|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Opcja szukaj w raportach walk
Arkadiu-666-Zap - 24-08-2008, 20:10 Temat postu: Opcja szukaj w raportach walk Jako że jestem osobą walczącą głównie na pvp na 43lv mam ponad 1300 walk. Jak wiemy na jednej stronie w raportach pojawia się 50 raportów. Czasami chciałbym sprawdzić czy jakiś gracz już ze mną nie walczył lub po prostu pokazać koledze fajny raport i musze szukać czasami do 5-6 strony. Tu moja prośba i zarazem pytanie, czy nie można by było umieścić "szukajki" raportów tj. wpisuje np "Arkadiu" i pojawiają mi się wszystkie raporty z udziałem gracza który ma nick "Arkadiu" lub "Arkadiu" jest częścią jego nicku.
Co wy na to?
Dess - 24-08-2008, 20:33
Bardzo dobry, przydatny pomysł ;> Jak najbardziej zza.
Przyda się.
SaKe - 24-08-2008, 20:56
bylo i moze wejdzie
btw jak masz ff,wchodzisz w raporty,wciskasz bodajze ctrl +f (szukaj) i wpisujesz nick przeciwnika,z ktorym chcesz walczyles
Dess - 24-08-2008, 21:07
SaKe napisał/a: | jak masz ff,wchodzisz w raporty,wciskasz bodajze ctrl +f (szukaj) |
Tak tylko to wyszukuje z jednej strony. Jak wziąłem tą szukajkę na pierwszą stronę z
raportami, a wpiszę nick gracza, z którym walczyłem (ale jest na drugiej stronie ten
raport z graczem) to go nie znajdzie. Najlepiej by było wprowadzić jego pomysł.
mnietuniema - 24-08-2008, 21:08
uwielbiam takie zakończenia w "propozycjach"
bo mogę napisać - a my na to: zanim coś zaproponujesz zajrzyj na listę TODO
ale dziś z podpowiedzią: jest tam i wyszukiwanie raportów i zapisywanie tych ulubionych
zakończenie też tradycyjne - to już możesz wszystkich grzecznie przeprosić za spam i poprosić o zamknięcie tematu
Ukryty_Samuraj - 24-08-2008, 21:09
Ale jest tylko 50 na strone, czytaj dokładnie. Owszem pomysł super i dałbym głowę że już był i przeszedł pozytywnie
Arkadiu-666-Zap - 24-08-2008, 21:09
SaKe gdybym tak nie robił to już by to było tragiczne... dziennie mogę mogę nabić po 100 walk i już trochę tego mam
Gajos - 24-08-2008, 21:49
Arkadiu-666-Zap napisał/a: | Jako że jestem osobą walczącą głównie na pvp na 43lv mam ponad 1300 walk. Jak wiemy na jednej stronie w raportach pojawia się 50 raportów. Czasami chciałbym sprawdzić czy jakiś gracz już ze mną nie walczył lub po prostu pokazać koledze fajny raport i musze szukać czasami do 5-6 strony. Tu moja prośba i zarazem pytanie, czy nie można by było umieścić "szukajki" raportów tj. wpisuje np "Arkadiu" i pojawiają mi się wszystkie raporty z udziałem gracza który ma nick "Arkadiu" lub "Arkadiu" jest częścią jego nicku.
Co wy na to? |
Pomysł taki o... Ale jeśli się dużo walczy to może się przydać dlatego jak najbardziej na takkk...
Ashiro - 24-08-2008, 22:09 Temat postu: Re: Opcja szukaj w raportach walk
Lista TODO napisał/a: | Wyszukiwanie raportów z danym graczem (w swoich raportach) |
Na liście jest, ale czy wejdzie w najbliższym czasie tego nie wiemy
SaKe - 24-08-2008, 23:20
mnietuniema napisał/a: |
bo mogę napisać - a my na to: zanim coś zaproponujesz zajrzyj na listę TODO |
co z tego,ze lista TODO...zanim wejdzie,mina piekne lata...
mnietuniema - 24-08-2008, 23:38
SaKe napisał/a: | mnietuniema napisał/a: |
bo mogę napisać - a my na to: zanim coś zaproponujesz zajrzyj na listę TODO |
co z tego,ze lista TODO...zanim wejdzie,mina piekne lata... |
Admin na listę TODO pewnie już nawet nie zerka - więc myślicie że czyta takie tematy jak ten!?
|
|