|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Turnieje prywatne - nagrody
Lag - 26-01-2009, 17:53 Temat postu: Turnieje prywatne - nagrody Przejdę od razu do rzeczy:
Gdy opuszczamy turniej, zostają w nim nagdrody jakie ufundowaliśmy. Moja propozycja polega na tym, że moglibyśmy zdecydować, czy po opuszczeniu turnieju te nagrody zostały by nadal. Przydałoby się to, gdy np. ktoś nas oszuka, a negatywnych stron raczej nie ma
Phantom - 26-01-2009, 18:00
Rozumiem, że propozycja tyczy się tylko trzeciego świata.
Moje zdanie jest takie, gdy już dajemy swój towar do puli nagród (a robimy to świadomie),
nie domagajmy się jego zwrotu.
Ximy - 26-01-2009, 18:04
A ja jednak się będę sprzeczał z Phantom i popierał Lag. Myśle, że Lag ma racje.
Lag - 26-01-2009, 18:09
Phantom napisał/a: | Moje zdanie jest takie, gdy już dajemy swój towar do puli nagród (a robimy to świadomie),
nie domagajmy się jego zwrotu. |
No tak, ale czasami jesteśmi nieświadomi, że może coś stać się niepożądanego z tymi nagrodami.
Oczywiście dodam, ze nagrody byłyby wycofywane przed początkiem turnieju. W trakcie nie będzie to możliwe.
Phantom - 26-01-2009, 18:15
Cytat: | Dobry pomysł jestem na tak |
Ja testem za tym byś przeczytał regulamin: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16822
Lag napisał/a: | No tak, ale czasami jesteśmi nieświadomi, że może coś stać się niepożądanego z tymi nagrodami. |
Co takiego może się z nimi stać?
Twórca turnieju nie ma możliwości przywłaszczenia ich.
Lag - 26-01-2009, 19:43
Phantom napisał/a: | Co takiego może się z nimi stać? | Podam przykład:
Wystawiam przedmioty na turnieju dla kolegi, on natomiast zaprasza innego gracza, któremu tych itemów nie przekazałbym.
Phantom - 26-01-2009, 19:56
Lag napisał/a: | Phantom napisał/a: | Co takiego może się z nimi stać? | Podam przykład:
Wystawiam przedmioty na turnieju dla kolegi, on natomiast zaprasza innego gracza, któremu tych itemów nie przekazałbym. |
Ja już miałbym zamiar przekazać znajomemu
ekwipunek, to utworzyłbym turniej prywatny.
Następnie zaprosił gracza, któremu mam to przekazać
i założyłbym dwa nowe konta (które w 30-60min nabiłbym na 5lv), lub
zaprosił kogoś z znacznie mniejszym lv od nas (by była pewność, że nie wygra).
M3tzu - 27-01-2009, 02:52
Phantom napisał/a: | Lag napisał/a: | Phantom napisał/a: | Co takiego może się z nimi stać? | Podam przykład:
Wystawiam przedmioty na turnieju dla kolegi, on natomiast zaprasza innego gracza, któremu tych itemów nie przekazałbym. |
Ja już miałbym zamiar przekazać znajomemu
ekwipunek, to utworzyłbym turniej prywatny.
Następnie zaprosił gracza, któremu mam to przekazać
i założyłbym dwa nowe konta (które w 30-60min nabiłbym na 5lv), lub
zaprosił kogoś z znacznie mniejszym lv od nas (by była pewność, że nie wygra). |
i to wlasnie wszystko wyjasnia , a jak to mowia "za glupote trzeba placic "
Mahdi - 27-01-2009, 11:48
i w taki sposób można pokonać Soldiusa
Lag - 27-01-2009, 15:12
Cytat: | i to wlasnie wszystko wyjasnia , a jak to mowia "za glupote trzeba placic " |
to był PRZYKŁAD. wiesz co to ? jeśli nie, radze zajrzeć do słownika języka polskiego. Sytuacja nie jest prawdziwa
Lucypher - 27-01-2009, 15:28
Lag zdaje sie ze miales na mysli sytuacje gdy jakis high lvl zaklada turniej. na pierwsay rzut oka wszyscy gracze sa w twoim przedziale lvlowym. lecz mozesz niedopatrzec ze nie ma ograniczenia lvlu i w ostatnich sekundach dolacza do turka 100+ lvl i nagrody zgarnia znam te numery i tylko niezbyt doswiadczeni gracze sie na to nabieraja wiec jak ktos wczesniej powiedzial M3tzu napisał/a: | "za glupote trzeba placic " |
I nie obrazaj mi tutaj Phantoma bo jako jeden z nielicznych ma glowe na karku czego nie mozna powiedziec o tobie.
|
|