My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Mag=Mag Woj=Woj

Shiro - 12-06-2009, 08:48
Temat postu: Mag=Mag Woj=Woj
Pojawiło się już wiele takich temtów ,ale za dużo czytania i niewiem czy ktoś już to proponował. Otóż chodzi mi o wymagania na konkretne bronie, np. broń na 50lv wymaga 70 siły ,na 100 120 itd.
Czekam na odpowiedzi :)

Vaster - 12-06-2009, 09:57

Jestem na nie.
Jest to narzucanie jak ktos ma rozdawac statystyki.

Mellord - 12-06-2009, 11:08

bardziej bylbym za tym ze jesli masz pkt w magii to nie mozesz walic fizykiem i odwrotnie
Shark - 12-06-2009, 11:14

A to niby dlaczego? Mam pkt w magii, ale walę fizykiem, bo mam taki kaprys.
A co się stanie jak skończy mi się mana? Dalej będę walił z magii czy po prostu z niczego?

Topic
Jest to pewny rodzaj narzucania statystyk, aby mieć broń muszę tyle i tyle wpakować
w siłę, nie mogę rozkładać normalnie jeśli chcę być dobry. Na koniec konców
będzie tak, że wszyscy porobią anty, bo powyliczają sobie ile ktoś ma tej siły na 50 lvl.

Mellord - 12-06-2009, 11:23

Shark napisał/a:
A to niby dlaczego? Mam pkt w magii, ale walę fizykiem, bo mam taki kaprys.
A co się stanie jak skończy mi się mana? Dalej będę walił z magii czy po prostu z niczego?

z niczego... przeciez jak mozesz atakować fizycznie rożdzką...? musisz zadbać zeby Ci nie zabrakło tej many ;]

A jesli masz pkt w magii a walisz fizykiem to znaczy ze jestes dzieckiem ktore nie umie wygrac sprawiedliwie walki wiec oszukuje :evil:

a co do tematu shiro to sądze że to zly pomysl niektorzy maja taktyke z mała iloscia siły i moglo by im jej nie wystarczyc żeby zalozyc bron na dany lvl

Shark - 12-06-2009, 11:28

Mellord napisał/a:
A jesli masz pkt w magii a walisz fizykiem to znaczy ze jestes dzieckiem ktore nie umie wygrac sprawiedliwie walki wiec oszukuje :evil:

Aż tak Cię boli, że byle dziecko z Tobą wygra?

Mellord napisał/a:
z niczego... przeciez jak mozesz atakować fizycznie rożdzką...? musisz zadbać zeby Ci nie zabrakło tej many ;]

Przepraszam, a co to za problem? Zauważyłeś, że różdżka ma obrażenia?
Mam trochę pkt w magii, 50. W siłę wpakowałem 100. Zabronisz mi?
Narzucasz mi styl rozdawania statystyk? Ubieram laske, gem 4* i po sprawie.
Mimo, że mam tyle siły. A pomysł, żeby woj nie mógł założyć broni dla maga
i odwrotnie już był i nie przeszedł.

Magth - 12-06-2009, 11:48

Jestem na nie jak mówił kolega to wymuszanie dodawania punktów do statystyk.

Są ludzie którzy maja np. 80 siły na lv 100+ i ja takich znam ;) . Mają mało siły a dużo hp szczęścia i szybkości i dzieki temu wygrywają ...

Shiro - 12-06-2009, 11:53

No ok :P Zgasiliście mnie xD ' ale np. na 50 lv byloby 30sily :D jakos duzo to nie jest a juz pokowac 2 lv zeby bron ubrac nie jest opłacalne...
SaKe - 12-06-2009, 11:59

Magth napisał/a:
Są ludzie którzy maja np. 80 siły na lv 100+ i ja takich znam ;) .

i co z tego?ja majac na ~100lvlu mialem 120 sily (gdy mialem staty na graczy) i walilem dosyc malo,ale tez bralem na speeda...

co do pomyslu raczej na nie,mimo,ze sam zostalem kilkakrotnie oszukany i sporo ranku poszlo....

-kozak- - 14-06-2009, 10:09

Czy ktoś by mi mógł podać staty dla woja do 20 lvl :?: :?:
R4ng3rS - 07-07-2009, 13:46

Ja również jestem na nie ponieważ jak tu kilka osób napisało jest to wymuszanie rozdawanie w jakiś sposób statystyk. :smile:
Gill - 07-07-2009, 13:54

Też jestem na nie i tak, jak poprzednicy myślę, że to narzuciłoby wielu osobom, ile pakować w siłę i nie byłoby takiej dowolności statystyk, jak teraz jest :wink:

P.S Kozak, źle trafiłeś- nie ten temat.

bartplomien - 07-07-2009, 23:04

ja również jestem na NIE bo np. ktos moze miec staty na bossy i co wtedy bedzie walil bronia na 20 lvl ? tylko dlatego ze cche na niskim lvl pokonac bossy ?
Lucypher - 08-07-2009, 08:49

po przeczytaniu głownego posta zmuszony jestem powiedziec NIE!!!!!!
Jak chcesz grac np antymagiem i denerwuje cie ze dostaniesz w leb z fizyka to twoj problem. to jest poprostu luka w twoich statach ;) a ten ktos sprytnie ja wykrozystał. kazdy gra jak chce i to sie nie zmieni!!!

Mcfreedi - 08-07-2009, 17:12

Dla mnie jest to glupie... jestem na nie poniewaz kazdy by mial tyle samo sily badz magi, po co?? sam bede decydowal ile mam dac w sile badz magie...gra stala by sie nudna