My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - MFO Bash

Crypton - 20-06-2009, 18:42
Temat postu: MFO Bash
Co powiecie na założenie działu na forum "MFO Bash"?
Każdy chyba wie o co chodzi. :)

Z moderowaniem (czyt. selekcją cytatów) chyba nie będzie
problemu, gdyż wystarczy zaznaczyć forum jako "moderowane".

Areen - 20-06-2009, 18:59

Była juz kiedyś taka propozycja, którą ja wraz z Yonem daliśmy. Gdzieś zginęła więc dobrze, ze to wykopałeś. Ja jestem jak najbardziej za.
Crypton - 20-06-2009, 19:04

Dodam jeszcze, że temat "Śmieszne czy tragiczne?" z rozmowy
to jeden wielki chaos, a połowa nie jest nawet śmieszna ...
Więc uprzedzam abyście nawet o tym nie wspominali. :)
Ja tutaj myślę już o czymś globalnym (news w grze czy coś)
i porządnie prowadzonym.

# down

Byłem szybszy :D

ADIHC1 - 20-06-2009, 19:06

Temat "Śmieszne czy tragiczne..." średnio się sprawdza w tej roli, więc może to być dobry pomysł.
SaKe - 20-06-2009, 21:09

Tez jestem za,moglbym pomoc jak cos...chociaz kto tam mnie chce :(

PS: I wlasnie moderator moglby usuwac np posty z niesmiesznymi cytatami... Zeby sam smieszne cytaty byly;)

dracon13pl - 20-06-2009, 22:06

tez jestem za A CO?!

SaKe napisał/a:
PS: I wlasnie moderator moglby usuwac np posty z niesmiesznymi cytatami... Zeby sam smieszne cytaty byly;)

kolejny dodatkowy mod? ;o

SaKe - 20-06-2009, 22:39

Cytat:
kolejny dodatkowy mod? ;o

czemu nie?pomysl jest dobry i ktos musi nim zarzadzac,zeby nie zrobil sie taki temat jak "smieszne czy tragiczne"...

greensand - 20-06-2009, 22:52

SaKe napisał/a:

Różnych ludzi mogą śmieszyć różne rzeczy...więc z tym usuwaniem bym się tak nie rozpędzał.

Co do samego pomysłu to ciekawy, ale mnie to lotto czy wejdzie czy nie. Choć na pewno sporo takich cytatów się znajdzie. Tylko jak długo?

SaKe - 20-06-2009, 23:09

greensand napisał/a:
Różnych ludzi mogą śmieszyć różne rzeczy...więc z tym usuwaniem bym się tak nie rozpędzał.

Ja rozumiem,kwestia gustu,ale niektore cytaty wogole nie sa smieszne...

Endry - 20-06-2009, 23:39

SaKe napisał/a:
czemu nie?pomysl jest dobry i ktos musi nim zarzadzac,zeby nie zrobil sie taki temat jak "smieszne czy tragiczne"...

No, więc moderowaniem mogę się zająć. <złowieszczy uśmiech ala' zepsute marzenie>

MichuL - 20-06-2009, 23:53

myślę, że jeden moderator tam nie wystarczy, trzeba by dać moda tam większej ilości osób z pośród aktualnych zielonych
ADIHC1 - 21-06-2009, 02:26

Na pewno będzie to dział moderowany. Tematy/posty po napisaniu będą musiały zostać zaakceptowane przez moderatora - dopiero po tym zostają opublikowane.

Co do moderowania, to zakładam, że inicjator tematu weźmie na siebie moderowanie naszej namiastki basha? ; >

M3tzu - 21-06-2009, 09:09

a jaaaaaaak !
dajcie Ędremu i Cryptowi to sie posmiejemy

Night Crawler - 21-06-2009, 11:20

Wszyscy za, to ja przeciw...
No bo co, cytaty? Komu to potrzebne...
Cytat jest smieszny w oryginalnym kontekście a takie zapisywanie rozmów to... W kazdym razie: 2 razy sie tego samego dowcipu nie opowiada, to co raz było smieszne drugi raz nie będzie.
Że niby co? Kolejny dział na forum? Nie za dużo tych wszystkich grafik, gospód i aren? Hyde Parki, historie gracza, co jeszcze?
Z bananem na ryju patrze jak forum MF staje sie forum wielotematycznym.
No ale róbcie co chcecie :)

Nie smutajcie, co złego to nie ja.

Crypton - 21-06-2009, 11:54

Tyle tego już jest, więc jedno w te czy wewte nie robi chyba różnicy.. :twisted: