|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Rozgrywki PvP miedzy Światami
Raahal - 15-09-2008, 08:42 Temat postu: Rozgrywki PvP miedzy Światami Tak sobie myslalem czy daloby rade stworzyc walki takie miedzy swiatami. Polegac by mialo na tym iz osoba w jakimkolwiek miescie zapisywala sie na rozgrywke i czekala w kolejce az inna osoba z innego swiata dopisalaby sie do tej rozgrywki. Mogla by byc nawet platna taka rozgrywka np 10.000 zlota za zapisanie sie, choc niekoniecznie musi tak byc. Czemu akurat tworzyc takie rozgrywki miedzy swiatami?? Hmmm zauwazylem ze malo jest osob na wysokich levelach przez co zawalczyc z kims jest ciezko. Inna sprawa jest sprawdzenie swoich mozliwosci z graczami z pozostalych dwoch swiatow. Jestem maniakiem World of Warcraft i tam taki systam sie bardzo dobrze sprawdza. Tutaj mysle ze tez by urozmaicilo troszke gre.
Pozdrawiam.
michol11 - 15-09-2008, 12:29
Tez gram w world of warcraft a ten pomysl jest ok:D Jestem zza
NeVeR EnD - 15-09-2008, 13:15
No według mnie dobry pomysł, ale to trochę roboty, bo każdy świat ma swój serwer i nie wiem czy w ogóle możliwe. Po drugie nie wiem czy jest sens, tworzyć takie coś... S3 w 99% by wygrał- nieograniczona kasa itp.
michol11 - 15-09-2008, 14:17
Jakos by to admini juz wykombinowali:D;p
DarkShad - 15-09-2008, 14:27
Spójrz na taką sytuację... Świat 3 przekazuje kasę światowi 2... Czy admini dadzą karę jednemu czy drugiemu? Na 3 świecie to bezkarne... A co do ogólnego pomysłu to powiązania między dwoma światami są prawie niewykonalne...
DirXo - 15-09-2008, 14:29
jak az tak ci zależy na przegranej z kimś z innego świata, to pogadaj z nim, załóżcie postacie na s3, wbij 10 lvl i jazda
Lag - 15-09-2008, 17:44
Cytat: | Nowy świat jest całkowicie odrębny od starego. Pomiędzy światami nie jest możliwa jakakolwiek komunikacja. Nie można też toczyć walk z graczami z innych światów. |
Cytat z aktualizacji.
|
|