|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Drużyny
devilaz - 06-04-2009, 14:23 Temat postu: Drużyny Chodzi mi o to ze po wejsciu do druzyny, lider drużyny nie moze cie wyrzucic przez okres 1-2 dni
bo obecnie czesto wyglada to tak:
Lider daje ci zapa
przyjmujesz zapa
idziesz na pole i stoisz z kumplami z timu
wylogowujesz sie nastepnie lider wywala cie z druzyny i atakuje zdobywajac expa
a chyba lepiej gdyby wygladalo to tak:
Lider daje ci zapa
przyjmujesz zapa
idziesz na pole i stoisz z kumplami z timu
wylogowujesz sie nastepnie lider cie wywala z druzyny lecz nie zaatakuje cie bo po kliknieciu "wywal" musi odczeekac okres 1-2 dni zanim zostaniesz usuniety
czesto tak mam
ze otrzymuje zapa od niby normalnego klanu
wylogowuje sie i bach jestem wywalony z druzyny a nastepnie zabity
M3tzu - 06-04-2009, 14:40
nie mozna nikomu narzucac pozostania w druzynie wbrew jego woli ; ]
to tak jakbys poszedl do szkoly i mogl wyjsc po 1-2 dniach , dla mnie nonsens
llludek - 06-04-2009, 14:42
na nie.
po 1 jak mowil m3 nie mozna komus czegos takiego narzucac, a po 2 to ty jestes odpowiedzialny za twoja postac i to juz twoj problem ze ktos cie zaatakuje. po prostu nie dochodz do jakiegos teamu, jesli nie znasz jego czlonkow...
Ukryty_Samuraj - 06-04-2009, 15:25
Ojej... Mówi się trudno ja osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem, a to że raz cię coś takiego spotkało nie uprawnia do mówienia "często" o tej sytuacji Na NIE.
Rebith ssj - 06-04-2009, 15:39
Dla mnie pomysł jest na - NIE. llludek ma rację. Skoro nie znasz charakteru członków team'u, w którym się znajdujesz nie przyjmuj zaproszenia.
Alurab - 06-04-2009, 15:52
Sam kiedyś tak zostałem zrobiony, ale to mnie czegoś nauczyło Jak łatwo zdobywać expa..
A co do pomysu: na nie
Rosio - 07-04-2009, 18:44
Moja jedyna rada, rozsądniej dobieraj drużyny do których masz zamiar dołączyć, pomysł wydaje się niekonieczny.
ADIHC1 - 08-04-2009, 21:50
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=19493
|
|