|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Bonus Setowy
Raahal - 25-08-2008, 11:50 Temat postu: Bonus Setowy Nie wiem czy taki temat byl (nie moge znalezc takiego), ale moze by dalo rade wprowadzic jakies bonusy sa czesci setowe tyle ich jest a nie ma zadnego bonusu. Np za 2 czesci z setu bylby jakis bonusik i potem dodatkowo za 4 czesci nastepny bonus co wy na to ???
koshiba - 25-08-2008, 11:56
Raahal napisał/a: | sa czesci setowe tyle ich jest a nie ma zadnego bonusu. |
Jak nie ma? A bonusy do atrybutu to mało??
Corso - 25-08-2008, 12:06
Ale wiesz, coś takiego z "wypiardem" (oglądanie Hypera ogłupia :S) i najlepiej żeby postać się świeciła jak w Diablo ! :S
tazioo - 26-08-2008, 12:32
Corso napisał/a: | Ale wiesz, coś takiego z "wypiardem" (oglądanie Hypera ogłupia :S) i najlepiej żeby postać się świeciła jak w Diablo ! :S |
heh może jeszcze żeby wprowadzić złe i dobre zbroje jak będzie koleś nosił całą zbroję dobrą to będzie miał aureole, a jak całą złą to rogi i ogon
a tak poza tym to pomysł denny, masz bonusy z atrybutem i to wystarczy!
Corso - 26-08-2008, 13:50
IMO pomysł niegłupi bo atry i tak ma się zwykle nabite, a zebranie CAŁEGO setu to spory wydatek więc czemu nie ?
Raahal - 27-08-2008, 13:25
Corso napisał/a: | IMO pomysł niegłupi bo atry i tak ma się zwykle nabite, a zebranie CAŁEGO setu to spory wydatek więc czemu nie ? |
Dokladnie bo i tak jak jeden boss dropi jakies tam itemki z setu. To jedyne co pozostaje to kupic go od kogos innego. Dlatego moglby byc to ciekawy element gry.
SkoczeK - 28-08-2008, 00:56
no to powiedz co np. by taki bonus dawał? haha.. dno
M3tzu - 28-08-2008, 01:53
chocby nawet ta wasza durna aureole , juz jest powod by kupic caly set zeby swiecic sie na mapie i automatycznie ceny by wzrosly a co za tym idzie znow nie bylo by takich problemow ze ktos ma za duzo godla
Sax - 28-08-2008, 02:59
Tylko go krytykujecie ale jeszcze nie podaliście dobrego argumentu dlaczego całkowity set nie miałby nic dawać. Mogło to by być ale wtedy byłoby trzeba zmieniać całe te eq dopasowywać staty pod te bonusy a patrząc ile robili nowe eq Admini to wolę już tak jak jest ale pomysł mi się nawet podoba...ale chyba gdzieś go już czytałem albo mi się wydaję
Kamaize - 28-08-2008, 08:14
albo można by wyliczyć ile mogło by dodawać. załóżmy wszystkie atrybuty eq dodać do siebie i podzielić np. przez 10. i to co wyjdzie to byłby ten bonus...
Ukryty_Samuraj - 28-08-2008, 09:43
Kamaize napisał/a: | albo można by wyliczyć ile mogło by dodawać. załóżmy wszystkie atrybuty eq dodać do siebie i podzielić np. przez 10. i to co wyjdzie to byłby ten bonus... |
Dobry pomysł Ale nie przez 10 tylko 15 czy 20. Bo za raz zrobi się podział na graczy z bonusami i bez. Bardziej powinno chyba chodzić o to, żeby mieć z tego niewielki bonus
Anonymous - 28-08-2008, 10:15
Raczej na NIE.
I tak teraz jest podział na
Bardzo biednych (ledwo starcza im na miksy)
i Bardzo bogatych (full gem, miks itp nawet na 5 lvl)
i będzie jeszcze większa różnica w walkach.
Biedniejsi by wygrywać będą robić noob staty.
I znów macie proglem "ja nie gram bo dużo noob statow"
Gajos - 28-08-2008, 19:58
Raahal napisał/a: | Nie wiem czy taki temat byl (nie moge znalezc takiego), ale moze by dalo rade wprowadzic jakies bonusy sa czesci setowe tyle ich jest a nie ma zadnego bonusu. Np za 2 czesci z setu bylby jakis bonusik i potem dodatkowo za 4 czesci nastepny bonus co wy na to ??? |
Są bonusy...
Do szybkości, uników, celności, atrybuty... więc co ty jeszcze chcesz ?
Ukryty_Samuraj - 29-08-2008, 23:29
Jemu chodzi o bonus setowy. Czyli jak masz nałożone na sobie broń, zbroja, rekawice, buty,hełm z tego samego setu naraz to masz bonus.
Gajos - 30-08-2008, 07:06
Ukryty_Samuraj napisał/a: | Jemu chodzi o bonus setowy. Czyli jak masz nałożone na sobie broń, zbroja, rekawice, buty,hełm z tego samego setu naraz to masz bonus. | Ale nie za duzo będzie tych bonusów... ? Wystarczy, że są już bez tego, że się cały set zbierze... Jak dla mnie pomysł niepotrzebny
|
|