|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zmiana ustawień w profilu
Frezus - 03-02-2009, 18:20 Temat postu: Zmiana ustawień w profilu Proponuje zmienic to co zostalo wprowadzone niedawno dla przypomnienia:
Od tej pory w profilu gracza zamiast informacji o typie ataku będzie pojawiała się informacja o profesji.
Profesja będzie ustalana w następujący sposób:
# Jeśli postać ma rozdane ponad dwa razy więcej pkt. w siłę niż w magię będzie wyświetlana informacja "wojownik"
# Jeśli postać ma rozdane ponad dwa razy więcej pkt. w magię niż w siłę będzie wyświetlana informacja "mag"
# w pozostałych wypadkach będzie wyświetlana informacja "hybryda"
aby bylo napisane mag albo woj od 3x wiekszej przewagi pkt to by uniemozliwilo robic np to.
http://w1.my-fantasy.net/...p?r_id=27379656
oczywiscie mozna to zrobic na odwrot ale to jest najzalosniejsze zdobywanie rankingu
ja bym byl osobiscie za tym aby bylo widac ilosc mp.
M3tzu - 03-02-2009, 18:21
niech napisza najlepiej ile ktos ma pkt w sile/magie ew liczbe ataku /ataku magicznego ;<
zrob tak samo...
Frezus - 03-02-2009, 18:28
uwazaj bo mi powie prawde np. taki oszust jak pukicho albo the lisewo.
chyba ze chodzi ci o to zeby to admin wprowadzil widoczna ilosc mp
EdwinOdesseiron - 03-02-2009, 18:32
Frezus, anty można pojechać nawet z 10 pkt przeciwnego ataku ... więc pomysł nic nie da.
A widoczne mp to dla antywojów, z kolei antymagowie też będą czegoś chcieli tak?
Ja podałem ten pomysł, i w oryginalnej wersji było rzeczywiście 3, ale Tomi zgodził się na zasadzie "albo 2 albo nic"
Frezus - 03-02-2009, 18:34
chyba tylko na malym lev takim jak 11-16 bo wtedy gem zuzywa 36 pkt many i tak zabil shark wysoka...
na wyzszym to juz nie dziala tak jak na 16, wiesz nooby wszystko wymysla ale to by pomoglo bo to juz zenada
chyba lepiej by bylo nic bo n-statki tez sie zrobily ciekawie np na 10 lev 500hp wiecej wity i inty i reszte w magie mysle ze to "usprawnienie" w profilu tylko przeszkadza aby wbijac elegancko ranking...
Oczywiscie zawsze nooby sie znajda co zabija wlasna matke za 100pkt ranku ale widoczna ilosc mp jest najlepsza rzecza jaka mozna zrobic.
M3tzu - 03-02-2009, 18:40
mag tez moze z fizycznego bic i co ? mowilem to juz nie raz , wszystko sie da obejsc !
Frezus - 03-02-2009, 18:46
mag moze walnac z fizyka antymaga jak vakela ostatnio ale tez na malym lev jak ma malo zycia tj. 10-20 na wyzszym juz na strzala nie padnie a tu przewaznie chodzi o wyzszy poziom.
Shark - 03-02-2009, 19:35
Nie żal nam się tu ...
Przegrałeś przez własną głupotę,
trzeba było nie walczyć z kimś,
którego ataku nie jesteś pewien ...
Gajos - 03-02-2009, 21:28
Shark, może był pewien, ale sie pomylił...
Ja tam uważam, żeby zrobić tak jak było dawno temu, a mianowicie aby wyświetlała się ilość many i git
EdwinOdesseiron - 03-02-2009, 21:49
Gajos napisał/a: |
Ja tam uważam, żeby zrobić tak jak było dawno temu, a mianowicie aby wyświetlała się ilość many i git |
Ale wtedy z kolei antymagowie się będą żalić, że mag ich zabił fizycznie ... teraz wszyscy są przynajmniej równo potraktowani.
Shark ma rację, niestety...
turtles - 03-02-2009, 21:56
M3tzu napisał/a: | niech napisza najlepiej ile ktos ma pkt w sile/magie ew liczbe ataku /ataku magicznego ;<
zrob tak samo... |
taaa może od razu podać staty przeciwnikowi
Edzio - 03-02-2009, 23:08
Shark napisał/a: | Nie żal nam się tu ...
Przegrałeś przez własną głupotę,
trzeba było nie walczyć z kimś,
którego ataku nie jesteś pewien ... |
O lol to ciężko przewidzieć ja walczyłem z the lisewo i go zjechałem
A propo pomysłu to na tak, ale i tak admin go nie wprowadzi
Corso - 04-02-2009, 00:04
Cytat: | Shark, może był pewien, ale sie pomylił... |
Skoro był pewny to nie mógł się pomylić.
Co do tematu...
Przyznaj że jakbyś umiał takich zabić to ten temat by nie istniał. W KOŃCU MFO wkracza jako tako w świat różnorodnego układania postaci. I z każdym takim tematem zadaje sobie pytanie dlaczego wszyscy chcą wracać do prostoty przy której było zero myślenia. Teraz już nie ma jednego buildu który pokona wszystko inne. I dobrze ! Przegrałeś ? A co to, rewanże już wyszły z mody ?
Cytat: | oczywiscie mozna to zrobic na odwrot ale to jest najzalosniejsze zdobywanie rankingu |
Dla mnie to ty jesteś żałosny.
Frezus - 04-02-2009, 07:29
nom jestem zalosny tylko ja nie nabijam pkt jak pajac wykorzystujac podwojna ilosc ataku
pewnie masz 169lev i myslisz ze jestes fajny. Sprobuj sobie zagrac na `20+ to zobaczysz jakie boty graja 60% chce cie wystawic a 39% atakuje z magii i robi jak ten pukicho i the lisewo.
Nie chodzi tutaj by to zmienili dla mnie lecz dla calej spolecznosci, gdyz to nie jest przyjemne jak sobie wbijesz powiedzmy 10k ranku i nagle wyskakuje ci bot z atakiem magicznym i 100+ many .
a co do twojej wypowiedzi shark to bedziesz zawsze przeciw bo jestes jednym z tych co atakuja magia na 16 poziomie
Edzio - 04-02-2009, 11:12
Corso napisał/a: |
Cytat: | oczywiscie mozna to zrobic na odwrot ale to jest najzalosniejsze zdobywanie rankingu |
Dla mnie to ty jesteś żałosny. |
Ty pewnie tak samo zdobywasz, albo nigdy nie przekroczyłeś ilości 1000 rankingu...
|
|