|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Nick
Zbysiu - 02-06-2009, 20:04 Temat postu: Nick A co wy na to, aby nick postaci, która zdobyła medal był tego samego koloru co kolor medalu (tzn. postac zdobyła złoty medal to nick byłby złoty itd.) Kumacie?? ;p moim zdaniem fajniej by to wyglądało
Legolass - 02-06-2009, 20:06
Mi to tam różnicy by nie zrobiło. Chodź zawsze jest powód do szpanu
Według mnie sam medal jest już wyróżnieniem. A czy są potrzebne zmiany koloru nicka ? Mi się wydaję, że to nic nie da, więc dla mnie nie jest to potrzebne
Avrish - 02-06-2009, 20:07
złoty nick ? ciekawe ciekawe ... ale poewnie nie wypali masz moj glos
Zbysiu - 02-06-2009, 20:13
Legolass napisał/a: | A czy są potrzebne zmiany koloru nicka ? Mi się wydaję, że to nic nie da, więc dla mnie nie jest to potrzebne |
no ale jak adresat wysyła coś komuś na pw to odbiorca nie musi patrzec czy adresat ma medal cze nie (żalowy przykład ;p) ale wiecie o co mi chodzi nie trzeba otwierac profilu
TiiiG - 02-06-2009, 20:15
Szpanerskie , ale podoba mi sie jak Zbysiu napisal bez wchodzenia na profil mozna wiedziec kto ma medal , oszczedzi troche czasu.
Ps: Oby tez bylo widac jak na czacie pisze ;p
Lag - 02-06-2009, 20:16
Zbysiu napisał/a: | Legolass napisał/a: | A czy są potrzebne zmiany koloru nicka ? Mi się wydaję, że to nic nie da, więc dla mnie nie jest to potrzebne |
no ale jak adresat wysyła coś komuś na pw to odbiorca nie musi patrzec czy adresat ma medal cze nie (żalowy przykład ;p) ale wiecie o co mi chodzi nie trzeba otwierac profilu |
ma zloty medal i od razu wyglada jakbyś dostal pw od gm ? bezsensu ; P
3siu - 02-06-2009, 20:43
[GM] ma pomaranczowy bardziej:P i jeszcze przychodzi w osobnej rubryce:)
ale tak wracajac do tematu... pomysl fajny, ale niepotrzebny, lepiej zajac sie np. wyeliminowaniem problemu z gemem leczenia...:) ale nie zniechecaj sie^^ moze ktos "z gory" bedzie bardziej przychylnie nastawiony:D
Zbysiu - 02-06-2009, 20:43
Lag napisał/a: | ma zloty medal i od razu wyglada jakbyś dostal pw od gm |
a rozróżniasz kolory?? ;p złoty to nie to samo co pomarańczowy
TiiiG napisał/a: | Ps: Oby tez bylo widac jak na czacie pisze ;p |
no raczej
Alurab - 02-06-2009, 20:54
No a jak ktoś dostanie brązowy, srebrny i złoty? Albo dostaje codziennie? Np. za pozycje w expie, goldzie czy czymś innym.
Po za tym admin by stracił nie potrzebnie kilkadziesiąt minut (które mógł by przeznaczyć na tworzenie nowych aktualizacji fabuły) ;s
Moim zdaniem pomysł do.. bani
Zbysiu - 02-06-2009, 20:59
Alurab napisał/a: | Po za tym admin by stracił nie potrzebnie kilkadziesiąt minut |
ech gra to nie tylko fabuła... gdyby nie tracił tych kilkudziesięciu minut na inne rzeczy dotyczące wizualik (czy jakoś tak ;p) to gra byłaby czarnobiała i tyle zabawy by było...
Alurab napisał/a: | No a jak ktoś dostanie brązowy, srebrny i złoty |
to kolor nicku brązowy, srebrny lub złoty...
Alurab napisał/a: | Albo dostaje codziennie? Np. za pozycje w expie, goldzie czy czymś innym |
no to ma?! ale filozofia ;p zresztą zawsze znajdzie się ktoś kto go pobije
Darksteel - 05-06-2009, 01:20
Pomysł naprawde nie potrzebny...Ale jak napisał Legolass, można zaszpanować
Mi się podoba
Night Crawler - 05-06-2009, 10:53
Medal to w zupełności wystarczające wyróżnienie.
Złoty nick? A nie pomyślelibyście jak by wtedy było łatwo wyłudzić od kogos postać przez PW? Złoty nick należy do administracji i w niepowołanych rękach mógłby zrobić wiele złego.
To tylko utwierdza mnie w przekonaniu że pomysł głupi.
Darksteel - 05-06-2009, 11:05
Night Crawler, przesadzasz trochę...Komu mógłby taki pomysł do głowy przyjść? Jedynie tym co przeczytali twojego posta
Vaster - 05-06-2009, 11:24
Darksteel napisał/a: | przesadzasz trochę...Komu mógłby taki pomysł do głowy przyjść? |
Duzo jest naiwnych osob co podaja juz gosciom passy o nickach typu:IGMI , G-M.Wiec jak nick bedzie mial podobny kolor do koloru GM , to tymbardziej beda wyludzac.
A co do tematu to i tak mi sie pomysl podoba Bo odemnie raczej nie wyludza
Darksteel - 05-06-2009, 11:59
Vaster, odemnie też raczej nie wyłudzą ,bo nie ma z czego...Tylko raz spotkałem się z takim czymś.Ale zazwyczaj jest coś takiego w sprawie sprzedaży konta lub pomocy w statach ,na takie coś nabiera się najwięcej graczy
|
|