|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Więcej bossów na Lov LvL
NsMfo Counter - 11-07-2009, 13:02 Temat postu: Więcej bossów na Lov LvL Nie wiem jak was ale mnie denerwuje mała ilość bossów na lvl 3-7 bo w tym przedziale są tylko 2 bossy które uda się pokonać...
Mój pomysł na bossów[nie podam nazwy narazie bo musiał bym pomyśleć:) ] :
- Ilość HP : 2,6k , typ ataku Magiczny MP około 400.:] Gem Ziemia ** , najlepiej by było jakby w Karczmie ktoś o nim powiedział jakieś złe słowa i żebyśmy go pokonali żeby odszedł drop - mikstura życia lv 1 x 50/ Cisowa różdżka.
- Ilość HP : 1,5k [2 bossów coś jak sowy;] ] atak fizyczny - drop - Tasak / Gem szczęścia *.
-Ilość HP : 4k , atak Magiczny gem wiatr**/lód*** [atakowanie przemienne] drop - Gem wiatr ** / Maczuga.
to tyle. Mówcie co o tym sądzicie :]
Qatro - 11-07-2009, 13:36
Ja uważam że to zły pomysł, poczekasz kilka lvl i w Legenburgu(czy jakoś tak) będziesz miał 7 bossów(2xSowa,2xKamienny Nietoperz).
Skailer - 11-07-2009, 13:41
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16751&start=195
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16750&start=75
Nie widać tych tematów czy co?
Shark - 12-07-2009, 11:02
Chcesz więcej bossów - wbijaj lvl.
Ja np. mam 139 lvl, a pokonałem 65/66 bossów (nie wiem czy dobrze policzyłem).
To daje gdzieś 1 bossa co 2-3 lvl. Tak mało ich? A trzeba dodać do tego,
że mam jeszcze przed sobą Jednorożca, Mimica i Złośliwego Dźina & 2 Ogniki.
Aha, no i nie pokonałem Strażników Więzienia. No, trochę ich dużo ;p
sherin - 12-07-2009, 11:09
Cytat: | Nie wiem jak was ale mnie denerwuje mała ilość bossów na lvl 3-7 bo w tym przedziale są tylko 2 bossy które uda się pokonać... |
Są 3 ;> raps, królowa szerszeni i sowy
na low lvl szybko się wbija lvl więc nie widze problemu
Sosna - 12-07-2009, 11:46
Przyznam szczerze, że ten temat wygląda mi na koncert życzeń niezadowolonego gracza, który narzeka zanim zobaczy co jest dalej. Co jak co ale w MF bossów jest wiele, więc jeżeli mówisz, że jest ich za mało to świadczy to o tym jak mało znasz tę grę. Poza tym takie bossy na low lvl to bardzo ale to bardzo nierozważne rozwiązanie. Zakładając, że byłoby ich choćby o kilka więcej, gra na low lvl stałaby się nie wyważona, bo za każdego bossa dostawałbyś prawie natychmiast kolejny poziom
Pitazboras - 12-07-2009, 13:23
NsMfo Counter napisał/a: | Nie wiem jak was ale mnie denerwuje mała ilość bossów na lvl 3-7 bo w tym przedziale są tylko 2 bossy które uda się pokonać... |
Zauważ, że 7 poziom zdobywa się o ile dobrze pamiętam gdzieś w drugim (albo nawet pierwszym) dniu grania. Nie ma potrzeby dawania więcej bossów na te poziomy. Na późniejszych będziesz musiał nabijać expa przez kilka(naście?) dni, żeby zawalczyć z jakimś nowym bossem.
|
|