|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Wędrowny kupiec
Corso - 08-09-2008, 22:40 Temat postu: Wędrowny kupiec W różnych odstępach czasowych w mieście pojawiałby się wędrowny kupiec. Byłaby zakładka "Wędrowny Kupiec" i albo rozpoczyna się handel albo pokazuję wiadomość "Kupiec aktualnie jest w innym mieście/ poza miastem". Sprzedawałby ekwipunek z 2-3 miast do przodu oraz od czasu do czasu jeden unikat (np. coś czerwonego, zielonego itp.). Wszytko w cenie sklepowej. W karczmie w danym mieście można by dowiedzieć się od karczmarza za pewną sumę (wzrastającą wraz z kolejnymi odwiedzanymi miastami) kiedy mniej więcej przybędzie kupiec.
I tak wiem że nigdy to nie wejdzie, ale napisać można.
ADIHC1 - 09-09-2008, 00:01
Zaczynam sobie wyobrażać oburzenie handlarzy - jakiś Wędrowny Kupiec ma im zabierać potencjalnych klientów?
Corso - 09-09-2008, 12:07
Nie no, zanim taki kupiec odwiedzi wszystkie miasta minie trochę czasu (4-5 do 7 dni) więc jeśli ktoś będzie potrzebował "na teraz" to targ.
Klaczu - 09-09-2008, 14:40
Hmm... dobry pomysł ale według mnie powinien taki kupiec pojawiać się np. raz na 2 tygodnie w jakimś mieście i by był tam powiedzmy 10 minut . Miał by unikatowe rzeczy bardzo dobre albo np. w ciemno płacisz i możesz mieć albo mixa lv 1 albo 10 elków podałem tylko przykład , zarówno mogło by być coś innego (losowo ) .
real madryt xD - 09-09-2008, 15:16
Ehh pomysł dobry, dobry ale tylko dla graczy na niskim poziomie gdyz wy wszytko robicie aby miec łatwiej pomysł ze gdyby cos takiego było to straciło by sie bardzo duzo golda (handlarze)
Mam nadzieje ze nie wejdzie w gre
Corso - 09-09-2008, 15:30
Cytat: | Ehh pomysł dobry, dobry ale tylko dla graczy na niskim poziomie |
To już h lv nie handlują ? Ciekawe
Cytat: | Hmm... dobry pomysł ale według mnie powinien taki kupiec pojawiać się np. raz na 2 tygodnie w jakimś mieście i by był tam powiedzmy 10 minut . Miał by unikatowe rzeczy bardzo dobre albo np. w ciemno płacisz i możesz mieć albo mixa lv 1 albo 10 elków podałem tylko przykład , zarówno mogło by być coś innego (losowo ) . |
Nie zmieniaj na nie wiadomo co :S Sam nigdy nie kupowałbym w ciemno.
koshiba - 09-09-2008, 16:26
Corso napisał/a: | Wszytko w cenie sklepowej. |
Aha to teraz taką anielską szatę można by było kupić za około 3kk? Bo wartość sklepową rozumiem jako ten napis "wartość" poniżej itemu
real madryt xD - 09-09-2008, 16:32
koshiba no własnie to jest poroniony pomysł
Etsuya - 11-09-2008, 15:27
Tak czy inaczej pomysł nie wejdzie w życie.. Po prostu za dużo do robienia z takim handlarzem... wystarczy targ
Gajos - 11-09-2008, 17:47
Corso napisał/a: | Cytat:
Ehh pomysł dobry, dobry ale tylko dla graczy na niskim poziomie
To już h lv nie handlują ? Ciekawe |
No wiesz zazwyczaj to wyższe lvl nie spieszą się z kupowaniem EQ bo już grają chwile w tą gre i wiedzą, że niektóre rzeczy ciężko dostać...
A co do pomysłu to jak dla mnie zbędny... Masz targ, sklep... I w Ballis jest nieznajomy. Coprawda jest on dla wyższych lvl-i, ale jest.
Pozdro ;>
Aldarion - 11-09-2008, 19:55
Jasne, dodajcie jeszcze wymaksowane gemy do sklepów, żeby przypadkiem ktoś na sprzedaży nie zarobił...
Falen Aelan - 11-09-2008, 20:19
lol pomysl boski ;pp chociaz 2 tygodnie to za szybko ... powinno byc co 1 miech
Kator - 11-09-2008, 21:26
albo raz na miesiac, wogole, czyli np. w styczniu moze byc w folhord w lutym w eterni, w marcu w nordi itd.
Falen Aelan - 13-09-2008, 11:20
a nie lepiej 2 miasta ? jest ich teraz z 11 wiec nikt sie nie obrazi o 2 miasta
DirXo - 13-09-2008, 12:38
Macie w grze nieznajomego który sprzedaje itemki to wystarczy
|
|