|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Rozbudować :D bob budowniczy
~ToM~ - 01-09-2008, 18:40 Temat postu: Rozbudować :D bob budowniczy Mam propozycje ...... żeby MFO troche rozbudować czyli żeby sie chodziło jak w tibi mi nie chodzi żeby MFO było tibią nie ma ciebie racji ..... żeby grafika była lepsza np. endless, tibia a moze linage II i więcej questów jak ktoś przejdzie upka to juz zabawy nie ma tylko expienie mam prozycje że w jednym mieści by można by zrobić około 5-10 misji dodatkowo i wprowadzić tryp rade zamiast TARG by wtedy utrudniło mi sie zdobywanie złota u potworów i bossów. [/code]
Anonymous - 01-09-2008, 18:42
........ mowić łatwo... -.-
~ToM~ - 01-09-2008, 18:46
Days napisał/a: | ........ mowić łatwo... -.- |
Co to ma być za spam prosze mu ostr dać
ADIHC1 - 01-09-2008, 18:51
~ToM~ napisał/a: | żeby sie chodziło jak w tibi |
To znaczy jak? Nie wszyscy mają pojęcie jak to jest w Tibii..
~ToM~ napisał/a: | żeby grafika była lepsza np. endless, tibia a moze linage II |
Czy Lineage lub Tibia działają w oknie przeglądarki internetowej, bez instalacji jakiegokolwiek oprogramowania, niezależnie od systemu operacyjnego? A MFO tak - i wciąż będzie grą, w którą się gra przez przeglądarkę internetową.
~ToM~ napisał/a: | więcej questów jak ktoś przejdzie upka to juz zabawy nie ma tylko expienie |
Wszystko w swoim czasie..
MichuL - 01-09-2008, 19:07
Adi a widziałeś nowego RuneScape HD ? jedynie tam javę na www ładuje + grę i voila, grafa wykozaczona jak na grę via www ale to tak tylko piszę, gdzie kilkuosobowa ekipa z MF a cały Jagex
ADIHC1 - 01-09-2008, 19:31
Widziałem RS HD.. Otarłem się też o inna technologie, które pozwalają generować obraz w pełnym 3D (!) w oknie przeglądarki, ale bądźmy realistami..
Singami - 01-09-2008, 19:36
Choćby Quake Live, przeczytałem (w Clicku oczywista) że grafa trochę słabsza od Q3Arena, a wystarczy przeglądarka... nice.
|
|