|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Hyde Park - NFS Most Wanted
dracon13pl - 24-04-2009, 12:26 Temat postu: NFS Most Wanted czy ktos ma oryginalnego MW ? Mozna byloby sie poscigac razem itd ^^ ( przez neta itd. )
mile takze komentarze na teamt samej gry
jakup33 - 24-04-2009, 19:43
Według mnie najlepsza gra z całej serii NFS . Policja ,Czarna lista i tuningowane wozy - wspomina się te czasy:) Grałem to z ok 5 razy . Raz przeszedłem na 96% całą grę (NIE KARIERĘ)
Potania - 24-04-2009, 20:00
zgadzam sie z przedmowca...
najlepsza czesci calej seri ...
i zarazem moja ulubiona gra
Sn0py - 25-04-2009, 12:55
ja mam oryginalnego mw ,najlepsza gra z całej seri.
Afirion - 25-04-2009, 18:14
Najlepszy z całej tej serii był Need For Sped Underground 1 a dlaczego ?
po 1: Muzyka - w żadnej innej grze komputerowej nie słuchałem tak dobrze dobranych kawałków, jak gdzieś słysze "The Only" to od razu wracają wspomnienia sprzed paru lat...
po 2: system nitro był o wiele bardziej "realistyczny" i wymagający od gracza umiejętności - dostałeś na początku wyścigu taki zapas i jak go wykorzystasz to już zależy od własnego uznania - żadnego doładowywania podczas jazdy
po 3: jeżeli wracam do tej serii to nie do Carbona, Most Wanteda, Pro Streeta czy nawet Undercowera... wybieram pierwszą część. Może już nie ma grafy pod dzisiejsze standardy ale i tak można jeszcze nacieszyć oko wyglądem autek mijających "kartonowych" NPC
ADIHC1 - 25-04-2009, 18:32
Afirion napisał/a: | Najlepszy z całej tej serii był Need For Sped Underground 1 |
To była jedna z najlepszych gier serii NFS (moim zdaniem tylko NFS: Porsche był lepszy), zgadzam się z resztą rzeczy, o których wspominasz (zwłaszcza soundtrack!), ale Underground 2 również był dobry (lepszy drifting, w ogóle lepszy model jazdy) i to chyba tą wersję Undergrounda przeszedłem największą ilość razy na 100%. W Carbon grałem tylko dlatego, że były tam muscle cary ; D
MW jakoś mnie w ogóle nie kręciło..
Areen - 25-04-2009, 18:40 Temat postu: Re: NFS Most Wanted
dracon13pl napisał/a: | czy ktos ma oryginalnego MW ? Mozna byloby sie poscigac razem itd ^^ ( przez neta itd. )
mile takze komentarze na teamt samej gry |
Oryginał ale na PS2... Co do samej serii NFS, bardziej mi się podoba GT4 za realistykę i oddanie walorów jazdy, terenu, grafiki itp. a NFS kocham za klimat i grywalność Choć i tak Underground i Hot Pursuit wymiatają ; D
dracon13pl - 25-04-2009, 19:43
ja swoja przygode zaczelem od undergrounda wiec porsche hot pursuit nawet nie tknelem
ADIHC1 napisał/a: | Underground 2 również był dobry |
dobry aczkolwiek nie lepszy niz 1 ( wg, mnie oczywiscie )
ADIHC1 napisał/a: | MW jakoś mnie w ogóle nie kręciło.. |
nie chciales sie spotkac z sr. crossem ? ;>
[ Dodano: 25-04-2009, 20:53 ]
Afirion napisał/a: | po 1: Muzyka |
fakt tam byla najlepsza , jednak ta z MW tez moze sie podobac
co do carbona i prostreet to byly to dobre, aczkowiek gorsze czesci od MW ( wg, mnie ) a o undercoverze nie wspomne juz... ( jeden wielki minus ) . Jestem ciekawy czy SHIFT bedzie taki jaki mowia w recenzjach ( a bardzo go w nich chwala )
@
Moje cacko z MW
http://img6.imageshack.us/gal.php?g=aaaa1.png
jakup33 - 25-04-2009, 20:54
Ja grałem w wszystkie cześć od HP 2 i szczerze przyzna że na drugim miejscu stawiałbym Underground 2 chociaż Underground 1 też nie był zły. Ogólnie wszystkie NFS powyżej MW i (opcjonalnie) carbona to szajs
PS. Mi się MW dlatego tak podoba bo jestem tu chyba najmłodszy (12,75 r) i ze starszymi miałem mało doczynienia (U2 org, U1 demo i HP 2 org. ale mało grałem)
Fracksh - 25-04-2009, 21:24
Afirion napisał/a: | Undercowera |
Błąd ortograficzny... prawidłowo Undercover
Według mnie najlepsza były U1 i U2...(mam oba oryginały ).
U1...1.za muzykę jak Mr.GM powiedział (mój ulu kawałek to "Get Low"...
2.za rampę na pewnym Drag'u lubię na niej beczki odwlać
3.a no i racja...realistyczne Nitro...jest ograniczona ilość tylko ciekawy jestem dlaczego EA zrezygnowało z tego pomysłu w następnych grach tej serii
Ale są i wady...
1.brak możliwości Free Runa....chyba każdy wie co to...
2.troszkę za mało części do samochodów...
U2...1.przede wszystkim Free Run...bardzo lubię jeździć po mieście i sobie driftować i bączki kręcić
2.więcej (sporo od U1) części do samochodów a i o ile dobrze pamiętam więcej samochodów jest w 2 części...tylko szkoda że nie ma Hondy S2000 i Acury Type-R (wiem,że Acura jest w U2 ale tylko w wersji Europejskiej...ja mam Amerykańską i za Hondę Civic i Type-R'kę mam Vauxhalla Corsę i Peugeota 106
A co do MW...lubię tam nabijać notowania...rekordu nie pamiętam...nie mogę się pochwalić,że młodzi też potrafią .
PS...Sorki za off-top
SuchY ZmC - 25-04-2009, 22:13
Mostwanted najlepszy ze wszystkich ) a ten mostek na koncu ) Ale wcale nie jest taka trudna gra
Fracksh - 25-04-2009, 22:23
A dla mnie chyba Fiat 126P ...Nie no żarcik .Moim ulu jest Corvette C6(albo Z06) w wersji tej R chyba...to ta gdzie mamy ją w Bonus Car'ach i jest dostępna po ukończeniu gry na 100%...nie kariery...
Aaa..Jakup,ja mam od 11 kwietnia 13 na karku
jakup33 - 25-04-2009, 22:31
Cytat: | A dla mnie chyba Fiat 126P ...Nie no żarcik .Moim ulu jest Corvette C6(albo Z06) w wersji tej R chyba...to ta gdzie mamy ją w Bonus Car'ach i jest dostępna po ukończeniu gry na 100%...nie kariery...
|
Tą Z06 to chyba pan sierżant jeździ nie?? Ten którego ADI się boi
Ja tam lubiłem oby dwa lamborghini i tego mesia którym jeździł Bull i BMW
Fracksh - 26-04-2009, 11:16
jakup33, niee to nie ta... jest jeszcze inna taka żółta zobacz sobie
jakup33 - 26-04-2009, 11:42
Mi się zdawało że ci z 5 poziomu policji jeżdżą tą żółtą tylko przemalowaną
A tak a'propos z chęcią zagram przez neta
PS.Ja miałem chyba z 40kk notowań. Policją mnie bardzo rzadko łapała i jak graliśmy z kuzynem to ja zawsze kamienie i noty robiłem. Kiedyś 10 min na flaku jechałem
|
|