|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Moja propozycja
Vega - 24-04-2009, 12:59 Temat postu: Moja propozycja moja propozycja że np. w wielkanoc bedzie nieskonczonosc ruchow co wy na to?
M3tzu - 24-04-2009, 13:03 Temat postu: Re: Moja propozycja
Vega napisał/a: | moja propozycja że np. w wielkanoc bedzie nieskonczonosc ruchow co wy na to? |
frytki do tego ?
kpina ....
Ashiro - 24-04-2009, 13:03
Czyli wolisz grać w Wielkanoc w MF niż spożywać obite śniadanie w gronie rodziny?
Nie ładnie....
Dajmy jeszcze nieskończone resety statystyk, by milej się grało
Night Crawler - 24-04-2009, 13:22
Jestem na Tak! Bo jakże miałoby być inaczej!
Ale nie wejdzie, lolku, zakładanie takiego tematów to porażka totalna, to kpina.
Alurab - 24-04-2009, 13:52
No chyba coś cię głowa boli
Cytat: | 5.11. Propozycje związane z ruchami. Jeden ładuje się co 3 minuty i nie zostanie to zmienione. |
A poza tym jak wyżej pisał Ashiro, wolisz grać w MF w święta? Kup sobie mfy i odnawiaj ruchy (nie polecam )
Amfanatik - 24-04-2009, 14:20
Ten Topic:
Dla graczy mf którzy nie wiedzą co to znaczy OwneD
Jest tysiąc + jeden powodów dla których jestem ja i wielu innych na nie.
Jeden najważniejszy. Brak przychodu złociszy za pkt mf. Czy trzeba mówić coś więcej?
putis - 24-04-2009, 14:49
Dlaczego niby miało byc to w wielkanoc może w boże narodzenie albo lepiej w każde swięto i w twoje urodziny może??
Chłopie takie rzeczy to tylko w erze
więc się obudź i nie rób bezsensownych tematów
3siu - 24-04-2009, 14:57
dobry pomysl!!! i jeszcze z co drugiej osy elki i pierscien jednorozca!!! i gemy speeda na max!!!
a tak szczerze... temat pod siebie (nie mam kolegow, rodzina mnie nie lubi to caly dzien bede robil ruchy w mfo -.-')
niech ktos go zamknie >.<
kupeq - 24-04-2009, 18:33
Haha... Ale śmieszne wolisz grać w mfo niż spędzać święta z rodziną tak? Bez sensu... Słabe i głupie. Od razu poproś mame na święta żeby ci dała 1000 zeta na komórkę i będziesz wysyłał i wtedy będziesz miał te swoje nieskończoność ruchów. Ta gra jest fajna bo nie trzeba cały czas w nią grać i podziwiam za to gmów i adminów bo bardzo orginalny pomysł a ty chcesz to zepsuć...
Na NiE
|
|