|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Usuwanie tematów
Levusek - 13-07-2009, 21:23 Temat postu: Usuwanie tematów Propozycja dotyczy zamykania tematów przez osoby, które je utworzyły.
Tzn. przypuśćmy, że założyłem temat, wszystko zostało mi wyjaśnione, w związku z tym, żeby wyeliminować ewentualny spam, chciałbym własnoręcznie zamknąć temat.
I tu pojawia się problem;
Czy można coś takiego w opcjach forum ustawić?
Myślę, że w jakimś małym stopniu ograniczyłoby to pracę moderatorom
SaKe - 13-07-2009, 21:27
Hmm mysle, ze na forum przema mozna byloby znalesc taki plugin. Ale po co? Czasem ktos chce cos dodac... Z drugiej strony, rzekomo to moderator w wiekszosci przypadkow decyduje czy zamknac temat czy nie.
Levusek - 13-07-2009, 21:28
Tylko po co właśnie coś jeszcze dodawać, skoro założyciel tematu już wszystkiego się dowiedział...
Właśnie dla uniknięcia takiego dopisywania byłaby ta opcja
SaKe - 13-07-2009, 21:32
Ale czasami autor sie czegos dowie, a ktos moze dodac cos ciekawego na temat, jakas ciekawostke... Ewentualnie ktos moze zadac podobne pytanie, bo niektorzy nie chca zakladac nowych tematow.
Levusek - 13-07-2009, 21:35
Skoro jest już pewien, że wszystko wie, nic go nie zaskoczy, chyba że avek piszącego
Przydałaby się jakaś konstruktywna krytyka teraz
ADIHC1 - 13-07-2009, 21:44
Levusek napisał/a: | Czy można coś takiego w opcjach forum ustawić? |
Nie ma tego w standardzie.
Jak pomęczycie temat parę miesięcy, to może Tomi dogra odpowiednie rozszerzenie ; >
Levusek - 13-07-2009, 21:51
To już w sumie nie mój problem tylko modów
Skailer - 13-07-2009, 23:36
ADIHC1 napisał/a: |
Jak pomęczycie temat parę miesięcy, to może Tomi dogra odpowiednie rozszerzenie ; > |
No nie wiem, są ciekawsze rzeczy do wgrania, jak już by się udało namówić tomiego/jacka ; > Poza tym.. no nie wiem czy istnieje taki mod do przema.. bynajmniej z takim się nie spotkałem nigdy
MichuL - 13-07-2009, 23:45
i myślisz, że większość userów będzie umiało korzystać z takiej opcji ? ; )
lepiej pomęczyć Tomiego o wgranie nowszej wersji phpBB czy coś
Levusek - 13-07-2009, 23:49
Większość myślących tak
Gorzej z większością userów, ale na takich nie ma rady...
Może jakiś transparent na stronie głównej?
"TOMI WGRAJ NOWĄ WERSJĘ phbBB !!!"
"TOMI ZRÓB TO!!!!"
"TOMI ZRÓB TAMTO!!!"
SaKe - 14-07-2009, 00:06
Tomi zrob uptade. I pewnie to jest jego najwyzszy priorytet w tej chwili...
Phantom - 14-07-2009, 00:16
Kontaktowałem się z adminem w tej sprawie w ubiegłym tygodniu, nie zanosi się na zmianę skryptu z dwóch powodów...
Powód 1.
Admin nie widzi powodu do zmuszania użytkowników uczenia się nowego skryptu.
Powód 2.
Admin nie widzi sensu zmieniać czegoś co "działa".
dracon13pl - 14-07-2009, 01:03
Phantom napisał/a: | Powód 1.
| uczenia sie wciskania nowego przycisku obok tematu ? Phantom napisał/a: | Powód 2.
Admin nie widzi sensu zmieniać czegoś co "działa". | ale to co dziala warto ulepszyc na cos lepszego
a prawda jest taka ze admin nie ogarnia
ADIHC1 - 14-07-2009, 01:31
Phantom napisał/a: | Kontaktowałem się z adminem w tej sprawie w ubiegłym tygodniu, nie zanosi się na zmianę skryptu z dwóch powodów...
Powód 1.
Powód 2.
Admin nie widzi sensu zmieniać czegoś co "działa". |
Póki co nikt nie mówi (MichuLa nie słuchaj ; P) o zmianie skryptu.
A co do "działa", to przydałoby się zaktualizować Przema do najnowszej wersji - eliminuje kilka bugów, a przy okazji daje parę pierdółek, z których można by skorzystać (np. opcje dot. ograniczenia podpisów użytkowników). Wspominałem o tym Tomiemu wielokrotnie, ale niespecjalnie chce mu się przy tym grzebać.
MichuL - 14-07-2009, 02:03
"Póki co nikt nie mówi (MichuLa nie słuchaj ; P) o zmianie skryptu.
A co do "działa", to przydałoby się zaktualizować Przema do najnowszej wersji - eliminuje kilka bugów, a przy okazji daje parę pierdółek, z których można by skorzystać (np. opcje dot. ograniczenia podpisów użytkowników). Wspominałem o tym Tomiemu wielokrotnie, ale niespecjalnie chce mu się przy tym grzebać."
FAIL!!
przecież o to mi właśnie chodzi, o nowszą wersję, dyskusja na ten temat przecież była jakiś czas temu
|
|