|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - nowe medale i inne rzeczy ;]
Frezus - 30-04-2009, 13:03 Temat postu: nowe medale i inne rzeczy ;] proponuje zrobic nowy medal
stracony rank 24h
kolejna sprawa jest taka (mozliwe ze juz byla) aby obok miejsca z nickiem byla napisana profesja gracza jezeli nie kapujecie to jak wyjdziemy z miasta i stoi gracz to obok jego nicku byl napis mag/wojownik/hybryda no i obok napis 1vs1
no i tego byloby na tyle
SaKe - 30-04-2009, 13:12
Frezus napisał/a: | stracony rank 24h |
na ostatniej stronie pkty rank 24h masz to...
Cytat: | kolejna sprawa jest taka (mozliwe ze juz byla) aby obok miejsca z nickiem byla napisana profesja gracza jezeli nie kapujecie to jak wyjdziemy z miasta i stoi gracz to obok jego nicku byl napis mag/wojownik/hybryda no i obok napis 1vs1 |
mozna sprawdzic w profilu,chociaz na mniejszym lvlu moze sie przydac,bo tam trzeba miec reflex do ataku
Frezus - 30-04-2009, 13:18
SaKe napisał/a: | na ostatniej stronie pkty rank 24h masz to... |
co mi po tym nie lepiej miec jakas "slodycz" po przegranej walce kiedy sie ma duzo pkt ^^?
SaKe napisał/a: | mozna sprawdzic w profilu |
no tak tak ktos wychodzi na pole po 1 sek zostaje zaatakowany i co i na sprawdzanie jaka ma profesje tracisz 3 sek wiec wiesz...
SaKe - 30-04-2009, 13:23
Frezus napisał/a: | co mi po tym nie lepiej miec jakas "slodycz" po przegranej walce kiedy sie ma duzo pkt ^^? |
to kup sobie lizaka
takich medali juz pewnie bym mial kilka,ale raczej bym sie nie cieszyl z nich
Frezus napisał/a: | i co i na sprawdzanie jaka ma profesje tracisz 3 sek wiec wiesz... |
wiem,ale jak anty sobie stanie na polu,to ma latwizne
Frezus - 30-04-2009, 13:49
SaKe napisał/a: | wiem,ale jak anty sobie stanie na polu,to ma latwizne |
life is brutal and full of zasadzkas
SaKe napisał/a: | akich medali juz pewnie bym mial kilka,ale raczej bym sie nie cieszyl z nich |
a ja tak gdyby wrocic do przeszlosci to bym mial z 10 SaKe napisał/a: | to kup sobie lizaka |
oho ale sie wycwaniles
SaKe - 30-04-2009, 13:54
Frezus napisał/a: | life is brutal and full of zasadzkas |
niestety...tyle,ze this play isn't fair... ze sie pochwale znajomoscia je(n)zyka
Frezus napisał/a: | a ja tak gdyby wrocic do przeszlosci to bym mial z 10 |
no wiesz,jak sie cieszysz z porazek takich,to sobie rob screeny ostatniej strony pkt rank 24h...
Frezus napisał/a: | oho ale sie wycwaniles |
taaa,mozesz kupic sobie krowki jak chcesz
Frezus - 30-04-2009, 14:13
SaKe napisał/a: | no wiesz,jak sie cieszysz z porazek takich,to sobie rob screeny ostatniej strony pkt rank 24h... |
jest rank zyskany 24h to czmu mialoby nie byc straconego...
SaKe - 30-04-2009, 14:28
a po co?problem sprawdzic ostatnia strone?btw to zadne osiagniecie stracic rank,medale sa dla najlepszych nie dla najgorszych
Frezus - 30-04-2009, 15:02
SaKe napisał/a: | medale sa dla najlepszych nie dla najgorszych |
buah to czemu byl medal za przegrane walki co cwaniaku?
edekkuPL - 30-04-2009, 15:05
dobra, powiedzmy, że to pomysł a nie kłótnia tylko dla was dwóch. Według mnie to głupi pomysł, bo kto by chciał mieć taki medal?
SaKe - 30-04-2009, 15:09
Frezus napisał/a: | buah to czemu byl medal za przegrane walki co cwaniaku? |
bo admin nie przemyslal medali,ale pewnie jak zauwazyles,zostal ten medal usuniety
greensand - 30-04-2009, 15:10
Frezus napisał/a: |
buah to czemu byl medal za przegrane walki co cwaniaku? |
no właśnie - był, już nie ma. To, że tracisz masowo rank, to nie znaczy, że masz za to dostawać nagrody.
c.d 2 propozycji to ewidentnie robiona pod siebie, jesteś anty i to ewidentne ułatwienia atakowanie graczy...
Jelsyn - 30-04-2009, 15:18
Medale zbędne są i tyle
Druga propozycja może być, bo mi to lotto, ale jestem skłonny powiedzieć TAK
Frezus - 30-04-2009, 15:32
Cytat: | c.d 2 propozycji to ewidentnie robiona pod siebie, jesteś anty i to ewidentne ułatwienia atakowanie graczy... |
nom to fajnie ze na s2 i s1 jestem hybryda
szymimon - 30-04-2009, 16:40
pff ale z ciebie hybryda ;'/
gupi hiter.
|
|