My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Kary

ambity - 12-08-2009, 23:09
Temat postu: Kary
Moim zdaniem, do kar powinny zostać wprowadzone punkty PvP, tzn. gracz otrzymujący karę za multikonto (np.) powinien tracić wszystkie punkty PvP (do 50).
actum est - 12-08-2009, 23:37

To by mogło wejść :) Ponieważ jak tracimy RQ to też po winniśmy tracić PvP innym słowu wszystkie dobra zgromadzone. BO to tak nie sprawiedliwie jest troszkę :)

Pozdrawiam :P

Skailer - 13-08-2009, 00:43

Admin zapomniał.. Ja raczej do błędów bym to dał.. ale tu też pasuje :P Jedynie temat mógłby być hm.. lepiej opisany g:P Bo nie wiem czy admin się nim zainteresuje g;)
ADIHC1 - 13-08-2009, 00:49

Skailer napisał/a:
Jedynie temat mógłby być hm.. lepiej opisany g:P Bo nie wiem czy admin się nim zainteresuje g;)

Błąd (a raczej brak funkcjonalności naszego panelu) jest znany od samego początku. Problem w tym, że mimo wielu przypomnień nic się nie zmieniło..

Może ten temat coś zmieni ; >

actum est - 13-08-2009, 00:57

No to temat do zamknięcia i do naprawienia błąd :P

EdwinOdesseiron - 13-08-2009, 01:02

actum est napisał/a:
No to temat do zamknięcia i do naprawienia błąd :P

Jesteś modem? Nie? To po co to piszesz? Od rana dzisiaj spamujesz, masz już magiczne 20 postów, może wreszcie przestaniesz?

Jak on może nie mieć jeszcze ostra? Gdzie modowie, policja, wojsko, ceiling cat... ktokolwiek?

Shark - 19-08-2009, 11:18

Słyszałem, że ranking PvP jest na razie w testach, więc raczej w tej wersji gry ta kara nie dojdzie.
Bo jednemu odejmie się -50% tego ranku Pvp, a za tydzień wprowadzą zmianę i ranking u wszystkich jest zerowany.

Anonymous - 19-08-2009, 17:25

Rank PVP od kilku dni jest już normlanie odejmowany, więc sprawa zamknięta :)