wilu - 12-08-2008, 09:54

Bezsens , co nie mogę mieć własnego nicku , tylko muszę mieć taki jaki mi się wygeneruję ? Chyba jesteś nie poważny ...
Singami - 12-08-2008, 09:56

Cytat:
Przecież nie mogliby wpisać swojego nicku tylko generował by się nick

O.o w 200% na nie. Że niby nie można dać swojego ulubionego nicku?

mnietuniema - 12-08-2008, 09:59

mnie by ten generator nie dotyczył bo przecież mnie tu nie ma :mrgreen:

"• Ulepszenie filtru przy zakładaniu niecenzuralnych lub niezgodnych z regulaminem gry nicków. " - niech to będzie wprowadzone i będzie ok

CraZy_CrY - 12-08-2008, 10:26

Na nie. Ja chce sobie dać nick jaki mi się podoba, a nie jak mi wyskoczy na ekranie, po to wymyślamy swoje nick'i, bo one nam się podobają
ADIHC1 - 12-08-2008, 10:36

Potrzebne jest ograniczenie, choćby: nick musi zaczynać się w wielkiej litery (w środku wyrazu nie może być wielkich liter), nie może zawierać cyfr i znaków specjalnych..

Po takiej zmianie nawet ja nie będę mógł grać pod swoim nickiem, hehe..

Xianianin - 12-08-2008, 15:24

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, lecz z czego przeczytałem temat chodzi to o opcję przyboczną, a nie do takiej, której trzeba się przystosować (tzn. można skorzystać z generatora, lecz nie trzeba) Jeśli w tym temacie chodzi o to to często w innych grach widzę takie generatory i mi się całkiem podobają (chociaż ich nie używam). Jestem na Tak (na nie jeśli to opcja obowiązkowa).