My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Łowcy Głów

Daniero - 08-10-2008, 21:39
Temat postu: Łowcy Głów
Co byscie powiedzieli ,o tym ,aby bylo cos takiego jak opcja lisata lowcy glow (np. w karczmie/na rynku/w wiezieniu) . Na przyklad chcesz aby ktos padl ,wiec dajesz oferte max 2kk za zabicie gracza , ale zeby wpisac kogos na liste trzeba zaplacic jeszcze do tego 200k i osobe mozna zapisac tylko do +/- 25lv ,aby nie zapisywac 1 kolesia w expie ,bo to glupota by byla . Takie listy byly by tylko na s1 i s2 ,bo wiadomo ,ze na s3 to by bylo dla przekretow. To zwiekszyloby zabawe w grze chyba ,bo mozna w ten sposob zarobic.
D_R_CZAPEK - 08-10-2008, 22:05

Moim zdaniem to bez sensu.... :arrow: :arrow:
Fanatyko - 09-10-2008, 00:29

A mi się przypomina już coś takiego.. ale nie przeszło.
Wg mnie fajny pomysł i niezłe urozmaicenie w grze.

Ale co z tego kolego skoro pospólstwo tego nie chce?

NeVeR EnD - 09-10-2008, 13:02

Ja jestem na nie. Przeciez jesli bylaby to walka bez zgody tego "wywieszonego" to normalne ze przegra i wystarczyłoby poprosic kolege o liste :)

jesli za zgodą to lista bez sensu, bo i tak nie walczyłby ;)

Kraien - 09-10-2008, 13:56

Fajnie, ale przekręty to by były na s1 i s2 coś takiego najmniej może powstać na s3, bo pomyślcie ja wstawię na listę znajomego. Inny znajomy go zabije i przekaz golda :D no cóż jeszcze trudno wykryć niż jak na targu bo GM na targu może zobaczyć 1lvl miks za 1 mln no to oczywiste jest że to przekaz a tutaj byłoby trudno go wykryć. Może dlatego że to trudne do zrobienie więc nie weszło :/ .
SaKe - 09-10-2008, 14:05

hmm mysle,ze jak juz mialoby to wejsc to tak:

-gdy chcemy,by jakis nasz wrog znalazl sie na liscie dla lowcy glow,placimy przykladowo 1000g/lvl...a 10 % mogloby isc do jakiegos banku/skarbca (i z tego skarbca wyplacaloby sie "premie" dla najlepszych lowcow)

-gracz,ktory znalazlby sie na takiej liscie nie musialby walczyc-to lowca glow ma kombinowac,jak go zlapac :)

jesli cos mi wpadnie do glowy to dodam,ciekawa propozycja,wreszcie jakas rozrywka (takie cos bylo w thecrims)

michol11 - 09-10-2008, 18:26

NeVeR EnD napisał/a:
Ja jestem na nie. Przeciez jesli bylaby to walka bez zgody tego "wywieszonego" to normalne ze przegra i wystarczyłoby poprosic kolege o liste :)

jesli za zgodą to lista bez sensu, bo i tak nie walczyłby ;)

Jemu chodzi o to ze kto go zabije na mapie ten dostaje kase za niego wystawiona (tak mi sie wydaje).

NeVeR EnD - 09-10-2008, 18:33

W kazdym razie na nie...
gaworek - 12-12-2008, 23:43

a ja jestem na tak :)
Singami - 13-12-2008, 09:17

Sam kiedyś coś takiego zgłaszałem. Mogłoby wejść, ale tylko jeżeli wystawiamy max jedno ogłoszenie na tydzień.
MarCin_tcz - 13-12-2008, 11:24

A co jeśli nikt nie złapie tego kolesia xD ? nagroda pójdzie w zapomnienie? jak już by miało coś takiego przejść do gry to trza by było jakiś określony czas ustawić np. by sie wpisywało Czas : 7 dni Wpłata : 300.000 + (vat) xD Nagroda : xxx

Im mniejszy czas na zabicie tym większa nagroda by była :) oczywiście był by jakiś przelicznik i określony czas nie można by było wpisać 360 dni :O bo to by było bez sensu (max 1 miech).

pawelgumis - 14-12-2008, 18:27

jestem na tak, ale ci co umia ominac multi to chyba jescze wiekszy + :D

moze to byc w takim stylu jak walczymy z bosem. i jak wygra to zdobywa "respekt" (takie co podobnego do punktor rankingowych, nowa opcja), albo ze wylatuja unikatowe przedmioty

Conrado - 14-12-2008, 18:29

Cytat:
jestem na tak, ale ci co umia ominac multi to chyba jescze wiekszy +

a większy - gdy gm to zauważy albo kto to zgłosi ;>

Ale faktycznei może sie wtedy narodzić nowy sposób na przekazywanie golda/expa itp g;)

wisla12h - 14-12-2008, 18:45

Pomysł jest niedopracowany... trzeba byloby go dopracowac i wtedy moglby wejsc w zycie
marcin522 - 14-12-2008, 23:20

Sake masz totalną racje.Macie moje pełne poparcie, pomysł dobry jak fanatyko mówił dobre urozmaicenie gry i miał racje bo gra polega na fabule co nie? a jakby ja tak ulepszyć i dodać ten pomysł. Co by to sie działo :-D BAJER ja tu nie widze żadnych przekrętów. Jak zrobią tak że ludzie grający w mf maja takie same IP nie bedą mogli sie zabić. A walki oddane bo Gm wykrywali i git majonez :arrow: :!: :arrow: