|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Szukaj...
CraZy_CrY - 03-09-2008, 12:59 Temat postu: Szukaj... Witam ponownie
Chciałbym, żeby w szukajce byłą opcja "bez ochrony" (niestety nie mam screena ale chyba każdy wie o co chodzi) Oczywiście wpisalibyśmy swój lvl/przedział ataku.Ale do tego przydało by się też aktualne pole gracza który właśnie jest bez prota (wiem rankerzy będą niezadowoleni). Ułatwiło by to walki, z graczami
To tyle ode mnie czekam na krytykę
PS.nowy avek sam robiłem
Bart - 03-09-2008, 14:02
Jak ktoś nie chce żeby ktoś widział czy ma ochronę to nikt nie ma prawa tego widzieć.
TiCeR - 03-09-2008, 14:36
Nio nie każdy chce żeby ktoś wiedział ze nie ma ochrony i ma do tego prawo!
Ukryty_Samuraj - 03-09-2008, 15:26 Temat postu: Re: Szukaj...
CraZy_CrY napisał/a: | Witam ponownie
Chciałbym, żeby w szukajce byłą opcja "bez ochrony" (niestety nie mam screena ale chyba każdy wie o co chodzi) Oczywiście wpisalibyśmy swój lvl/przedział ataku.Ale do tego przydało by się też aktualne pole gracza który właśnie jest bez prota (wiem rankerzy będą niezadowoleni). Ułatwiło by to walki, z graczami |
Tak, najlepiej jeszcze żeby twoja postać sama łapała na mapie. Tu nie chodzi o rankerów, ale o wszystkich graczy.
CraZy_CrY napisał/a: | PS.nowy avek sam robiłem |
Świętujmy!
Fin_gon xD - 03-09-2008, 23:39
Beznadziejne reszta bez komentazy nie chce mi sie pisac dla czemu bo to kazdy wie P
~ToM~ - 04-09-2008, 06:28
Na NIE dlaczego Bart napisał/a: | Jak ktoś nie chce żeby ktoś widział czy ma ochronę to nikt nie ma prawa tego widzieć | no właśnie nikt tego niechce żeby jego archiwum było wszystkich oglądane i napewno nie wejdzie do GRY
Chyba można zamknać
|
|