My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Targ - Miasto czy tylko sklepik ?

Tesciowa - 15-01-2009, 08:12
Temat postu: Targ - Miasto czy tylko sklepik ?
Ja mam taki pomysł mam dość sprzedawania przedmiotów w różnych miastach bo sobie je myle itp. Mam taką propozycje otóż otwarcie Targu jaki mini-miastro będzie się znajdowało w karawanie nie bd miało lokalizacji [tylko wirtualną] bd kosztować przypuśćmy 10 lub 5 pkt ruchu od każdego miasta i bd tam aukcje z całego serwera a nie z jednego miasta.

Prosze o rozpatrzenie propozycji.
Pozdrawiam

Zahir - 15-01-2009, 08:19

Co to zmieni - chodzi mi o lokalizacje.
Poza tym badzmy realistami (choc troszke) jak masz ochote na gume do zucia, idziesz do takiego sklepu, gdzie jest ona do kupienia, a jak potrzebujesz skarpetek, to idziesz do innego. Fajnie, ze chcialbys zrobic w MFO super-, hipermarket, ale to nie jest najlepszy pomysl. Jak cos Ci sie myli, to sobie zapisuj.

Soft - 15-01-2009, 08:36

Zahir już wytłumaczył. Pomyśl sobie jaki by był 'burdel' z tym wszystkim... Dla wyższych lvl takie eq na 10lv to zwykły złom, a to utrudniałoby szukanie czegoś pożytecznego wśród tej sterty.
Tesciowa - 15-01-2009, 09:09

to będe latał po całym Świecie aż znajde przedmiot który mnie zainteresuje
EdwinOdesseiron - 15-01-2009, 11:20

Tesciowa napisał/a:

A pomyśl jakbyś znalazł w takim "hipermarkecie" i wysoki lvl by Ci dla zabawy przelicytował ;P lepiej tak jak teraz, chociaż trochę ekonomia działa.

SaKe - 15-01-2009, 15:13

hmm fascynujace,w koncu 5lvle nie daja sobie rady bez peleryny jednorozca,a 200lvle bez cisowej rozdzki?

dobrze jest jak teraz-Zahir wytlumaczyl...

xXxNooBxXx - 15-01-2009, 15:14

popieram sake :D nie warto tego robic a po za tym ciezko ci skoczyc z oasis do lange ( 20 ruchow <lol> ) ?
ADIHC1 - 15-01-2009, 16:11

Tesciowa napisał/a:

O to właśnie chodzi. Nie może być za łatwo.