|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Opis Pokonywania Bosów Na Niskich Lvlach..
Adaki - 26-04-2009, 21:05 Temat postu: Opis Pokonywania Bosów Na Niskich Lvlach..
RAPS: 3lvl
503HP
48MP
Taktyka: Co 5-6 jego atak daje dubla uważać.
SOWA: 7lvl
549HP
52MP
25INTY (Statystyki Bazowe)
31SPEEDA
TAKTYKA: Zrobić atrybut ognia szybciej je pokonamy
NIE ROBIĆ ATRYBUTY ZIEMI..(ATAKUJĄ WIATREM..)
KRÓLOWA SZERSZENI: 8lvl
572HP
52MP
19WITY
31SPEEDA
Taktyka: Bić aż zabijesz,łatwa jest
Nietoperze: 9lvl
572HP
52MP
25Inty
31Speeda
Taktyka: łatwe są
Dzikus: 13lvl
837HP
75MP
48speeda
28witki
Taktyka: Uwaga na krytyki:
Lech King: 13lvl
837HP
75MP
48Speeda
26Inty
Taktyka: Bić Ziemia mieć kaktusy z 10
Ferdinand: 15lvl
912HP
75MP
50Speeda
Inta (reszta punktów.)
PS: EKWIPUNEK NALEŻNY DOBRAĆ NAJLEPSZY NA LVL I ODPOWIEDNI PATRZEĆ CZYM BOSS UDERZA (FIZYCZNY,MAGICZNY)
Następnie HP i MP SĄ Z EKWIPUNKIEM NATOMIAST INTELIGENCJA, SZYBKOŚĆ, CZY WITALNOŚĆ BEZ EKWIPUNKU
POKONANIE TYCH BOSSÓW NIE WYMAGA RESETU STATYSTYK ROZDAJE TAK ABY POKONAĆ ICH BEZ RESETU
CZYTAJCIE UWAŻNIE
Na razie Tylko Tyle Bossów Na pewno Będzie Więcej... W Odpowiednim Czasie
Poproszę O Komentarze..
Pozdrawiam
EdwinOdesseiron - 26-04-2009, 21:10
Ech... Raps nie musi dawać dubli, jeśli odpowiednio rozdasz statystyki.
Adaki - 26-04-2009, 21:11
to rozdaj tak na 3lvl żeby nie dał ci żadnego dubla..
statystki pewne już testowane
Polecam..
greensand - 26-04-2009, 21:12
A po co pokonywać go na 3? To już jest wstyd iść na niego na 4 lub 5?
Adaki - 26-04-2009, 21:13
ładniej wygląda, trochę pomocy dla "Noobków" zaczynających Grę..
Są i tacy ludzie,którzy chcą mieć pokonane na jak najniższych levelach
zobacz np na 3s Gracza z nickiem "Clin"
EdwinOdesseiron - 27-04-2009, 00:03
Nie czepiam się o to, rzeczywiście staty dobre. Chciałem raczej powiedzieć, że boss nie daje dubli w stałych odstępach. W końcu to też nowicjusze powinni wiedzieć
Adaki - 27-04-2009, 07:30
EdwinOdesseiron napisał/a: | Nie czepiam się o to, rzeczywiście staty dobre. Chciałem raczej powiedzieć, że boss nie daje dubli w stałych odstępach. W końcu to też nowicjusze powinni wiedzieć |
Z pewnością Cię rozumiem ,ale mówię Ci że raps co 5,6atak dawał mi dubla..:)
Jelsyn - 27-04-2009, 13:31
Statystyki są dobre jak chcesz grać aby zdobywać jak najwięcej i najszybciej pktów rankingowych i stać Cię na częste resety^^"
Adaki - 27-04-2009, 14:03
Racja Staty Na Ranking Nie Są One Są Na Bossów..
Pisze Cały Czas..:)
Pozdrawiam
Wariat - 27-04-2009, 14:22
Hah ułóż takie staty, żeby bez resów bić bossy a nie że na każdego bossa reset
Adaki - 27-04-2009, 15:43
Jelsyn napisał/a: | Statystyki są dobre jak chcesz grać aby zdobywać jak najwięcej i najszybciej pktów rankingowych i stać Cię na częste resety^^" |
Bossów pokonasz bez reseta.. na razie do 15lvla podołałem
Teraz myślę i testuje od 15-30
PS: Jeżeli do końca ankiety glosy będą na tak to dodam staty na kolejnych bossów po tygodniu od zakończenia ankiety...
Wariat napisał/a: | Hah ułóż takie staty, żeby bez resów bić bossy a nie że na każdego bossa reset |
Są takie staty ze bez reseta bijesz bossów do 15lvl mam przetestowane
na 100% na tych statach pokonasz bossów tak jak pisalem..
A teraz myślę nad statami na dalszych bossów
Czytajcie Uważnie...
STATY NIE SĄ NA GRACZY, TE STATY SĄ NA BOSSÓW
Wariat - 27-04-2009, 17:02
Sprawdź sobie gracza "passion" na s1 .... (POZDRO BURAKU ) . To są staty bossowca
Twoje staty są przydatne tylko dla tych, którzy chcą szybko przeskoczyć przez konkretnego bossa na małym lewelu ( czytaj "rankerzy" ). Nijak ma się to do planowania strategi przy grze na fabułę.
Jednym słowem gra na reset statystyk przed każdym bossem nie jest zbyt intratnym pomysłem.
Chociaż brawo za wkład pracy.
Jednak jeśli chcesz to dalej rozwijać pomyśl nad jakimś bardziej przejrzystym układem, zamień anglojęzyczne słowa na ich polskie odpowiedniki ( bądź patriotą ) i wypisz dokładnie ekwipunek. Od 15 tego lewelu nie ma już słowa "najlepszy" .....
Ogólnie więcej przejrzystości i będzie perfekto
EdwinOdesseiron - 27-04-2009, 17:47
Ten Passion to nie bossowiec, tylko jakiś kaleka. Też na samym początku grałem tak, aby boss miał mnie na 3 strzały (dzięki temu mógł nawet dublować), ale to się totalnie nie opłaca.
Polecam na bossy robić staty w ten sposób, że po prostu dokładamy w hp & obrony w miarę konieczności (czyli gdy nas hita), pozostałe pkt idą w szybkość, siły i szczęścia mało. Wbrew pozorom nie każdy to wie ;P
Adaki - 27-04-2009, 18:10
Wariat napisał/a: | Sprawdź sobie gracza "passion" na s1 .... (POZDRO BURAKU ) . To są staty bossowca
Twoje staty są przydatne tylko dla tych, którzy chcą szybko przeskoczyć przez konkretnego bossa na małym lewelu ( czytaj "rankerzy" ). Nijak ma się to do planowania strategi przy grze na fabułę.
Jednym słowem gra na reset statystyk przed każdym bossem nie jest zbyt intratnym pomysłem.
Chociaż brawo za wkład pracy.
Jednak jeśli chcesz to dalej rozwijać pomyśl nad jakimś bardziej przejrzystym układem, zamień anglojęzyczne słowa na ich polskie odpowiedniki ( bądź patriotą ) i wypisz dokładnie ekwipunek. Od 15 tego lewelu nie ma już słowa "najlepszy" .....
Ogólnie więcej przejrzystości i będzie perfekto |
Chłopaku umiesz czytać? chyba nie ,pisze wyraźnie ze resetów nie trzeba.. boże te staty są dobre na bossów i jak masz narzekać to nie pisz w ogóle...
STATY SĄ ZAMIESZCZONA DLA LUDZI KTÓRZY CHCĄ Z NICH KORZYSTAĆ I PODZIĘKOWAĆ ZA NIE W TEMACIE
PS: JEŻELI MASZ BOSSA MAGIKA TO UBIERASZ NAJLEPSZE MAGICZNE CHYBA NIE? JEŻELI FIZYCZNEGO TO NAJLEPSZE KTÓRE DAJE OBRONĘ ZWYKŁA BOŻE TRUDNO POMYŚLEĆ?
[Ex-GM] Shell - 29-04-2009, 10:14
Adaki napisał/a: | ładniej wygląda, trochę pomocy dla "Noobków" zaczynających Grę.. |
Nie sądzę by "noobek" zaczynający grę pierwsze na co się rzucał po zaczęciu gry było pokonanie bossów na jak najniższym lv, ale ok..
|
|