|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Powiadomienia
Soft - 24-01-2009, 10:02 Temat postu: Powiadomienia Okienko odświeżałoby się po każdej walce (jeżeli nie dałoby się tak to można dodać przycisk 'odśwież').
Oczywiście to tylko przykłady (skąd skóra dzika obok Nordii? )
Co do mikstur to ilość do powiadomienia można by konfigurować w profilu, lub w ogóle wyłączyć okienko powiadomień.
Kaszka - 24-01-2009, 10:18
Pomysł niezły, uważam, że mógłby wejść, ponieważ czasami ludzie czekają tylko na wbicie gemu, by na nowo ustawić inteligencje.... Czasami przez przypadek ktoś zaatakuje i pach. Kijowo
Popieram pomysł.
Lucypher - 24-01-2009, 10:43
Jestem jak najbardziej na tak moznaby stworzyc opcje ktora zastepowalaby chat tymi wlasnie powiadomieniami. nie kazdy chce ogladac chat. spam. bluzgi. mowie glownie o s3. a tak to czlowiek sie odetnie od swiata i juz ;p a do tego jest to bardzo praktyczne bo sam nie raz tracilem duzo przez skleroze poprostu potow zbraklo
grubybenek - 24-01-2009, 13:16
Świetny pomysł
Tyle razy się dziwiłem czemu przegrywam z potworkami tak często, a we wczorajszym dniu wszystko było ok, a problem tkwił w braku miksów
Jestem na tak xd
Kolorek - 24-01-2009, 13:53
Pomysł ciekawy ale to nie potrzebne to ty chcesz z MF zrobić tibie od tego jest plecak ....
Soft - 24-01-2009, 13:59
Kolorek napisał/a: | Pomysł ciekawy ale to nie potrzebne to ty chcesz z MF zrobić tibie od tego jest plecak .... |
To Ty sobie zaglądaj co chwile do plecaka (nigdy nie grałem w Tibie).
Kolorek - 24-01-2009, 14:25
Soft napisał/a: |
To Ty sobie zaglądaj co chwile do plecaka (nigdy nie grałem w Tibie). |
Co chwile ? jak kupisz większość ilość np. potów to nie będzie trzeba patrzeć co chwile do plecaka
( No to zagraj w tibie )
Lucypher - 24-01-2009, 14:42
Kolorek. zauwazyles moze ze jetes jedynym ktoremu ten pomysl sie nie podoba? czasem czlowiek gra to zapomina o potach... tak samo jak i o aukcjach a w tej propozycji rowniez o to chodzi... ogarnij sie ziomus idz graj w tibie i nie placz.
ChOzeN - 24-01-2009, 15:15
Ludzie nie bójcie się i tak tego Admin nie wprowadzi bo mu nie będzie się chciało .. przecież nawet nie chce mu się zadbać o ochronę MF i polepszyć panelu GM'a
Ex_DraWer - 24-01-2009, 19:18
No jak dla mnie dobry pomysł
Jelsyn - 24-01-2009, 19:27
Pomysł b.dobry, ponieważ b.często zapominam o mikstach a i opcja z gemami itp się przyda
wisla12h - 24-01-2009, 19:48
Pomysł bardzo mi się podoba Mi osobiście bardzo by pomógł czasami zdarza mi sie że chodzę z gemem wbitym na maxa i o tym nie wiem... Jak najbardziej TAK
Falen Aelan - 24-01-2009, 20:06
Kolorek napisał/a: | [Co chwile ? jak kupisz większość ilość np. potów to nie będzie trzeba patrzeć co chwile do plecaka
( No to zagraj w tibie ) |
uwazam ze jestes id***ą czy sadzisz ze stojac na 6 lv pod miastem, kupisz 100 miksow many i ci starczy jak ci wystarczy na wiecej niz na 40 min to jestes dla mnie bogiem ! Chwała ci za to ! Ale nie wystarczy!!
Pomysł to jeden z najsensowniejszych ost. czasów Siedzialem na krzesle i sie zalamalem ze nikt porzadny juz nie gra, a wy ludzie podnosicie na duchu ! PS : oprócz ciebie ciemny masa ,,Kolorku"
PhysX - 25-01-2009, 11:41
Dobry Pomysł
Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje i nie miałeś miksów.Może pomysł bardzo dobry ,ale wiadomo admini i tak nie wprowadzą tego do gry.
Ale i tak popieram
Lucypher - 25-01-2009, 12:27
PhysX napisał/a: | Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje i nie miałeś miksów.Może pomysł bardzo dobry ,ale wiadomo admini i tak nie wprowadzą tego do gry. |
Czytajac twojeog postac w innym temacie i tego moge wywnioskowac ze czujesz sie ponad... wazniejszy jakis od innych i kazdy jest dla ciebie glupim noobkiem... Ja ten temat popieram. ale nie dlatego ze atakuja czasem "glupie noobki" tylko dlatego ze moge przegrac w GRACZEM przez nieuwage..A co do admina. pewnie nie wprowadzi. on ma w dupie ta gre.. ;/ kasa sie dla niego liczy.....TAK DROGI JACKU!! MOWIE O TOBIE!!
|
|