|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - efektywność ataków i obron
Volturi - 07-07-2009, 22:19 Temat postu: efektywność ataków i obron Moją propozycją jest usunięcie całej tej efektywności... że mamy wszystko na 100% niezależnie od stat czy ekwipunku... Ona narzuca graczom rozdawanie statystyk, np jesli zrobisz hybryde z malymi obronami na wysokim lvlu, to efektywnosc masz ok. 60%. Gsyby została ona usunięta łatwiej by było pokonywać bossy graczom którzy grają pvp, i rank wkoncu by także zaczął zależeć od eq i stat, bo nieraz przez efektywność jest lepiej założyc zbroje dającą miej defa bo wyjdzie, go więcej... np księżycowa zbroja i zbroja Cienia na 110lvlu...
[ Dodano: 07-07-2009, 23:23 ]
wiem że taki temat już był, ale chodziło tylko o usunięcie obron i nie było ankiety, wiec proszę o nie usuwanie go
SaKe - 07-07-2009, 22:24
Nie narzuca...
Nie umeisz grac-nie graj.
PS: Niby usuneloby to nsow, ale MNOSTWO graczy zrobiloby 10/10
Pitazboras - 07-07-2009, 22:25
Volturi napisał/a: | Ona narzuca graczom rozdawanie statystyk |
Niczego nie narzuca. Możesz dawać w obrony, ale nie musisz, przy czym dawanie w obrony jest generalnie bardziej opłacalne, ale to dokładnie tak, jak z wszystkimi innymi statystykami.
Volturi napisał/a: | nieraz przez efektywność jest lepiej założyc zbroje dającą miej defa bo wyjdzie, go więcej |
Nieprawda. Zawsze zakładając lepszą zbroję będziesz miał więcej obrony.
Volturi - 07-07-2009, 22:30
SaKe napisał/a: | ale MNOSTWO graczy zrobiloby 10/10 |
wolałbym walczyć z ludzmi ze statami 10/10 niż z hiterami...
A czy zrobiło by to MNÓSTWO graczy 10/10? wątpię, anty byli, są i będą...
SaKe - 07-07-2009, 22:35
Co nie znaczy, ze nie ebdzie 10/10
Na nie... Pit tez dal argumenty
Lucypher - 08-07-2009, 07:37
Nie potrafisz grac? nie graj... jezeli nie potrafisz dostosowac sie do systemu gry znaczy ze marny z ciebie gracz.
NS-y? oni juz zawsze beda. jak nie hiterzy to innych wymysla ;p wiec po co cos zmieniac?
Nie jestem ani za ani przeciw ale to napewno nie przejdzie
mnietuniema - 08-07-2009, 07:47
Ja jestem w cywilu hybrydą z niewielkimi obronami i nie narzekam
A anty nie kochają pucharów - więc ja je lubię...
Krótko mówiąc - z efektywnością da się żyć
|
|