|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
¦mietnik - Sekundy
TrOjAnEk_BiKe - 02-09-2008, 12:44 Temat postu: Sekundy Hmmmmm... Wpadłem z koleg± na pomysł aby obok minut czasu ochrony (prota) dodać sekundy...
Dajmy na to mamy dwie ofiarki na dwoch polach, chcemy zaatakować oby dwie lecz nie wiemy ktora bedzie pierwsza... Tak ze to moze byc bardzo pomocne... Szczegolnie jesli osoba ma 1 min prota
wrobelekek - 02-09-2008, 12:51
Nie wiem po co... jak chcesz atakowac kogos musisz myslec troche i miec refleks...
Daniero - 02-09-2008, 12:51
lepiej nie ,bo za bardzo to noobkom pomoze ,bo sie schowa na 20sec do miasta ,a wyjdzie zaraz potem ,a tak ,to moze oberwie zanim zaatakuje
CraZy_CrY - 03-09-2008, 13:04
TrOjAnEk_BiKe napisał/a: | Hmmmmm... Wpadłem z koleg± na pomysł aby obok minut czasu ochrony (prota) dodać sekundy... |
Tak ciekawe jak, i tak musisz ci±gle od¶wieżać mapkę, a je¶li chodzi o sekundy, to łatwo policzyć licz sekundy( czas serwera) od 1 minuty prota tego gracza.
TrOjAnEk_BiKe napisał/a: | Dajmy na to mamy dwie ofiarki na dwoch polach, chcemy zaatakować oby dwie lecz nie wiemy ktora bedzie pierwsza... |
To ćwicz refleks, i atakuj tego "bardziej opłacalnego"
TrOjAnEk_BiKe napisał/a: | Tak ze to moze byc bardzo pomocne... Szczegolnie jesli osoba ma 1 min prota |
Jeszcze raz kłania się refleks
Ukryty_Samuraj - 03-09-2008, 15:28
CraZy_CrY napisał/a: | Tak ciekawe jak |
A co to za problem?
TrOjAnEk_BiKe napisał/a: | Tak ze to moze byc bardzo pomocne. |
Dla ciebie, i innych którzy lubi± rżn±ć nieuleczonych ;P
Fin_gon xD - 03-09-2008, 23:36
Beznadziejne
i pomysl jak by wygladala mapka jak by np pod eternia zaczely kazdemu sekundy uciekac to by bylo wielkie zludzenie optyczne i gra by sie mogla zaczac ciac co po niektorym ale myslcie dalej z kolega
|
|