|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zima
KamilZmc - 07-12-2008, 12:42 Temat postu: Zima Fajnie jakby w MF zaczął już padać śnieg bo w końcu zima no i całe światy powinny być poryte puchem i gdzieniegdzie powinny stać bałwanki fajowsko by było ekstra klimat do gry
Pitazboras - 07-12-2008, 12:46
Nieee! Wszystko tylko nie padający, zamulający grę jeszcze bardziej śnieg w MFO Zmiana wyglądu teksturek ok, ale nie padający śnieg
KamilZmc - 07-12-2008, 13:03
Aha bo to chodziło chyba kiedyś że zamulało MF no to zmiana teksturek a śnieg może być tylko wieczorem i w nocy
GuN - 07-12-2008, 14:12
o czym ty marzysz admin ledwo co interesuje się grą a teraz ma coś dodawać
ja za pomysłem (chociaż i tak 1 na tydzień wejde )
Conrado - 07-12-2008, 14:15
Śnieg by zamulał gre, a zmian teksturek na samą zime adminowi by sienei chciało pewnie ... Tak więc razej nic z tego
KamilZmc - 07-12-2008, 14:47
Szkoda że adminowi się nic nie chce najlepiej jakby oddał grę któremuś z aktywnych pomocników
Tivens - 07-12-2008, 14:49
Może by wystartował konkurs na zimowe logo MF i zimowe menu ?:) Admin, by nie musiał za wiele robić , bo gracze pragnący darmowych MF i golda zrobiliby cały projekt za niego, admin musiałby tylko go wprowadzić w życie. Na naszym forum chyba nie brak uzdolnionych graczy nie ?:D To już by poprawiło klimat - świąteczne logo, menu ... Można by też dodać św. Mikołaja ikonkę, że każdy mógłby poruszać się czerwonym grubaskiem )
ADIHC1 - 07-12-2008, 15:12
KamilZmc napisał/a: | Szkoda że adminowi się nic nie chce najlepiej jakby oddał grę któremuś z aktywnych pomocników |
Poświęć parę lat na stworzenie rentownej aplikacji, a potem nieodpłatnie oddaj ją obcej osobie. Czasem mi się wydaje, że "wy" na prawdę nie myślicie..
Cytat: | Może by wystartował konkurs na zimowe logo MF |
Jeśli ktoś zrobi porządne logo, to na pewno pojawi się ono na stronie głównej. Nagród obiecywać nie będę, bo nie ja jestem tutaj od rozdawania punktów MF - ale niewykluczone, że poświęcony czas zostanie wynagrodzony..
L M - 07-12-2008, 15:49
Moim zdaniem mf "umiera" ;/ Juz praktycznie nic sie nie dzieje ...Pamietam jak w tamtym roku był fajny swiateczny klimat ,była mozliwosc zmiany wizerunku postaci na np Mikołaja. ale mniejsza z tym bo w Lande były rozdawane prezenty i to była frajda dla graczy A w tym roku na Mikołajki kompletnie nic sie nie dzieje
KamilZmc - 07-12-2008, 17:10
ADIHC1 napisał/a: | KamilZmc napisał/a: | Szkoda że adminowi się nic nie chce najlepiej jakby oddał grę któremuś z aktywnych pomocników |
Poświęć parę lat na stworzenie rentownej aplikacji, a potem nieodpłatnie oddaj ją obcej osobie. Czasem mi się wydaje, że "wy" na prawdę nie myślicie..
Cytat: | Może by wystartował konkurs na zimowe logo MF |
Jeśli ktoś zrobi porządne logo, to na pewno pojawi się ono na stronie głównej. Nagród obiecywać nie będę, bo nie ja jestem tutaj od rozdawania punktów MF - ale niewykluczone, że poświęcony czas zostanie wynagrodzony.. |
A ty przestań bronić admina który nic nie robi bo i tak nic nie dostaniesz tylko się podlizujesz a taka prawda że jak zrobił grę jego obowiązkiem nie powiem jakim jest żeby cały czas ją ulepszał i pracował i spełnił wszystko z listy TODO jak obiecał bo za to ma kase !
~Fret~ - 07-12-2008, 18:55
Cytat: | A ty przestań bronić admina który nic nie robi bo i tak nic nie dostaniesz tylko się podlizujesz a taka prawda że jak zrobił grę jego obowiązkiem nie powiem jakim jest żeby cały czas ją ulepszał i pracował i spełnił wszystko z listy TODO jak obiecał bo za to ma kase |
Wiesz co? Obiecanki cacanki, a głupiemu radość. Jak ci powiem że pośle ci 1000000zł to też uwierzysz. Słowa nie znaczą nic w naszych czasach. Liczą się tylko czyny. (Śnieg zamula mi nawet w Realu 0_o
SaKe - 07-12-2008, 19:35
Cytat: | My Fantasy Online jest grą bezpłatną. Gra jest ciągle w fazie tworzenia i udoskonalania, więc nie jest wolna od błędów.
Właściciele serwisu nie biorą na siebie odpowiedzialności za niedostępność gry, wolne lub nieprawidłowe jej działanie oraz występujące błędy programowe itp. Użytkownicy nie mają prawa dochodzić roszczeń z w/w tytułów.
Twórcy gry zastrzegają sobie prawo do modyfikowania gry bez informowania o tym graczy. |
takie tam cytaty
admin nic nie musi,nie ma wobec was zadnych obowiazkow,jesli chodzi o prawo...ale powinien dbac o gre...
ADIHC1 - 07-12-2008, 19:36
L M napisał/a: | w Lande były rozdawane prezenty i to była frajda dla graczy A w tym roku na Mikołajki kompletnie nic sie nie dzieje |
Mikołaj w Lange nie pojawił się w Mikołajki ; >
KamilZmc napisał/a: | A ty przestań bronić admina który nic nie robi bo i tak nic nie dostaniesz tylko się podlizujesz |
Ja bronię Admina? To mi humor poprawiłeś, heheh.. Przeszukaj sobie forum, może dokopiesz się do moich starych wypowiedzi i zobaczysz jak bardzo "broniłem" Admina. Sęk w tym, że od tamtych czasów niewiele się zmieniło - tak działania Admina, jak i zarzuty. Więc po co się powtarzać? Rzuć okiem na forum, zostało wiele wypowiedzi sfrustrowanych graczy, a ich powtarzanie w kolejnych nowych wątkach nic nie da. Brutalna rzeczywistość..
KamilZmc napisał/a: | a taka prawda że jak zrobił grę jego obowiązkiem nie powiem jakim jest żeby cały czas ją ulepszał i pracował i spełnił wszystko z listy TODO jak obiecał bo za to ma kase ! |
Nikt nikogo nie zmusza do kupowania punktów MF. Nie twierdzę, że gracze, którzy wspierają rozwój gry wydając na nią pieniądze nie mają prawa wymagać stałego, sprawnego rozwoju gry, ale swoim zachowaniem niczego nie zmienisz. Padały odpowiednie argumenty (które pewnie nie dotarły nawet do celu), oferowana była pomoc (choć niekoniecznie taka, która przydałaby się grze), a zmian nie ma i nie wiadomo czy będą.. Także jak masz się denerwować z powodu jakiejś gry przeglądarkowej, to przestań grać - szkoda zdrowia..
SaKe - 07-12-2008, 19:40
KamilZmc, nie odrozniasz podlizywania sie od obiektywnej oceny i administracji,i podejscia graczy do administracji...
Tivens - 07-12-2008, 22:47
ADIHC1 napisał/a: | L M napisał/a: | w Lande były rozdawane prezenty i to była frajda dla graczy A w tym roku na Mikołajki kompletnie nic sie nie dzieje |
Mikołaj w Lange nie pojawił się w Mikołajki ; >
KamilZmc napisał/a: | A ty przestań bronić admina który nic nie robi bo i tak nic nie dostaniesz tylko się podlizujesz |
Ja bronię Admina? To mi humor poprawiłeś, heheh.. Przeszukaj sobie forum, może dokopiesz się do moich starych wypowiedzi i zobaczysz jak bardzo "broniłem" Admina. Sęk w tym, że od tamtych czasów niewiele się zmieniło - tak działania Admina, jak i zarzuty. Więc po co się powtarzać? Rzuć okiem na forum, zostało wiele wypowiedzi sfrustrowanych graczy, a ich powtarzanie w kolejnych nowych wątkach nic nie da. Brutalna rzeczywistość..
KamilZmc napisał/a: | a taka prawda że jak zrobił grę jego obowiązkiem nie powiem jakim jest żeby cały czas ją ulepszał i pracował i spełnił wszystko z listy TODO jak obiecał bo za to ma kase ! |
Nikt nikogo nie zmusza do kupowania punktów MF. Nie twierdzę, że gracze, którzy wspierają rozwój gry wydając na nią pieniądze nie mają prawa wymagać stałego, sprawnego rozwoju gry, ale swoim zachowaniem niczego nie zmienisz. Padały odpowiednie argumenty (które pewnie nie dotarły nawet do celu), oferowana była pomoc (choć niekoniecznie taka, która przydałaby się grze), a zmian nie ma i nie wiadomo czy będą.. Także jak masz się denerwować z powodu jakiejś gry przeglądarkowej, to przestań grać - szkoda zdrowia.. |
Cytat: | KamilZmc, nie odrozniasz podlizywania sie od obiektywnej oceny i administracji,i podejscia graczy do administracji... |
Czy to nie przeobraziło się w lekki spamik ??
KamilZmc szkoda zdrowia na takie głupoty... Posłuchaj ADIHC1'a i mnie... Sam nic nie zmienisz... No chyba, że bardzo Ci na tym zależy... Nic więcej nie napisze, cyaa.
|
|