My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Przenoszenie do Dili?

Skailer - 28-07-2009, 16:45
Temat postu: Przenoszenie do Dili?
Nie byłem pewien do czego lepiej ten temat pasuje - błędy, czy propozycje - Wybrałem propozycje g:P

Ja się czasami loguję z przerwami, powiedzmy robię sobie miesiąc przerwy od gry - wracam i boom jestem w DILI i muszę tracić kolejny milion na ten ekghm "denerwujący" statek + masę ruchów na dojechanie z eternii do folhord..
Po prostu chciałbym aby admin coś z tym zrobił ... żeby nie wywalało nas po dłuższej nieaktywności do Dili.

Nie chce tu widzieć wypowiedzi typu "Loguj się częściej", "To nie graj w ogóle", "Po co to? Jest dobrze jak jest" itd. itp. etc. etc. ...

Tom1993 - 28-07-2009, 16:59

Tak każdy ma ale tylko ty narzekasz... :P
Areen - 28-07-2009, 17:02

Tom, gracze nieaktywni nie mają jak narzekać ; D Ale jest to denerwująca rzecz.
ADIHC1 - 28-07-2009, 17:22

Areen napisał/a:
Ale jest to denerwująca rzecz.

Ale ta denerwująca rzecz ma miejsce nie bez powodu.

Na każdej mapie, w każdym mieście liczona jest ilość graczy. Nieaktywni gracze są przenoszeni do Dlill, żeby odciążyć serwer.

Lag - 28-07-2009, 18:50

A po jakim czasie przenosi nieaktywną postać do Dili ?
Skailer - 28-07-2009, 18:55

ADIHC1 napisał/a:

Na każdej mapie, w każdym mieście liczona jest ilość graczy. Nieaktywni gracze są przenoszeni do Dlill, żeby odciążyć serwer.

Mapa ... Ale jak ktoś jest w mieście? Bo ja nie wylogowuje się na mapie, nie doczekałbym wywalenia do Dili, bo by mnie skosili ; >
Tom1993 napisał/a:
Tak każdy ma ale tylko ty narzekasz... :P

Nikt nie narzeka? Nikt nie mówi tego głośno g:P To że nikt o tym nie pisze, nie znaczy że nikomu to nie przeszkadza g;)

ADIHC1 - 28-07-2009, 20:20

Lag napisał/a:
A po jakim czasie przenosi nieaktywną postać do Dili ?

Nie pamiętam. 30 dni?
Skailer napisał/a:
ADIHC1 napisał/a:

Mapa ... Ale jak ktoś jest w mieście? Bo ja nie wylogowuje się na mapie, nie doczekałbym wywalenia do Dili, bo by mnie skosili ; >

Cytat:
Langeburg
Współrzędne: 19:31
Graczy w mieście: 2576

Skailer - 28-07-2009, 23:31

Cytat:
Ballis
Współrzędne: 7:7
Graczy w mieście: 291

Cytat:
Ozaroth
Współrzędne: 16:20
Graczy w mieście: 38

Lange to nie argument.. Mi chodzi o to, że trzeba specjalnie tracić 1kk aby wrócić do Ballis... To niech chociaż pojawi się wreszcie opcja kupna statku >.< problem zniknie... albo zrobić coś, żeby cofanie nie dotyczyło salamandrii.. Lub może żeby wywalało na molo obok ballis, zamiast do dilii, dla tych co nie byli aktywni będąc w ballis.

ADIHC1 - 28-07-2009, 23:35

Skailer napisał/a:
Lange to nie argument..

To nie argument, to przykład.
Skailer napisał/a:
Mi chodzi o to, że trzeba specjalnie tracić 1kk aby wrócić do Ballis.

Wysysanie złota z gry jest dobre ; D

Skailer - 28-07-2009, 23:42

ADIHC1 napisał/a:

Wysysanie złota z gry jest dobre ; D

Skoro panuje nadmiar złota w grze, to zezwólcie na przekazywanie ; > Bo ja na ten przykład nigdy w życiu nie miałem nadmiaru w tej grze ... już raczej braki g:\

Tomi - 29-07-2009, 00:19

nie spodziewał bym się tu zmiany. Adi wyjaśnił o co chodzi. Trzeba się co jakiś czas zalogować i po problemie ;)
Singami - 29-07-2009, 02:55

Nie prościej zrobić z Dili jednostronne TP za free do każdej wioski?