|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Bonus przy zakupie Punktow MF
Sasukekeuhn - 22-08-2008, 00:14 Temat postu: Bonus przy zakupie Punktow MF **Pomysł na temat punktów MF**
Wpadł mi do głowy taki pomysł, żeby zrobić jakiś bonus dla osób które kupują MF za pomocą dotpay.
Osoby które kopią 100 pkt MF dostają +10% punktów MF
Osoby które kupią 200 pkt MF dostają +20% punktów MF
Trochę dla zachęty
**Pomysł na Red Skull w Team**
Tutaj chce zaproponować mały pomysł, osoba w team która posiada red skulla i stoi z team.
Osoby która ja za atakują, mooga tylko jego atakować nie cały team. Ponieważ to jest wkurzające, 80+ lvl atakuje 30+ lvl team ponieważ jeden z członków ma Red Skulla. Gracze które maja podobne lvl do tej osoby ze skullem, maja prawo atakować jak i red skulla jak i cały team.
Ku_Zi - 22-08-2008, 00:27
A samą zachętą nie jest przypadkiem porównanie do SMS? (żeby mieć 100 MF za SMS musimy wydać ~30pln, za 100MF z dotpay... 20*)
* Czy jakoś tak, nie płaciłem przez to, wiem tylko, że mniej
Skailer - 22-08-2008, 00:35
1. Samą zachętą jest to że mfy są tańsze
2. Świetny pomysł... nigdy nie miałem skulla w teamie więc nawe nie wiedziałem że coś takiego się dzieje ...
MichuL - 22-08-2008, 01:39
1. MFy tą drogą są o wiele tańsze
2. jeszcze czego, jak ktoś stoi w teamie z czaszką musi liczyć się z konsekwencjami
Xianianin - 22-08-2008, 08:55
1. Czy nie umiecie grać bez tych płatnych ułatwień? Po co wydawać pieniądze na coś tak nie istotnego? Trzeba nauczyć się grać, a nie polegać na MFach...
2. Jak wyżej - nie atakuj słabszych...
Phantom - 22-08-2008, 11:38
Sasukekeuhn napisał/a: | **Pomysł na Red Skull w Team**
Tutaj chce zaproponować mały pomysł, osoba w team która posiada red skulla i stoi z team.
Osoby która ja za atakują, mooga tylko jego atakować nie cały team. Ponieważ to jest wkurzające, 80+ lvl atakuje 30+ lvl team ponieważ jeden z członków ma Red Skulla. Gracze które maja podobne lvl do tej osoby ze skullem, maja prawo atakować jak i red skulla jak i cały team. |
MichuL napisał/a: | 2. jeszcze czego, jak ktoś stoi w teamie z czaszką musi liczyć się z konsekwencjami |
Dokładnie, a przeważnie szef teamu wyrzuca członka z drużyny lub każde mu zbić czaszki ... i niech tak zostanie.
|
|