|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Hyde Park - Lineage II
Kraien - 24-03-2009, 21:54 Temat postu: Lineage II Mam pytanie do doświadczonych graczy tej gry.
Jaka profesja jest "najlepsza" na daną rasę(oczywiście waszym zdaniem)?
&
Jakie eq na maga elfa na 20 lvl(Elven Wizard) ?
oraz Na jakich potworach zdobywać level na danym poziomie?
Pozdrawia PhoX
Kolorek - 25-03-2009, 14:02
Ja grałem Dwarf (krasnolud) i Human (człowiek) oby dwoma się dobrze expiło ( dla mnie )
keinek - 25-03-2009, 14:53
Do 40lvl biegaj w Devotion Secie ktory daje 15% do casting speeed'a, jest on no grade ale w d grade nie oplaca sie inwestowac bo naprawde szkoda kasy. Bron kupujesz oczywiscie najlepsza jak masz gotowke. Osobiscie gralem SPS'em na Teonie[78lvl+ suby] wiec wiem co mowie bo sam tak gralem.
Oczywiscie wybrales najlepsza postac do pvp jak ja ogarniasz. Przeciwko magom jest znakomita bo wiadomo ma najwiekszy casting spd Jesli bedziesz stawiac na pvp z magami to walinij MAX w casting spd i odejmij od MEN[many,m def] bo i tak bedziesz im czary przerywal.
Takie moje skromne rady. Jak cos mozesz napisac do mnie na gg: 3661199 to opowiem co i jak
Exp na Lizardach przed miastem gludio bo calkiem ladnie lvl wchodzi
Jelsyn - 25-03-2009, 15:58
Kraien, ja tam preferuję AW, lubię moc krytyków które wchodzą łatwo na magach Ogólnie dla mnie DE to najlepsza rasa, ale każda rasa ma wady i zalety ^^
A co do expienia to przedmówca ma rację, na lizardach ładnie wchodzi exp, następnie przenieś się na moby koło Dion, chyba, że znajdziesz pakę i pójdziecie expić do Katakumb
MySticK - 27-03-2009, 13:30
Ja lubie grac WL Najpeszy na mass PVP i mass exp
serihen1 - 27-03-2009, 21:49
dla mnie elf mag miałem 41lvl i miał troche duże hity ale sam sie zdecyduj
Kraien - 28-03-2009, 21:27
mam pytanie jak zdjac Raid Cruse?? Bo z tym antybuffem nic zrobic nie moge żadnego czaru puścić ani nic
Ps.Proszę o szybką odpowiedz
Jelsyn - 28-03-2009, 23:04
Kraien, z tego co wiem to musisz umrzeć, bo tak to jest jak się idzie na low raid bossy ^^
Singami - 29-03-2009, 01:59
Kraien, grasz na serwerze prywatnym czy oficjalnym?
Ktoś tu pisał żeby w D-Grade nie inwestować - bzdura, w N-Gratach nie uciągniesz żadną klasą, ani magiczną (mało MP) ani wojem (mało def).
MySticK - 29-03-2009, 18:43
Singami,
Ale,jak sie gra casterem to najlepiej miec zbroje n-grade ... dodaje magic atack speed
Kraien - 29-03-2009, 19:05
Aj mam pytanko gdy mam juz 3 Mark of (cos cos tam) to do kogo mam isc zeby dostac druga profesje?
Jakby co to chodzi mi o Spellsingera
Singami - 29-03-2009, 19:45
Do swojego Mastera w Giran.
MySticK, MP >>>> Cast. Speed. Tzn. zależy w jakiej sytuacji, w Dye zazwyczaj odejmuje się MP a daje Casta, ale ten bonus od N-Grade jest tak marny że lepiej zainwestować w Mithrila i expić trzy razy dłużej i szybciej.
Kraien - 29-03-2009, 21:24
Mam kolejne pytanko mam 41 lvl i teraz mam już profesje drugą Spellsinger problem jest taki że nie wiem skąd wziąć książki do nowych czarów nie ma ich u Spellbooks tradera w Giran a gdzie indziej nie chce sprawdzać na marno (teleporty kosztują mnie już ^^).
PS.Chodzi mi w szczególności o Hydro Blast i Solar Flare
Za odpowiedz z góry dzięki
Singami - 30-03-2009, 14:36
O ile dobrze pamiętam wszystkie spellbooki dostaniesz w startowych wioskach (dla ciebie elfia) w Grocery Store. Grasz na oficjalnym serwerze?
Amfanatik - 02-04-2009, 15:31
Nie w Grocery shopie a w domku gdzie są nauczyciele. Jest npc od spellbooków w rogu pomieszczenia (Jeśli chodzi o początkowe miasta)
yh 3 lata na offie AW 80 :] Potem troszku na piratach jakieś necro czy AM. Nawet jakieś EO było.
L2>WoW
|
|