|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Propozycja
Artanis - 20-10-2008, 14:03 Temat postu: Propozycja Moja propozycja jest taka, aby powróciła jedna rzecz z dawnych czasów, a mianowicie: Używanie dowolnej ilości mikstur podczas walki z bossem. Rozumiem, że wprowadzono to, że boss nie leczy się już eliksirami, ale to ułatwienie dla wysokich leveli.... Ja jako, że mam 9 lvl chciałem pokonać sowy jednak skończyły mi się mixy i co zrobić ?? Moim zdaniem emocjonujące są walki z bossem na niskim levelu- Te emocje to coś niezwykłego. Proszę więc o przywrócenie możliwości korzystania z dowolnej ilości mikstur... To nie powinno być problemem.
Bardzo proszę o przemyślenie tego, bo z tego co widzę to sowy używają więcej miksturek niż kiedyś
Wiem, że są troszeczkę łatwiejsze, ale bicie na wysokich lvl. bossów jest po prostu nudne
~Fret~ - 20-10-2008, 14:08
Ja je jakoś pokonałem na lvlu 10. Wbij lvl, daj do inty to je rozwalisz. Proste. Trzeba być ekonomicznym (mi po walce 1 miks został ) Oczywiście że na nie z wiadomych przyczyn ;>
Artanis - 20-10-2008, 14:20
~Fret~ napisał/a: | Ja je jakoś pokonałem na lvlu 10. Wbij lvl, daj do inty to je rozwalisz. Proste. Trzeba być ekonomicznym (mi po walce 1 miks został ) Oczywiście że na nie z wiadomych przyczyn ;> |
Ale nie chce czekać wolę na 9 lvl. mieć czym się szczycić,a tak to pozostaje na 10 Chodzi mi o wszystkie bossy
Jakich przyczyn ??
Poza tym niech wypowiadają się lepsi gracze
[ Dodano: 20-10-2008, 15:33 ]
Widzę 2 głosy na NIE
Czemu się nie wypowiadacie ??
ADIHC1 - 20-10-2008, 14:41
Artanis napisał/a: | Moim zdaniem emocjonujące są walki z bossem na niskim levelu- Te emocje to coś niezwykłego. |
Nie wiedzę problemu, żeby i teraz próbować pokonywać bossy na jak najniższym poziomie. Każdy ma takie same szanse, więc nie wiem w czym problem. Limit mikstur pozostanie..
|
|