My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Szef teamu

Miguel - 19-08-2008, 16:35
Temat postu: Szef teamu
Mam propozycje aby szef teamu nie mógł po przyjęciu wyrzucić gracza przez powiedzmy 1 godzinę
Dlatego że niektórzy de***le w grze przyjmują do teamu wyjdziesz pod miasto a oni cię wyrzucają i niszczą

Kamaize - 19-08-2008, 16:39

hmmm. uważaj na słowa. cenzura nic nie znaczy. dobre, tylko jak ktoś odłączył się z teamu tylko na 1 walke i chciałby wrócić do poprzedniego bo tamci akurat chcą walczyć z kimś innym ?
llludek - 19-08-2008, 18:18

dobry pomysł. powinno to zostac wprowadzone wg mnie. bo zdarzaja sie tacy co przyjmuja cie do teamu, wychodzisz przed miasto a on cie wyrzuca i atakuje...
Bart - 19-08-2008, 18:38

Miguel napisał/a:
przez powiedzmy 1 godzinę

No to zrobi to godzinę później. O! Na przykład taka nocka teamu. Szef loguje się w nocy kiedy ty śpisz, wyrzuca Cię i atakuje.

Anonymous - 19-08-2008, 18:52

Bart napisał/a:
Miguel napisał/a:

No to zrobi to godzinę później. O! Na przykład taka nocka teamu. Szef loguje się w nocy kiedy ty śpisz, wyrzuca Cię i atakuje.

Naprawde musi to być jakiś manniak uzależoniny na max...

Pomysł good

Anonymous - 19-08-2008, 18:58

UP niestety zdarzają się najczęsciej tak się zdarza na niskich lv żeby zabić anty woja albo maga jestem na TAK :D
SaKe - 19-08-2008, 21:45

tez na tak...
btw ten czas moglby byc ustalany miedzy graczami,byloby do wyboru np 5 minut(jesli tylko na 1 walke) godzina,dzien...itd

de-ath - 20-08-2008, 07:10

gorsze jest tylko to ze chcesz zeby cie wyrzucili zteamu a szef cie ignoruje...... :evil: :evil: :evil:
CraZy_CrY - 20-08-2008, 08:29

Death ma racje w tym problem, ale generalnie na tak, przez noobków idzie dużo ranka stracić, do kumpli trzeba mieć zaufanie, tą wiare która pozwala nam w nich i w ich zamiary uwierzyć. Według mnie przy jednej walce w teamie powinno być to 5 min, choć jak mówi Bart, gracz któremu bardzo będzie zależąło, zrobi to 5, 10, 60, 120 minut później, to są już całkowite nooby, jeśli chcesz solo to pisz to otwarcie, a nie kombinuj. ;) Tyle ode mnie :D
Edzio - 20-08-2008, 20:35

Bart napisał/a:
Miguel napisał/a:

Ale kto komu zależy na ranku stoi godzinę pod miastem bez prota... :?:

Ja jestem na tak :)