|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Propozycja
gandalf-szary - 16-06-2009, 22:47 Temat postu: Propozycja Witam Mam do zaproponowania pewną sprawę
Jakby zrobić coś takiego Jak zmienianie się eq do walk Np robisz sobie nazwe mag i Np >Mp 100 i sie przebiera na maga albo na woja usprawniło by pvp lepsza rywalizacja
llludek - 16-06-2009, 22:49
chodzi ci o profil ekwipunku? to juz jest...
Ghirion - 16-06-2009, 22:50
nie rozumiem tego pomysłu możesz trochę wyjaśnić?
gandalf-szary - 16-06-2009, 22:51
.. Chodzi mi o to żeby się niebawić .. o to mi chodzi że ustawiasz sobie tak jak mixy zeby ci leczyly to sobie ustawiasz że do walki np Przebierasz sie automatycznie jak woj cie zaatakuje to na woja masz np eq a jak mag to na maga:)
SaKe - 16-06-2009, 22:53
jest takie cos jak profil... omg dodac do listy zakazanych:
Proponowanie rzeczy,ktore sa juz w grze.
reflex kota....
Fracksh - 16-06-2009, 22:54
gandalf-szary napisał/a: | Przebierasz sie automatycznie | .. automatycznie powiadasz... kolejny bez sens.. walki ( nie mogę znaleźć dobrego słowa) straciły by na tym... jak jesteś ubrany na maga i zaatakuje Cię woj ale i tak masz szanse to walka jest ciekawa, a tak by to straciło smak...
Ghirion - 16-06-2009, 22:54
pomysł całkiem fajny tylko nie wiem czy potrzebny bo samemu chyba lepiej wszystko ustawić bo jak się przegra to się czegoś nauczy
gandalf-szary - 16-06-2009, 22:56
Też dla mnie bezsens Że ktoś ma 3 k hp i 500 mp.. no ale jest i weź i nic z tym sie nie da zrobić..
MarCin_tcz - 16-06-2009, 23:06
Powiem tyle postać to nie BOT nie posiada własnego mózgu przykro Nam.
BackHand - 17-06-2009, 08:18
kiepski pomysł jak dla mnie
Walkmen - 17-06-2009, 08:52
MarCin_tcz napisał/a: | Powiem tyle postać to nie BOT nie posiada własnego mózgu |
Dokładnie. Może jeszcze postać sama będzie chodzić na potworki kiedy osiągnie max pkt ruchu?
0/10
Shark - 17-06-2009, 09:22
Cytat: | Dokładnie. Może jeszcze postać sama będzie chodzić na potworki kiedy osiągnie max pkt ruchu?
0/10 |
Wiesz, akurat to to co innego. Botem nazwiesz postać, która leczy się w walce?
Raczej byłbyś zmuszony skoro pomysł kolegi też się ustawia w incie?
SaKe napisał/a: | jest takie cos jak profil... omg dodac do listy zakazanych:
Proponowanie rzeczy,ktore sa juz w grze. |
Nie zrozumiałeś. Chodziło mu o to, że w momencie ataku przez jakiegoś przeciwnika
(woj/mag) zmienia nam sie eq na jego profesje (na woja/na maga).
Btw, pomysł niezły, chociaż wtedy rozpanoszyłby się obojniaki (czyt.hybrydy),
które miałyby, że są wojem i waliły z magii.
Gajos - 17-06-2009, 09:53
A jak jest chybryda ? NIE błaźnij sie
Walkmen - 17-06-2009, 10:42
Shark napisał/a: | Raczej byłbyś zmuszony skoro pomysł kolegi też się ustawia w incie? |
To jest niemożliwe bo w 95% walk ja zaczynam i co wtedy mam zrobić? Skąd bot miały wiedzieć przed ciosem co ma założyć? Wiem to są tylko zera i jedynki ale nadal jestem na nie.
SaKe - 17-06-2009, 10:45
Gajos napisał/a: | chybryda |
hs!
Shark napisał/a: | Nie zrozumiałeś. Chodziło mu o to, że w momencie ataku przez jakiegoś przeciwnika
(woj/mag) zmienia nam sie eq na jego profesje (na woja/na maga). |
aaaaa o tym mowicie...
jak dla mnie dosc ciekawy pomysl dla hybryd,ale widze takie mocne "ale":
gracz wychodzi na pole z najmocniejszym eq na woja i na maga...a co jesli przegra i straci eq?kupa...
|
|