|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - BONUSY
ShoozU - 10-07-2009, 12:18 Temat postu: BONUSY Mój pomysł wygląda następująco:
Gdy zdobywamy jakiś przedmiot (zbroje, buty itd.) z bossów lub ze skrzynek jest prawdopodobieństwo, że będą miec jakiś bonus/y, np.
Pokonałeś gracza XxxX w walce zdobywasz ileś tam expa, złota i kosę. Gdy zaglądasz do plecaka okazuje się, że wygrana przez ciebie kosa ma bonus +250 hp. Bonusy byłyby napisane innym kolorem niż zielony czy też czerwony. Myślę, że dzięki temu gra stałaby się troszkę ciekawsza, czekam na wasze opinie.
Gajos - 10-07-2009, 12:51
I tu znowu pojawia się problem... Bo niektórzy zaczną mówić, że to niesprawiedliwe i będą mieli racje bo to nie będzie sprawiedliwe... Bo w tej grze 250 hp daje dużą przewage...
Raczej skłonił bym sie ku odpowiedzi NIE
Mellord - 10-07-2009, 13:40
zgadzam się z Gajosem 250 hp do spora przewaga na niskim lblu... a więc jestem na NIE
Sosna - 10-07-2009, 13:46
Wiesz przyznam Ci, że twój pomysł ma tylko jedną wadę, ale za to znaczącą, ona widnieje tylko w tym temacie, a do gry i tak nie wejdzie, pomysł nie jest ani trochę błyskotliwy. Wydaje mi się, że Admini na pewno myśleli o takim bądź podobnym rozwiązaniu, a skoro go nie wprowadzili to pisanie takich postów jest bezsensu...
ShoozU - 11-07-2009, 21:42
+250 hp to tylko przykład, równie dobrze może byc +50 hp
Misiopysio - 11-07-2009, 22:20
Zły pomysł, za dużo przypadkowości w grze by było.
pozdrawiam
Shark - 12-07-2009, 10:36
Hmm, ale wydaje mi się, że eq ma już bonusy?
Taka Kosa chyba ma bonus do speeda? Kościane Oblicze ma bonus do speeda.
Więc to są chyba te bonusy ;p Aha, lepszym pomysłem byłby lekki bonus,
kiedy uzbiera się np. cały Anielski set. Dostawalibyśmy wtedy 5-10% bonusu
do statystyki, którą najbardziej zwiększa ten set (obrony magiczna/speed).
|
|