My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Czarny Rynek

Zbysiu - 27-01-2009, 14:09
Temat postu: Czarny Rynek
Wpadłem na pomysł dodania nowej opcji, która troszkę urozmaiciła by grę. Chodzi o Czarny Rynek. Ta opcja pozwalałaby na kupowanie EQ, gemów bądź mikstur po niższych cenach. Czarny Rynek byłby dostępny powiedzmy 4 razy w ciągu dnia. Proszę o wasze wypowiedzi na ten temat :)
Kolorek - 27-01-2009, 14:12

Bez sensu taki temat każdy by tam siedział i kupował po 20 gemów naraz i ulepszał na ***** :roll: Ja chce batmana w nocy ...
Zbysiu - 27-01-2009, 14:16

można wprowadzic np możliwosc kupienia tylko jednej rzeczy w ciągu dnia
mnietuniema - 27-01-2009, 14:21

Przecież taniej można zawsze kupować ;)

A ceny czarnorynkowe są chyba zawsze wyższe od standardowych - i to niestety funkcjonuje cały czas... ale mandaty wlepiam za to :P

Jelsyn - 27-01-2009, 14:30

Lipa kolejny pomysł, który będzie wykorzystywany do przekrętów ;>
Lucypher - 27-01-2009, 15:32

Moja wiara w polska mlodziez spadla do zera.... juz chyba przez te komputery fajki prochy i inne gowna szare komorki pomarly w mozgach polskich dzieci :D Pomysl bez sensu. chcesz taniej kupic drozej sprzedac powiadasz? kombinuj ;] biegaj po miastach. i handluj ;]
Crypton - 27-01-2009, 17:56

Lucypher napisał/a:
Moja wiara w polska mlodziez spadla do zera.... juz chyba przez te komputery fajki prochy i inne gowna szare komorki pomarly w mozgach polskich dzieci :D Pomysl bez sensu. chcesz taniej kupic drozej sprzedac powiadasz? kombinuj ;] biegaj po miastach. i handluj ;]

Kod:

Zaliczasz się do niej ziomek, heeeellllooooołłłł :twisted: