My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Propozycja programu do rejestracji.

Anonymous - 26-08-2008, 11:13
Temat postu: Propozycja programu do rejestracji.
Chciałbym przedstawić program do rejestracji na stronie www.my-fantasy.net.
Po ściągnięciu i wypakowaniu folderu ze strony: http://www.voila.pl/094/c9a9w/.
Po uruchomieniu programu powinno wyskoczyć:

Następnie wypełnij wolne miejsca i ustaw na którym świecie ma być postać i kliknij przycisk zarejestruj.
A następnie upewnij się czy dobrze masz wszystko wypełnione i wciśnij OK:

Trzecim krokiem jest:
-Przepisanie do wyskoczonej do czterech sekund tabeli z kodem aktywującym postać i kliknięcia w przycisk OK:

A na zakończenie kliknąć w następnej tabelce przycisk OK:

A następnie wejdź na www.my-fantasy.net i wpisz login, hasło, świat który wpisałeś w programie i graj!!;]

Sheep - 26-08-2008, 11:16

Ale po co sobie utrudniać życie i ściągać jakiś program skoro można wejść na stronę i się zarejestrować? Nie rozumiem propozycji
Anonymous - 26-08-2008, 11:17

Program jest nowoczesny i bardzo rozszerzony:)

PS. Trochę sie przynimu napracowałem i chciałbym by ktoś to docenił:P

Sheep - 26-08-2008, 11:21

Rozumiem i doceniam, ale w tym programie jest wszystko to co na stronie. I to jest plus, bo jest szybka, prosta rejestracja ograniczająca się do minimum.
Anonymous - 26-08-2008, 11:24

Jeśli program zostanie zaakceptowany to może go rozwinę i będzie się szło rejestrować, logować i nawet grać przy takiej samej mapce jak w grze tylko musi być na to zgoda Admina i pomocy ze strony użytkowników forum;]
tazioo - 26-08-2008, 11:27

Doceniam że się postarałeś i odwaliłeś dobra robotę., ale niestety... na darmo. Ponieważ na stronie jest szybko miło i raczej nikt nie będzie specjalnie ściągać programu żeby się rejestrować
Anonymous - 26-08-2008, 11:30

Może nie będą ściągać tylko by się zarejestrować, ale jeśli bym go udoskonalił i by wszystko było tak jak w grze logowanie mapka na cały ekran to może wtedy by ściągali co?
tazioo - 26-08-2008, 11:40

Wg. mnie mfo powinno zostać takie same, tzn. gra się na stronie
No chyba żeby można było grac na stronie i na tym cliencie(?)
Ale tutaj moje myśli co do tego są podzielone ;p

Skailer - 26-08-2008, 11:46

MFO to gra przeglądarkowa :roll: , a nie Wszystko chcesz przenieść na program.. wtedy to już nie będzie MMoRPG g:>
SaKe - 26-08-2008, 11:55

nie rozumiem po co sie trudzic i robic taki program jak to nic nie daje...a tylko mozna podejrzewac kogos o key-loggera...bez sensu tak tracic czas
Anonymous - 26-08-2008, 12:10

Chciałem z innej strony przedstawić rejestrację i samą grę.
Już wiele postów było na temat, że mapa jest za mała itp.
i może grę by szło przedstawić z innej strony:)

Sheep - 26-08-2008, 12:12

Wiesz dlaczego zaczęłam grać w tą grę? Bo była w przeglądarce, jedyna w swoim rodzaju. Nie ma lagów, ogromnych wymagań, nie trzeba ściągać. I pewnie nie tylko mnie to przyciągnęło.
Były tez tematy aby gre zrobić inaczej, żeby nie była w przeglądarce, zeby trzeba było ściągać i się nie przyjęły.
Szkoda twojego czasu i pracy którą w to włożyłeś.

Anonymous - 26-08-2008, 12:16

Jeśli tak sądzisz, że to nie przejdzie to może by Admin to co do tej pory zrobiłem wykorzystał np. wrzucił ten rodzaj rejestracji na stronkę do rejestracji a tamto wyrzucił.
tazioo - 26-08-2008, 12:41

Orlik napisał/a:
może by Admin to co do tej pory zrobiłem wykorzystał np. wrzucił ten rodzaj rejestracji na stronkę do rejestracji a tamto wyrzucił.

Nie! ludzie będą musieli sciągać jakis program żeby się rejestrować ? Co to to Nie

Corso - 26-08-2008, 12:47

Jak dla mnie kolejny hasło-zbieracz pod przykrywką "programu do logowania".