|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zażalenia
playcz - 20-08-2008, 16:20 Temat postu: Zażalenia Chodzi o to, że jeżeli GM odpowie na zażalenie, aby przyszła wiadomość od mistrza gry: "GM xxx odpowiedział na Twoje zażalenie".
Lag - 20-08-2008, 16:21
Jeśli dostaniesz kare to przecież będziesz sprawdzał zażalenia. Zbędne,
Conrado - 20-08-2008, 16:25
Lag napisał/a: | Jeśli dostaniesz kare to przecież będziesz sprawdzał zażalenia. Zbędne, |
A zresztą i tak jakby miało wejść to za kilka lat pewnie bo zanim admini się ze wszystkim wyrobią to ...
CraZy_CrY - 22-08-2008, 07:36
No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł, to tak jak wiadomość, że xxx wygrał aukcję na targu , a tak to musiałby sprawdzać w logach , a pomysł według mnie jest przydatny Lag, ale małe oudogodnienie nie zaszkodzi, a wręcz pomoże
Lag - 22-08-2008, 10:44
CraZy_CrY napisał/a: | No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł |
dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach
@Kamaize
to zależy od stopnia uzależnienia użytkownika
Kamaize - 22-08-2008, 10:49
Lag napisał/a: | CraZy_CrY napisał/a: | No ja nie wiem, czemu Lag odrzucasz ten pomysł |
dlatego, że jest najzwyczajniej w świecie nie potrzebny... przydatny, ale nie ułatwi ci to znacząco życia, jak dosataniesz kare, to przecież będziesz siedzieć cał czas przy zażaleniach |
No nie wiem. ja jak dostane puszke to siadam tylko wieczorem zeby zobaczyc czy odpowiedizal jak nie to ide.
Phantom - 22-08-2008, 16:04
playcz napisał/a: | Chodzi o to, że jeżeli GM odpowie na zażalenie, aby przyszła wiadomość od mistrza gry: "GM xxx odpowiedział na Twoje zażalenie". |
W moim interesie jest sprawdzenie czy GM odpowiedział na zażalenie a nie maszyny...
powinno (i pewnie zostanie) zostać tak jak jest.
koshiba - 22-08-2008, 19:15
Jaki z tego morał Zapoznaj się z regulaminem i przestrzegaj go, a na pewno nie będzie ci to potrzebne
playcz - 24-08-2008, 20:15
koshiba napisał/a: | Jaki z tego morał Zapoznaj się z regulaminem i przestrzegaj go, a na pewno nie będzie ci to potrzebne |
?? koleś pocisnąłeś są setki graczy którzy dostali jakiegoś bana i są niewinni, zwyczajne pomyłki, po to są zażalenia, zauważ, że gdyby była pewność, że GM'i nie będą popełniali żadnych błędów, to na 100% zażaleń by nie było
Vilshion - 26-08-2008, 09:19
a wedlug mnie takze zbede GM ci odpisze wiadomosc sprowadzajaca sie do tego : "KMB- KARA MUSI BYC" albo " Zawiniles? Zaplac za to! " prawei zawsze niemasz dowodow na swoja niewinnosc
|
|