My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Powiadomienia

Soft - 24-01-2009, 10:02
Temat postu: Powiadomienia
Okienko odświeżałoby się po każdej walce (jeżeli nie dałoby się tak to można dodać przycisk 'odśwież').

Oczywiście to tylko przykłady (skąd skóra dzika obok Nordii? :P )
Co do mikstur to ilość do powiadomienia można by konfigurować w profilu, lub w ogóle wyłączyć okienko powiadomień.

Kaszka - 24-01-2009, 10:18

Pomysł niezły, uważam, że mógłby wejść, ponieważ czasami ludzie czekają tylko na wbicie gemu, by na nowo ustawić inteligencje.... Czasami przez przypadek ktoś zaatakuje i pach. Kijowo :P

Popieram pomysł.

Lucypher - 24-01-2009, 10:43

Jestem jak najbardziej na tak ;] moznaby stworzyc opcje ktora zastepowalaby chat tymi wlasnie powiadomieniami. nie kazdy chce ogladac chat. spam. bluzgi. ;] mowie glownie o s3. a tak to czlowiek sie odetnie od swiata i juz ;p a do tego jest to bardzo praktyczne bo sam nie raz tracilem duzo przez skleroze :D poprostu potow zbraklo ;]
grubybenek - 24-01-2009, 13:16

Świetny pomysł :)

Tyle razy się dziwiłem czemu przegrywam z potworkami tak często, a we wczorajszym dniu wszystko było ok, a problem tkwił w braku miksów :)

Jestem na tak xd

Kolorek - 24-01-2009, 13:53

Pomysł ciekawy ale to nie potrzebne to ty chcesz z MF zrobić tibie od tego jest plecak .... :roll:
Soft - 24-01-2009, 13:59

Kolorek napisał/a:
Pomysł ciekawy ale to nie potrzebne to ty chcesz z MF zrobić tibie od tego jest plecak .... :roll:

To Ty sobie zaglądaj co chwile do plecaka (nigdy nie grałem w Tibie).

Kolorek - 24-01-2009, 14:25

Soft napisał/a:

To Ty sobie zaglądaj co chwile do plecaka (nigdy nie grałem w Tibie).

Co chwile ? jak kupisz większość ilość np. potów to nie będzie trzeba patrzeć co chwile do plecaka :roll:
( No to zagraj w tibie )

Lucypher - 24-01-2009, 14:42

Kolorek. zauwazyles moze ze jetes jedynym ktoremu ten pomysl sie nie podoba? czasem czlowiek gra to zapomina o potach... tak samo jak i o aukcjach a w tej propozycji rowniez o to chodzi... ogarnij sie ziomus idz graj w tibie i nie placz.
ChOzeN - 24-01-2009, 15:15

Ludzie nie bójcie się i tak tego Admin nie wprowadzi bo mu nie będzie się chciało .. przecież nawet nie chce mu się zadbać o ochronę MF i polepszyć panelu GM'a
Ex_DraWer - 24-01-2009, 19:18

No jak dla mnie dobry pomysł ;]
Jelsyn - 24-01-2009, 19:27

Pomysł b.dobry, ponieważ b.często zapominam o mikstach a i opcja z gemami itp się przyda :)
wisla12h - 24-01-2009, 19:48

Pomysł bardzo mi się podoba :) Mi osobiście bardzo by pomógł czasami zdarza mi sie że chodzę z gemem wbitym na maxa i o tym nie wiem... Jak najbardziej TAK
Falen Aelan - 24-01-2009, 20:06

Kolorek napisał/a:
[Co chwile ? jak kupisz większość ilość np. potów to nie będzie trzeba patrzeć co chwile do plecaka :roll:
( No to zagraj w tibie )

uwazam ze jestes id***ą czy sadzisz ze stojac na 6 lv pod miastem, kupisz 100 miksow many i ci starczy :roll: jak ci wystarczy na wiecej niz na 40 min to jestes dla mnie bogiem ! Chwała ci za to ! Ale nie wystarczy!!
Pomysł to jeden z najsensowniejszych ost. czasów ;) Siedzialem na krzesle i sie zalamalem ze nikt porzadny juz nie gra, a wy ludzie podnosicie na duchu ! PS : oprócz ciebie ciemny masa ,,Kolorku" :evil:

PhysX - 25-01-2009, 11:41

Dobry Pomysł

Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje i nie miałeś miksów.Może pomysł bardzo dobry ,ale wiadomo admini i tak nie wprowadzą tego do gry.

Ale i tak popieram

Lucypher - 25-01-2009, 12:27

PhysX napisał/a:
Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje i nie miałeś miksów.Może pomysł bardzo dobry ,ale wiadomo admini i tak nie wprowadzą tego do gry.

Czytajac twojeog postac w innym temacie i tego moge wywnioskowac ze czujesz sie ponad... wazniejszy jakis od innych i kazdy jest dla ciebie glupim noobkiem... Ja ten temat popieram. ale nie dlatego ze atakuja czasem "glupie noobki" tylko dlatego ze moge przegrac w GRACZEM przez nieuwage..A co do admina. pewnie nie wprowadzi. on ma w dupie ta gre.. ;/ kasa sie dla niego liczy.....TAK DROGI JACKU!! MOWIE O TOBIE!!