My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zażalenia

playcz - 20-08-2008, 16:20
Temat postu: Zażalenia
Chodzi o to, że jeżeli GM odpowie na zażalenie, aby przyszła wiadomość od mistrza gry: "GM xxx odpowiedział na Twoje zażalenie".
Lag - 20-08-2008, 16:21

Jeśli dostaniesz kare to przecież będziesz sprawdzał zażalenia. Zbędne,
Conrado - 20-08-2008, 16:25

Lag napisał/a:
Jeśli dostaniesz kare to przecież będziesz sprawdzał zażalenia. Zbędne,

A zresztą i tak jakby miało wejść to za kilka lat pewnie bo zanim admini się ze wszystkim wyrobią to ...

CraZy_CrY - 22-08-2008, 07:36

No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł, to tak jak wiadomość, że xxx wygrał aukcję na targu :p , a tak to musiałby sprawdzać w logach ;) , a pomysł według mnie jest przydatny :D :wink: Lag, ale małe oudogodnienie nie zaszkodzi, a wręcz pomoże ;)
Lag - 22-08-2008, 10:44

CraZy_CrY napisał/a:
No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł

dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach xD

@Kamaize
to zależy od stopnia uzależnienia użytkownika xD

Kamaize - 22-08-2008, 10:49

Lag napisał/a:
CraZy_CrY napisał/a:
No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł

dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach xD

No nie wiem. ja jak dostane puszke to siadam tylko wieczorem zeby zobaczyc czy odpowiedizal jak nie to ide.

Phantom - 22-08-2008, 16:04

playcz napisał/a:
Chodzi o to, że jeżeli GM odpowie na zażalenie, aby przyszła wiadomość od mistrza gry: "GM xxx odpowiedział na Twoje zażalenie".

W moim interesie jest sprawdzenie czy GM odpowiedział na zażalenie a nie maszyny...
powinno (i pewnie zostanie) zostać tak jak jest.

koshiba - 22-08-2008, 19:15

Jaki z tego morał :?: Zapoznaj się z regulaminem i przestrzegaj go, a na pewno nie będzie ci to potrzebne :-D
playcz - 24-08-2008, 20:15

koshiba napisał/a:
Jaki z tego morał :?: Zapoznaj się z regulaminem i przestrzegaj go, a na pewno nie będzie ci to potrzebne :-D

?? koleś pocisnąłeś :D są setki graczy którzy dostali jakiegoś bana i są niewinni, zwyczajne pomyłki, po to są zażalenia, zauważ, że gdyby była pewność, że GM'i nie będą popełniali żadnych błędów, to na 100% zażaleń by nie było

Vilshion - 26-08-2008, 09:19

a wedlug mnie takze zbede GM ci odpisze wiadomosc sprowadzajaca sie do tego : "KMB- KARA MUSI BYC" albo " Zawiniles? Zaplac za to! " prawei zawsze niemasz dowodow na swoja niewinnosc