|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Nowe EQ
MySticK - 01-04-2009, 15:09 Temat postu: Nowe EQ Więc tak chodzi mi o to zrby urozmaicic gre bo do calego eq brakuje m.in Naramienników,Nakolanówek,itp chodzi mi o to zeby dac nowe rodzaje EQ
Bylo by wiecej statystyk z bossów lecialy by inne itemi np.Zielone Naramiennki,Demoniczne Nagolennice,Anielski Pas itp
Kolorek - 01-04-2009, 15:10
Przecież co update to wychodzi nowe eQ z bossów i nowych miast w czym problem ?
a kuku https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16752
MySticK - 01-04-2009, 15:12
Ale nie wiesz o co mi chodz chodzi o to ze dodalo by sie nowe czesci Eq...
BloodStream - 01-04-2009, 15:19
Jedyna sensowna część ekwipunku, którą można byłoby dołożyć to jakiś naszyjnik/amulet, bo naramienniki, nakolanniki, czy inne pończochy to chyba przesada
Kolorek - 01-04-2009, 15:24
Cytat: | Jedyna sensowna część ekwipunku, którą można byłoby dołożyć to jakiś naszyjnik/amulet, bo naramienniki, nakolanniki, czy inne pończochy to chyba przesada |
Przydały by się:
-amulety
-naszyjniki
-kolczyki
-naramienniki
-nakolanniki
- majtki
Oni teraz bez majtek latają
W innych grach są takie rzeczy a w MF nie ma ( protest ? )
Wolałbym żeby te rzeczy weszły niż jakieś słabe bronie na mały lvl
MySticK - 01-04-2009, 15:32
Wlasnie o to mi chodzi
Zbysiu - 01-04-2009, 15:38
MySticK napisał/a: | Demoniczne Nagolennice |
no sory to chyba do butów się zalicza nie? a jedynymi sensowymi rzeczami do dodania są amulety i naszyjniki (wg mnie )
3siu - 01-04-2009, 21:09
jestem na tak^^
to dobry pomysl na zmniejszeni liczby kasy bo te wyzsze lvle musialy by szukac kasy na swoj lvl a na pewno taki amulet czy pas na poczatku do najtanszych by nie nalezaly...
tylko skad je wziac?? czy doda sie nowe bossy?? czy beda leciec z tych co wtedy?? jak tak to juz widze te protesty ze "przeciaz jak ja z nim walczylem to tego nie bylo"... "czemu on moze zdobyc a ja nie"... i takie tam
llludek - 01-04-2009, 21:12
nyly juz takie propozycje, ale to nei przeszlo, bo za duzo roboty by bylo..jak dla mnie wystarczy tyle ekwipunku, po co komplikowac? jedyne co by mozna bylo dodac to spodnie, bo bez spodni troche dziwnie ;D
Menio - 02-04-2009, 12:27
Tak, ponieważ jest zamalo EQ ulepszylo to gre i byla by bardziej wciagajaca
KamilZmc - 02-04-2009, 13:14
"Za dużo roboty"
No jasne bo po co admin ma się przepracować najlepiej zrobić UpDate co rok i przez resztę dni mieć w du*** grę i tylko kasę zbierać żal dopiero teraz otworzyły mi się oczy i już nie gram w tą beznadziejną grę lepsze są gry typu Metin, DarkOrbit tam chociaż często są UpDate i Eventy i coś się dzieje
Nargo - 02-04-2009, 17:00
Kolorek napisał/a: | Cytat: | Jedyna sensowna część ekwipunku, którą można byłoby dołożyć to jakiś naszyjnik/amulet, bo naramienniki, nakolanniki, czy inne pończochy to chyba przesada |
Przydały by się:
-amulety
-naszyjniki
-kolczyki
-naramienniki
-nakolanniki
- majtki
|
czlowieku pos.... cie ?
jedyne co by moglo tu wejsc jeszcze to spodnie no i bodajze amulet
bo troche glupie ze masz w ekwipunku helm , zbroje , miecz , tarcze buty , piercien a niema spodni
Pitazboras - 03-04-2009, 11:27
Pomysł poruszany wielokrotnie, choćby tu: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=22961
Sprawa jest prosta - spodnie czy bielizna to elementy ubioru, a nie rynsztunku.
|
|