|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - OSTATNIA WALKA
DuSzYcZQa - 09-07-2009, 20:27 Temat postu: OSTATNIA WALKA mianowiecie ja mam taki pomysl ze mozna by wprowadzic cos takiego ze np pod nickiem gracza
mieli bysmy taki maly napis np ostatnia walka i
po przez klikniecie na ten raport mogli bysmy zobaczyc jego ostatnia walke z graczem )
moze nie dokonca jasno to napisalam ale razie nie jasnosci dokladniej wytlumacze ale mysle ze kazdy powinien skumac o co chodzi )
Dragon1297 - 09-07-2009, 20:28
A może ktoś nie chce pokazywać swoich walk?
Kactuzz - 09-07-2009, 20:29
Jak komuś zależy to poszuka po turniejach.
A niektórzy nie życzą sobie pokazywania własnych walk z prostego powodu.
SaKe - 09-07-2009, 20:30
Wlasnie. NIe mowie tu o anty, chociaz glownie oni. Sa hybrydy, ktore chca po prostu ukryc swoje staty, raporty+dowiedzenie sie info=spora przewaga w walce;)
DuSzYcZQa - 09-07-2009, 20:33
hehe xd oj przewaga przewaga jak mamy zle rozdane staty to wcale nie przewaga hehe
no jak tam uwazacie
SaKe - 09-07-2009, 20:34
Na nie, niektorzy naprawde wiele potrafia wyczytac z samej walki...
I tak sa logi gracza...
DuSzYcZQa - 09-07-2009, 20:36
no dokladnie zgadzam sie jak najbardziej ) no ale czy nie trodniejsza byla by walka?
SaKe - 09-07-2009, 20:38
Trodniejsza? Epic fail :X
Czemu trUdniejsza? Zalezy dla kogo.
DuSzYcZQa - 09-07-2009, 20:41
no bo ta gra a konkretnie s1 ma juz troszke czasu i duzo graczy przestaje grac poniewaz gra staje sie dla nich nuda xd heh
wiec musimy sie zastaniowic nad czyms takim co zainspiruje wszystkich graczy do powrotu
Sasori - 09-07-2009, 20:41
SaKe napisał/a: | Na nie, niektorzy naprawde wiele potrafia wyczytac z samej walki...
I tak sa logi gracza... |
Można by było sobie wybrać w profilu czy sie chce pokazywac ostatnia walkę czy nie
i tak oto boty i nooby by sie chwalili swoimi wygranymi a pro gracze by sobie ta opcję wyłączyli
trza dać graczom wybór kto chce niech pokazuje kto nie to nie
Jestem za ale z uwzględnieniem mojej opcji
SaKe - 09-07-2009, 20:43
Ta, moze w profilu bedzie jeszcze opcja dawania prezentow/kwiatow? Zrobmy nasza klase2! Moze komentarze pod avkiem/preza? Moze znajomi, widoczni dla innych? Jezus maria, ojcze nasz...
DuSzYcZQa napisał/a: | musimy sie zastaniowic nad czyms takim co zainspiruje wszystkich graczy do powrotu |
To sie zastanawiaj dalej, takie cos NA PEWNO nie zacheci weteranow do powrotu.
Ja mysle, ze zacheciloby ich glownie old, uptade, no i moze ewentualnie nowy system walk...
DuSzYcZQa - 09-07-2009, 20:47
dokladnie . mogli by wprowadzic walki bez ograniczenia tor co prawda nie bylo by remisow ale w tedy bylo by albo win albo lose i to ciekawie by bylo
Sasori - 09-07-2009, 20:51
SaKe napisał/a: | Ta, moze w profilu bedzie jeszcze opcja dawania prezentow/kwiatow? Zrobmy nasza klase2! Moze komentarze pod avkiem/preza? Moze znajomi, widoczni dla innych? Jezus maria, ojcze nasz...
|
Widać że nie jestes nastawiony rozwojowo ...Trzeba grac graczą wybór i uruchomić im masę równych funkcji jak chcą deawac prezenty niech dają ty nie musisz ...jak chcą miec podpisy pod avkami niech maja ty nie musisz i ja nie muszę....jak chcą mieć konta wyglądajace jak cukiereczki niech mają ......
ALE TY NIE MUSISZ MIEĆ WYSTARCZY ŻE BEDZIE PEŁNO OPCJI I KAŻDA ZNICH EDZIE MOŻNA WYŁĄCZYC ....i każdy konto bedzie se robił tak jak bedzie chciał
[ Dodano: 09-07-2009, 21:52 ]
DuSzYcZQa napisał/a: | dokladnie . mogli by wprowadzic walki bez ograniczenia tor co prawda nie bylo by remisow ale w tedy bylo by albo win albo lose i to ciekawie by bylo |
juz chyba większej głupoty palnąć nie mogłeś :]
DuSzYcZQa - 09-07-2009, 20:53
oj wymysliles )
SaKe - 09-07-2009, 20:55
fail
Sasori napisał/a: | każdy konto bedzie se robił tak jak bedzie chciał |
To se rob.
To jest gra, nie kolejny portal spolecznosciowy.
Poczytaj komentarze co do NK. Najpiew wielu, naprawde wielu bylo bardzo mile zaskoczonych tym portalem, wielu z niego korzystalo-chcialo nawiazac kontakt z dawnymi znajomymi. A teraz co? Prezenty, kwiaty, profile fikcyjne. I co sie dzieje? Sto milionow kont dodzi, majkela dzeksona i kij go wie kogo jeszcze, dla mnie NK upada... Same emo, trolle i inne pokemony.
Wracajac do tematu: jestem nastawiony na rozwoj gry, jednak nie kazda propozycja powinna wejsc...
|
|