My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Wskazanie Ataku którego bossa chce zaatakować..

dark_morela - 19-08-2008, 03:26
Temat postu: Wskazanie Ataku którego bossa chce zaatakować..
Siemka.. mam Taki pomysł.. A więc Zeby np. w walce z duchami gothar czy tam z innymi (dwoma lub więcej) MOżna było wybrać którego ducha atakować.. nobo nieraz denerwuje to, że jeden jest na wycieńczeniu... i juz jeden atak został by go rozwalić.. a tu... atak pada na innego.... myślę, że to dobry pomysł... . Ponieważ przez takie coś się często przegrywa... dzięki temu.. można by pokonywać bossów szybciej i ciekawiej. ,..A walki manualne to jest bardzo ciekawy i fajny moment.. ..

Proszę o raczej pozytywne rozpatrzenie mojej Propozycji.. :D

Areen - 19-08-2008, 03:29

O to chodzi by bossy były trudne i pokonywało się je jak najpóźniej. wbij level, dodaj w statystyki i kup lepsze eq - recepta na każdego bossa ^^
Skailer - 19-08-2008, 03:36

1. Pomysł był wałkowany zyliard razy :>
2.
Areen napisał/a:
O to chodzi by bossy były trudne i pokonywało się je jak najpóźniej. wbij level, dodaj w statystyki i kup lepsze eq - recepta na każdego bossa ^^

g;)

Aserothe - 19-08-2008, 09:21

W sumie też mnie to denerwuje, ale to jest klimat tej gry ^^, i dlatego nie warto tego zmieniać, bo nigdy niewiadomo który boss dostanie z ognia ;d
Carnal - 19-08-2008, 10:23

Niech zostanie jak ma być. Za łatwo by się pokonowyało bossów takich jak np. Raps i serafin razem. A żeby pokonać duchy Gothar trzeba odpowiednie eq wziąć i mieć dużego speeda i szczęście.
dark_morela - 19-08-2008, 10:35

No tak.. nie pomyślałem.. .. np po zielonym smoku od razu na duchy...... no nic.. temat można zamknąc:D:D