My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Opcja szukaj w raportach walk

Arkadiu-666-Zap - 24-08-2008, 20:10
Temat postu: Opcja szukaj w raportach walk
Jako że jestem osobą walczącą głównie na pvp na 43lv mam ponad 1300 walk. Jak wiemy na jednej stronie w raportach pojawia się 50 raportów. Czasami chciałbym sprawdzić czy jakiś gracz już ze mną nie walczył lub po prostu pokazać koledze fajny raport i musze szukać czasami do 5-6 strony. Tu moja prośba i zarazem pytanie, czy nie można by było umieścić "szukajki" raportów tj. wpisuje np "Arkadiu" i pojawiają mi się wszystkie raporty z udziałem gracza który ma nick "Arkadiu" lub "Arkadiu" jest częścią jego nicku.
Co wy na to?

Dess - 24-08-2008, 20:33

Bardzo dobry, przydatny pomysł ;> Jak najbardziej zza.
Przyda się.

SaKe - 24-08-2008, 20:56

bylo i moze wejdzie
btw jak masz ff,wchodzisz w raporty,wciskasz bodajze ctrl +f (szukaj) i wpisujesz nick przeciwnika,z ktorym chcesz walczyles

Dess - 24-08-2008, 21:07

SaKe napisał/a:
jak masz ff,wchodzisz w raporty,wciskasz bodajze ctrl +f (szukaj)

Tak tylko to wyszukuje z jednej strony. Jak wziąłem tą szukajkę na pierwszą stronę z
raportami, a wpiszę nick gracza, z którym walczyłem (ale jest na drugiej stronie ten
raport z graczem) to go nie znajdzie. Najlepiej by było wprowadzić jego pomysł.

mnietuniema - 24-08-2008, 21:08

Cytat:
Co wy na to?

uwielbiam takie zakończenia w "propozycjach"
bo mogę napisać - a my na to: zanim coś zaproponujesz zajrzyj na listę TODO :mrgreen:
ale dziś z podpowiedzią: jest tam i wyszukiwanie raportów i zapisywanie tych ulubionych :mrgreen:
zakończenie też tradycyjne - to już możesz wszystkich grzecznie przeprosić za spam i poprosić o zamknięcie tematu :twisted:

Ukryty_Samuraj - 24-08-2008, 21:09

Ale jest tylko 50 na strone, czytaj dokładnie. Owszem pomysł super i dałbym głowę że już był i przeszedł pozytywnie
Arkadiu-666-Zap - 24-08-2008, 21:09

SaKe gdybym tak nie robił to już by to było tragiczne... dziennie mogę mogę nabić po 100 walk i już trochę tego mam
Gajos - 24-08-2008, 21:49

Arkadiu-666-Zap napisał/a:
Jako że jestem osobą walczącą głównie na pvp na 43lv mam ponad 1300 walk. Jak wiemy na jednej stronie w raportach pojawia się 50 raportów. Czasami chciałbym sprawdzić czy jakiś gracz już ze mną nie walczył lub po prostu pokazać koledze fajny raport i musze szukać czasami do 5-6 strony. Tu moja prośba i zarazem pytanie, czy nie można by było umieścić "szukajki" raportów tj. wpisuje np "Arkadiu" i pojawiają mi się wszystkie raporty z udziałem gracza który ma nick "Arkadiu" lub "Arkadiu" jest częścią jego nicku.
Co wy na to?

Pomysł taki o... Ale jeśli się dużo walczy to może się przydać dlatego jak najbardziej na takkk...

Ashiro - 24-08-2008, 22:09
Temat postu: Re: Opcja szukaj w raportach walk
Lista TODO napisał/a:
Wyszukiwanie raportów z danym graczem (w swoich raportach)

Na liście jest, ale czy wejdzie w najbliższym czasie tego nie wiemy :)

SaKe - 24-08-2008, 23:20

mnietuniema napisał/a:

bo mogę napisać - a my na to: zanim coś zaproponujesz zajrzyj na listę TODO :mrgreen:

co z tego,ze lista TODO...zanim wejdzie,mina piekne lata... :P

mnietuniema - 24-08-2008, 23:38

SaKe napisał/a:
mnietuniema napisał/a:

co z tego,ze lista TODO...zanim wejdzie,mina piekne lata... :P

Admin na listę TODO pewnie już nawet nie zerka - więc myślicie że czyta takie tematy jak ten!? :mrgreen: