|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zloto a forum
AmaroW - 31-03-2009, 03:09 Temat postu: Zloto a forum Witam to jest mój 1 post tutaj ogolnie . Wspolpracujemy ze soba jestem z sponsorujemy.eu .
Ale to nie o to chodzi gram od dzisiaj w my fantasy i powiem ze jestem mile zaskoczony ta gra . Szukalem teraz pare stron i nie znalazlem wiec pomyslalem ze moj pomysl bedzie dobry.
Chyba ze jest a nie znalazlem to prosze o zamkniecie .
A Wiec widze ze mozna rzeczy kupowac na targu tutaj na forum . Nie wiem czy kupuje sie tu tak ze jest zakladka dodatkowa o G bodajrze to jest wasz przelicznik pieniedzy , Ze mozna kupowac tez przez sms zloto np . Co do forum ze ustawiaja sie ile kupowania a nastepnie gracz przesyla przelewem tutaj stad na jego konto a ten mu daje itemy , Przez co szybciej mozna bedzie sie wymieniac i kupowac iteamy . Wiem ze na jakims serwerze mu platnym to jest i jest to bardzo dobry pomysl. Nie wiem prosze ocenic . Postaram sie dzisiaj wiecej informacji na ten tenat dac . ( sorka za ort . ale patrzcie ktora godzina ;p )
Shark - 31-03-2009, 07:26
AmaroW napisał/a: | ale patrzcie ktora godzina ;p ) |
Hehe, że Ci się chciało siedzieć na kompie ^^
@TOP
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat .
Chodzi Ci o "kupowanie" sobie złota za sms czy przesyłanie złota za itemy ?
BO jeśli tak jak to nie za bardzo jestem za tym, np. 5 level będzie
miał z smsów 10 mln bez handlowania, a taki poczciwy 40 level
ledwo ledwo tyle uzbiera z handlem . Złoto za sms jest chyba zakazane
A przesyłanie złota/itemów za pomocą sms'a ? Bezpośredni handel jest zakazany,
jak będą wykrywane przekazy złota lub przesłanie za 1g 1 levelowi Szlacheckiej Zbroi ?
llludek - 31-03-2009, 12:17
więc po 1 nie da sie poki co przynajmneij kupowac itemow przez forum...tylko w grze na targu kupujemy itemy, albo w sklepie. a co do handlu item za sms, to jest to zakazane.
btw wlasnie zauwazylem wasz baner na mfo ;D
ADIHC1 - 31-03-2009, 14:45
AmaroW napisał/a: | A Wiec widze ze mozna rzeczy kupowac na targu tutaj na forum . |
Nie ma takiej możliwości. To są działy czysto ogłoszeniowe.
AmaroW napisał/a: | mozna kupowac tez przez sms zloto |
Nie można kupować złota za SMS i nie zanosi się na zmianę - obecnie w grze jest za duża pula złota. Mamy problem z inflacją i zostanie on rozwiązany dopiero w nowej wersji gry.
PS. To (czyt. sponsorujemy.eu) kolejne przedsięwzięcie Grinsa? ; >
AmaroW - 31-03-2009, 16:45
wy macie nasz banner ;p my mamy wasz
dobra zloto za sms odpada . Ale poprostu kupowanie itemow z zloto czyli taki przyspieszony handel gdzie poprostu bedzie to monitorowane nie znam sie na tej grze i nie wiem ile co stoi , ale ze tutaj jak jest targ to bezposrednio mozna kupic szybciej na tym targu .
EdwinOdesseiron - 31-03-2009, 17:30
Cytat: | Ale poprostu kupowanie itemow z zloto czyli taki przyspieszony handel gdzie poprostu bedzie to monitorowane |
Ta propozycja padała wielokrotnie, i zawsze była odrzucana, bo stwarza bardzo duże możliwości oszustw (zwłaszcza przekazów złota i przedmiotów). Nie ma szans.
ADIHC1 - 31-03-2009, 23:33
AmaroW napisał/a: | wy macie nasz banner ;p |
Chyba niezbyt spostrzegawczy jestem - gdzie dokładnie jest ten baner? W grze?
AmaroW napisał/a: | kupowanie itemow z zloto czyli taki przyspieszony handel gdzie poprostu bedzie to monitorowane nie znam sie na tej grze i nie wiem ile co stoi , ale ze tutaj jak jest targ to bezposrednio mozna kupic szybciej na tym targu . |
Na forum nie ma targu, jest tylko dział z ogłoszeniami - nic więcej. I nie sądzę, żeby kiedykolwiek się to zmieniło.
gosia - 31-03-2009, 23:49
ADIHC1 napisał/a: | Chyba niezbyt spostrzegawczy jestem - gdzie dokładnie jest ten baner? W grze? |
Tak, w grze, zaraz pod mapką.
[ Komentarz dodany przez: ADIHC1: 02-04-2009, 15:59 ]
To dlatego tego go nie zauważyłem - nieczęsto odpalam mapę. Panel, karawana, targ - zapętlić..
Grins - 03-04-2009, 11:07
gosia napisał/a: | [ Komentarz dodany przez: ADIHC1: 02-04-2009, 15:59 ]
To dlatego tego go nie zauważyłem - nieczęsto odpalam mapę. Panel, karawana, targ - zapętlić.. |
Ty nie patrzysz, ale reszta graczy owszem ^^
W sumie nie ma gry bez mapy
Co do pomysłu Amarowa, już była pare razy gadka na temat kasy za smsa i nie przyjęła się, teraz też się pewnie nie przyjmie bo MF3 już na dniach
ADIHC1 - 03-04-2009, 15:01
Grins napisał/a: | Ty nie patrzysz, ale reszta graczy owszem ^^
W sumie nie ma gry bez mapy |
Wcale nie twierdzę, że nie. Po prostu zdziwiła mnie informacja o banerze, o którym nic nie wiedziałem ; D
Grins napisał/a: | teraz też się pewnie nie przyjmie bo MF3 już na dniach |
Tak, jak Duke Nukem Forever ; >
Szymon XI - 04-04-2009, 17:04
lepiej by było kupić mf za złoto..
sav - 04-04-2009, 21:18
Szymon XI, hehs a naczym admin by zarabiał,
ja tam wolał bym mf za złoto ale kto by nie
M3tzu - 05-04-2009, 03:59
sav napisał/a: | Szymon XI, hehs a naczym admin by zarabiał,
ja tam wolał bym mf za złoto ale kto by nie |
glupota mf za zloto to i tak Ci sie to zwroci =] chyba ze progi by byly bardzo wysokie ale wtedy nikt by nie kupil wiec i tak sie nie przyda i tak ;>
|
|