|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Nowa usługa
Fijy - 03-03-2009, 18:19 Temat postu: Nowa usługa Moja propozycja dotyczy wprowadzenia usługi pozwalającej umieścić o 1 przedmiot na targu w danym miescie więcej, teraz o ile się nie myle mogą tylko być 3
ChOzeN - 03-03-2009, 18:47
Hah DOBRE ale nie przejdzie bo będzie więcej przekrętów coś GM o tym kiedyś mówił ale może blokadę wprowadzić do max 4 AUKCJI za ten sms ale to tylko w jednym mieście ....
AgresT - 03-03-2009, 20:01
Więcej przekrętów? Niby czemu? Ale i tak jestem na ponieważ masz tyle miast po co więcej aukcji w jednym mieście.
Fijy - 03-03-2009, 20:27
a jak np mam 4 eq na ponad 100level to sprzedam je przecież w folhlordzie a nie w oasis bo przeciez w oasis to sa 80levele i nie potrzebuja takiego eq. Czasami wyjatki sie zdarzą ale i tak wiadomo że lepiej takie eq sprzedać w folhlord a nie jak już powiedziałem np w oasis o innych miastach już nie wspominając
Shark - 04-03-2009, 06:56
Fijy napisał/a: | a jak np mam 4 eq na ponad 100level to sprzedam je przecież w folhlordzie a nie w oasis bo przeciez w oasis to sa 80levele i nie potrzebuja takiego eq. |
Wchodzi koleś do windy, a tam schody, a on nie umie pływać, ale w samolocie nie można
jeździć na rowerze
Fijy, 1 dzień Cię nie zbawi Chociaż propozycja dobra ^^
Ghost - 04-03-2009, 07:38
Według mnie nie jest to dobry pomysł przecież masz 7 czy 8 miast gdzie w każdym po 3 aukcje możesz , co daje 21 - 24 aukcje więc to nie jest za dobry pomysł.
llludek - 06-03-2009, 20:44
na nie
ten pomysl prowadzi do kto ma wiecej MFow, ten wiecej zarabia na targu...
Ditu - 06-03-2009, 21:03
Ja na nie Caly targ bedzie zawalony A tak to jest limit i gracze sobie stopniowo co jeden dzien zarabiaja
JYN - 07-03-2009, 00:25
llludek napisał/a: | na nie
ten pomysl prowadzi do kto ma wiecej MFow, ten wiecej zarabia na targu... |
em to raczej nie jest dobre rozumowanie... jakoś nie sądzę żeby ktokolwiek wystawiał coś za 10MF'ów (bo pewnie o takiej sumie mowa) jak za 10MF ma full ruchów i przy ekspieniu zarabia więcej golda niż za przedmiot i do tego dostaje ekspa i AP.
Jeśli chodzi o sam pomysł to ciężko mi stwierdzić czy się opłaci... sądzę że raczej nie ponieważ gracz i admin będą mieli na tym niewielki zysk więc po co się wysilać >.<'
Ditu napisał/a: | Ja na nie Caly targ bedzie zawalony A tak to jest limit i gracze sobie stopniowo co jeden dzien zarabiaja |
targ i tak jest zawalony... rozwiązanie:
Lista TODO napisał/a: | • Handel max trzy miasta wstecz*
• Limity licytacji - można się licytować do "upadłego", ale sprzedający nie dostanie całej kwoty.* |
i na targu będzie 50% mniej itemków.
dracon13pl - 07-03-2009, 09:20
JYN napisał/a: | jakoś nie sądzę żeby ktokolwiek wystawiał coś za 10MF'ów |
chyba zle zrozumiales... 10mfow ale tak jakbys wykorzystal je w depozycie ( czyli dozywotna jedna aukcja na targu w kazdym miescie )
bez zdania
JYN - 07-03-2009, 21:00
a no chyba że tak, to zmienia postać rzeczy i pewno z takiego cuda bym skorzystał >.<
Pomysł taki sobie Amin i Gracze mogą na tym zyskać ale czy warto się wysilać żeby coś takiego wprowadzić...
CroppTown - 08-03-2009, 10:06
To moze wypalic:P
|
|