My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zamknać dział

Edzio - 11-08-2009, 22:09
Temat postu: Zamknać dział
Mój pomysł to zamknąć dział propozycje.

Po co się zastanawiać nad ulepszaniem tej prymitywnej gry skoro i tak, praktycznie żadne ulepszenie nie wejdzie...
Ja dałem kilka propozycji, które naprawde ulepszyły by grę było po 80% osób na TAK i nic :???:

W dodatku i tak coraz mniej osób gra a jak admin i dzieci mfo co siedzą w tej grze po 8 godzin dziennie liczą we wrześniu, że nagle liczba aktywnych graczy zwiększy sie dwukrotnie to raczej się przeliczy...

Pozdrawiam

SaKe - 11-08-2009, 22:13

Straszne, moze zamkniemy Ciebie?
Propozycje sa "wgrywane" dosc powoli, moze za wolno, ale sa wprowadzane, wiekszosc idzie na liste TODO i pewnie w mf3 dopiero bedzie...

3siu - 11-08-2009, 22:17

dział propozycje to nie tylko propozycje ulepszeń na MFO#2 ; >
podejrzewam, że Tomi wykorzysta część pomysłów w MFO#3 ; D
Edzio napisał/a:
Ja dałem kilka propozycji, które naprawde ulepszyły by grę

ale weź pod uwagę to, że silnik ma swoje ograniczenia (nie widziałem Twoich pomysłów więc nie mówię konkretnie o nich) więc siłą rzeczy lepiej nie wprowadzać ulepszeń nie robiących wielkiej różnicy w zamian obciążających serwer...

ADIHC1 - 11-08-2009, 22:19

Edzio napisał/a:
Po co się zastanawiać nad ulepszaniem tej prymitywnej gry skoro i tak, praktycznie żadne ulepszenie nie wejdzie...

W tej wersji gry pewnie nie, ale do v3 trafi większość rozwiązań wartych uwagi.
Edzio napisał/a:
Ja dałem kilka propozycji, które naprawde ulepszyły by grę było po 80% osób na TAK i nic :???:

W przypadku propozycji zasady demokracji nie obowiązują.
Edzio napisał/a:
W dodatku i tak coraz mniej osób gra a jak admin i dzieci mfo co siedzą w tej grze po 8 godzin dziennie liczą we wrześniu, że nagle liczba aktywnych graczy zwiększy sie dwukrotnie to raczej się przeliczy...

To chyba nie jest Twoje zmartwienie? ; >

Przyjdzie czas to wszystko wróci do "normy".