My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zmiana w szukajce na targu - cena za sztukę, nie całą aukcję

EdwinOdesseiron - 30-08-2009, 14:34
Temat postu: Zmiana w szukajce na targu - cena za sztukę, nie całą aukcję
Szukając przedmiotu na targu, możemy podać jaki zakres cen nas interesuje. Niestety to działa nieskutecznie, gdy chodzi o miksy - bo zależnie od ilości mają one bardzo zróżnicowane ceny. Przykład: gdy szukam elków do 600k, to mogę przeoczyć aukcję 2 elki za 1kk.

Proponuję wprowadzić zmianę w szukajce - tak aby nie sprawdzała ona ceny łącznej, tylko za sztukę. Przyda się to kupującym. Myślę, że i sprzedający będą mogli dzięki temu liczyć na uczciwsze ceny - bo tak jakaś większa aukcja może zostać przeoczona. Dodam, że na eq i gemy ta zmiana nie wpłynie, bo wystawia się je zwykle pojedynczo.

SaKe - 30-08-2009, 14:40

Dobry pomysl i dosc latwy do wprowadzenia ;)
Hate - 30-08-2009, 15:18

Nie wpisuj ceny, wpisz jedynie "Eliksir" i zobaczysz wszystkie niezależnie od ilości, nie ma tego tak wiele.
Mellord - 30-08-2009, 15:30

Co do miksów bardzo by się przydało i mniej czasu stracimy wyszukując korzystnej okazji. Jak najbardziej na TAK
EdwinOdesseiron - 30-08-2009, 17:36

Hate napisał/a:
Nie wpisuj ceny, wpisz jedynie "Eliksir" i zobaczysz wszystkie niezależnie od ilości, nie ma tego tak wiele.

Tak też robię, ale i tak moje rozwiązanie trochę ułatwiłoby życie (również licytującym inne miksy). Mam nadzieję, że da się to łatwo zrobić.

Tomi - 31-08-2009, 00:25

EdwinOdesseiron napisał/a:
Hate napisał/a:

Tak też robię, ale i tak moje rozwiązanie trochę ułatwiłoby życie (również licytującym inne miksy). Mam nadzieję, że da się to łatwo zrobić.

chyba da się zrobić - i tak grzebię tam teraz to przy okazji zahaczę i o to.