My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - atak niższych lv

Anonymous - 19-01-2009, 19:35
Temat postu: atak niższych lv
Chciałbym alby wprowadzić atakowanie niższych lv dopiero na 15lv
Dlaczego? Ponieważ ostatnio jakoś zachciało mi się zrobić hybrydke... i ciągle lv wyższe atakują, myślę ze ten problem dotyczy wielu graczy...
proszę o wypowiedzenie się:)
Pozdrawiam Tion

Corso - 19-01-2009, 19:39

Cytat:
i ciągle mnie wyzsze lv zabijają

To smutne : (

Anonymous - 19-01-2009, 19:45

Corso napisał/a:
Cytat:
i ciągle mnie wyzsze lv zabijają

To smutne : (

AsD ... poczekamy na wypowiedzi innych graczy... bo widzę ze ty grasz chyba na high lv to mógłbyś oszczędzić swojej wypowiedzi :|

Corso - 19-01-2009, 19:48

No wiesz... a stanie się coś jak cię ten +1 lv zabije ? Poczekasz godzinkę i grasz dalej. Czy świat się skończył ? Czy przyjaciele cię opuścili ? Chyba nie.
Deathdriell - 19-01-2009, 20:02

Czasami atak wyższego lvl może być przydatny szczególnie na niższych poziomach kiedy nie masz zbyt wielu rzeczy ani złota. Nie stracisz dużo a przez godzinę prota możesz pod miastem odrobić wszystko z niemałą nawiązką. A poza tym zawsze możesz załapać się do jakiejś dobrej drużyny i wtedy będziesz bezpieczny. ( nie licząc możliwości ataku innych drużyn )
Anonymous - 19-01-2009, 20:07

eh wy gracze w high lv :)
ale przecież chodzi oto żeby inni gracze Cie atakowali a nie ty ich :)

Deathdriell napisał/a:
ie stracisz dużo a przez godzinę prota możesz pod miastem odrobić wszystko z niemałą nawiązką

60min prota = gdzieś z 50 walk:)

Falen Aelan - 19-01-2009, 20:11

o_0 Widze jakis wkocnu sensowny temat, ale oczywiscie znajac zycie dziecki pikseli beda przeciwko. Ale wracaj do tematu jestem duszą i kazdym wlosem mojego ciala za pomyslem Tion'a jak chcesz miec prota to wykup sobie go stojac w polu neutralem to jest wrecz irytujace ... wchodze o godzinie 12 nabilem juz 300 pkt ranq w 10 min i jestem happy i tu ,,zostales zaatakowany" i wiekszy lv ja klne na tego idiote , wkurzam sie i czekam godzine ... Czy to ma sens? NIE MA !!
Deathdriell - 19-01-2009, 20:34

Tion napisał/a:
ale przecież chodzi oto żeby inni gracze Cie atakowali a nie ty ich :)

Masz rację, ale prędzej czy później zawsze możesz zginąć i skończy się to protem, a grając hybrydą możesz atakować prawie wszystkie lvl równe sobie bez zagrożenia ataku :wink: A jeśli dysponujesz dobrymi statami, i z wyższym możesz wygrać, chociaż z tym już będzie trudniej... W każdym razie prot nie musi w dużym stopniu zmniejszać ilości walk pod miastem.

Corso - 19-01-2009, 20:52

Cytat:
60min prota = gdzieś z 50 walk:)

To będziesz miał 25 walk samemu atakując. Naprawdę, co za różnica czy on atakuje ciebie czy ty jego. IMO kolejny temat "zróbcie coś bo mi jest źle". I nie wywalaj mi tu z hlv bo sam mam 6.
Cytat:
i tu ,,zostales zaatakowany" i wiekszy lv ja klne na tego idiote , wkurzam sie i czekam godzine ... Czy to ma sens? NIE MA !!

No nie ma bo po co się wkurzać ?

Lord Grindewald - 19-01-2009, 21:01

możnaby zrobić jakieś kary dla czaszek, ale nie widzę potrzeby. Znajdzie się noob i musi się na kimś wyżyć... A prot to fajna sprawa, gdyż można specjalnie się umawiać na ataki z wyższym levelem i anty ma godzinke na "bezpieczne" walki po miastem.
Daniero - 19-01-2009, 21:21

lepiej jak ty innych atakujesz ,bo tekie cos pomaga ;D ,a hybryda jak chcesz byc ,to polecem jak na niskim ,to 5-9lv . jak dobrze ci pojdzie ,to 5000 pkt wbijesz ;]
Veyron - 19-01-2009, 21:27

Ja się zgadzam z Lord Grindewald prot to dobra sprawa ;] Można se bezpiecznie postać przed miastem bez obawy, że ktoś Cię zaatakuje....

Daniero napisał/a:
lepiej jak ty innych atakujesz ,bo tekie cos pomaga

Praktycznie zawsze jak walczę to ja atakuje...Bo dużo osób, nie chce walczyć tylko Wystawić.

Falen Aelan napisał/a:
i tu ,,zostales zaatakowany" i wiekszy lv ja klne na tego idiote , wkurzam sie i czekam godzine ... Czy to ma sens? NIE MA !!

Powinieneś się cieszyć, że masz prot, niektórzy błagają wyższych lv żeby im nabili, żeby mogli przed miastem postać.

Jelsyn - 19-01-2009, 21:58

Problem masz "kolego" ciesz się, że nie tracisz teraz expa i ranqu za takie wybryki wyższych lvli, tak jak to było dawno temu :) więc pomysł jest zupełnie nie potrzebny bo niedługo znajdzie się taki ananasek co wpadnie na pomysł aby wszędzie wprowadzić
ochronę tak jak na salamandrii, bo On nie może poexpić :F

Zdecydowanie na NIE :)

EdwinOdesseiron - 19-01-2009, 22:02

Absolutne nie! Dobrzy gracze sami atakują i pokonują wyższe lvl, jeśli 16 nie będzie mógł atakować 15-ego to i 15-y 16-ego. Jak taki jesteś pro że musisz ciągle walczyć to powinieneś sobie z tym radzić,
Zresztą tak jak mówi Jelsyn, na ataku wyższego możesz tylko zyskać.

Anonymous - 20-01-2009, 16:44

EdwinOdesseiron napisał/a:
Jak taki jesteś pro że musisz ciągle walczyć to powinieneś sobie z tym radzić,

? a czy ja mówiłem ze ja pr00? :-| asd

a 10 pkt różnicy w statach to duża różnica (na tych lv)