|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Walka
Rebith ssj - 06-04-2009, 17:40 Temat postu: Walka Zapewne nie raz spotkaliście się z ..Wystawiaczami'' i nie chcę się Wam czekać na pojedynek. Umawiacie się na solo pvp a tutaj kto inny atakuje, lub trzeba czekać 1-23h na pojedynek. Mam więc taki pomysł, żeby wstawić w panel opcję .. Walka 1 vs 1 ". Do czego to potrzebne? A no właśnie, wchodzimy do takich naszych zaświatów gdzie mamy opcję .. Zaproś gracza" Gdzie wpisujemy Nick osoby, z którą chcemy się zmierzyć 1 vs 1. Po przez ten "pomysł" chciałbym uniknąć wystawienia, ponieważ w tych ..Zaświatach" znajdywali byśmy się tylko my i przeciwnik, którego zaprosiliśmy na walkę, coś w stylu szachów Więc gdy się spieszymy, zapraszamy osobę, z którą chcemy się zmierzyć, wchodzimy do takich ..Zaświatów" i szybko
zaczynamy walkę.
PS. Nie musi ta opcja nosić nazwy ..Zaświaty" To tylko propozycja pomysłu
3siu - 06-04-2009, 17:45
nie wejdzie... a wiesz czemu??
bo beda przelewy...
po za tym masz pojedynki... ew. dobieraj lepiej pole na walke
Rebith ssj - 06-04-2009, 17:49
Heh. A czy mówi tu ktoś o przelewach z multi na multi? Multi alarm będzie istniał a tu chodziło mi o to żeby uniknąć wystawek. Mnie osobiście kilka razy wrobiono więc zaproponowałem ten pomysł. Bo co jeżeli umówisz się z wojem na walkę na jakimś polu, skoro On Cię wystawi jakiemuś kumplowi i padniesz od np. maga?
3siu - 06-04-2009, 17:51
nie mowie o przelewach na multi... ale to jest główny powód dla którego takie innowacje nie wchodza...
EDIT
znaczy te przelewy nie multi^^
EdwinOdesseiron - 06-04-2009, 17:52
Szukajka nie gryzie ... może przeczytasz ostatnie 10 tematów poświęconych temu pomysłowi zanim założysz nowy? Tam masz wyjaśnione, dlaczego nie wejdzie, aż szkoda tego tu teraz powtarzać ...
Rebith ssj - 06-04-2009, 19:10
Yhyy. SORA KONIEC TEMATU
Shark - 06-04-2009, 19:20
Jeszcze dodam, że to po prostu darmowy prot
Masz 100 level, ustawiasz sobie, że może Cię zaatakować jakiś 5 level,
który siedzi w Eternii (a ty w Ballis) i co ? I admin nie będzie trzepał kasy
z smsów ;p Więc dla admina strata ^^
|
|